• Πολιτική

    Ανδρουλάκης: Η ΝΔ δεν θέλει να διερευνηθεί το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα για την τραγωδία των Τεμπών

    • NewsRoom

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης


    «Η τραγωδία των Τεμπών και ο τραγικός θάνατος 57 συνανθρώπων μας έπρεπε να κάνει το πολιτικό σύστημα να έχει ένα χρέος: την αποκάλυψη της αλήθειας», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

    Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποκαλυφθεί η αλήθεια

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως το σημερινό δημοσίευμα του Politico επιβεβαιώνει ότι «η Νέα Δημοκρατία για ιδιοτελείς λόγους δεν θέλει το πόρισμα του Ευρωπαίου Εισαγγελέα να μπει κάτω από οποιαδήποτε προσπάθεια διερεύνησης, διότι υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες υπουργών και στελεχών -“γαλάζιων” παιδιών- στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τον ΟΣΕ» και προσέθεσε:

    «Γι’ αυτό δεν στήριξε την πρόταση μας για προανακριτική επιτροπή, που θα οδηγούσε σε αποκάλυψη ευθυνών για τα πολιτικά πρόσωπα και αξιοποίησε την πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος για εξεταστική επιτροπή, που δεν ελέγχει αυτήν την αμαρτωλή σύμβαση για την τηλεδιοίκηση, η οποία αν είχε υλοποιηθεί αυτοί οι άνθρωποι θα ζούσαν σήμερα, αλλά ψάχνει ψύλλους στ’ άχυρα σε μια εξεταστική επιτροπή για την περίοδο από το 1997 μέχρι σήμερα».

    «Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκαλυφθεί η αλήθεια απέναντι στις προσπάθειες συγκάλυψης της Νέας Δημοκρατίας», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Χατζηδάκης: Κανόνες αποτελεσματικότητας για το Υπερταμείο και τις θυγατρικές του

    Πήραν ΚΑΔ τα Airbnb – Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να ανοίξουν εταιρεία

    Κικίλιας: Για το Πυροσβεστικό Σώμα και την Πολιτική Προστασία δεν νοείται τίποτε λιγότερο από το καλύτερο



    ΣΧΟΛΙΑ