ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν θα συναντηθούν τελικά το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, στην προγραμματισμένη ξενάγηση στον Ground Zero και τον ναό του Αγίου Νικολάου.
Επισήμως ως αιτία της αναβολής προβάλλεται η προσθήκη στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού συνάντησης με τη διευθυντική ομάδα (editorial board) της Wall Street Journal.
Ωστόσο, η αναβολή ερμηνεύεται ως έμπρακτη ένδειξη της δυσαρέσκειας της κυβέρνησης για την παρουσία του κ. Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του «Σπιτιού τη Τουρκίας», παρουσία του Ερντογάν και του Τατάρ.
Στη Νέα Υόρκη μάλιστα, οι εκπρόσωποι της ομογένειας έχουν ενημερωθεί ότι η ξενάγηση στο ναό του Αγίου Νικολάου θα γίνει, αλλά το ναό θα ανοίξει ο υπεύθυνος Ανδρέας Βενιόπουλος.
Πάντως, οι Μητσοτάκης – Ελπιδοφόρος θα βρεθούν στο δείπνο που παραθέτει τις επόμενες ώρες προς τιμή του πρωθυπουργού η ομογένεια (με χορηγία του «Τhe Hellenic Initiative»), με το κλίμα όμως να είναι βαρύ.
Στο δείπνο, μεταξύ άλλων, επρόκειτο να παραβρεθούν ο κ. Αντριου Λιβέρης, πρόεδρος του The Hellenic Initiative, ο κ. Τζίμι Κόκοτας, ύπατος πρόεδρος της AHEPA, ο κ. Νίκος Μπορνόζης, πρόεδρος του Capital Link και ο κ. Τάσος Παρδάλης, αντιπρόεδρος του HALC.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.