• Πολιτική

    Οι άγρυπνοι φρουροί στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

    • NewsRoom
    dog


    Κατά την άφιξη των διεκδικητών για τις τηλεοπτικές άδειες, στέκονται δύο άγρυπνοι φρουροί έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Περιπολούσαν διαρκώς έξω από το κτίριο από τις 6 πρωί ελέγχοντας πιθαμή προς πιθαμή τον περιβάλλοντα χώρο. Κι όμως δεν ήταν κάποιοι ειδικοί φρουροί αλλά δύο λαγωνικά K9 της ΕΛ.ΑΣ, ένα λευκό λαμπραντόρ και ένα γερμανικό λυκόσκυλο. Είναι η πρώτη φορά που σκυλιά της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ είναι σε υπηρεσία έξω από δημόσια κτίρια σε μία διαδικασία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα.

    dog

    dog

    Τα δύο ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην είσοδο του κτιρίου, περιμένοντας με ανυπομονησία τους 8 υποψηφίους.

    cups

    Μετά από αυτό facebook και twitter πήραν φωτιά, ενώ τα χιουμοριστικά σχόλια των χρηστών τους για τις άγριες διαθέσεις των σκυλιών ήταν διασκεδαστικά.

     

    Η διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών ξεκίνησε στις 8.30 το πρωί όταν μπήκε και ο τελευταίος εκπρόσωπος των καναλιών. Ο πρώτος υποψήφιος που κατέφτασε ήταν ο εκπρόσωπος του STAR Κάρολος Αλκαλάι ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

    Στη συνέχεια μπήκαν στο κτήριο οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1. Μία ώρα αργότερα, στις 8, έφτασαν στο κτήριο ο κ. Θοδωρής Κυριακού και ο κ. Στρατής Λιαρέλλης από τον ΑΝΤ1. Ο κ. Λιαρέλλης είχε αρκετές τσάντες μαζί του και ένα ειδικό στρώμα ύπνου.

    Τρίτος κατά σειρά μπήκε ο υιός του κ. Καλογρίτσα Βλαδίμηρος με εκπροσώπους της ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.).

    Τέταρτος κατά σειρά αφίχθη ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    Αμέσως μετά μπήκε στη ΓΓΕΕ ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. Οπως μάλιστα εξήγησε, ο κ. Αλαφούζος δεν θα παραστεί στη διαδικασία.

    Σειρά είχε μετά ο κ. Δημήτρης Φουρλεμάδης από τον ALPHA. Σε δήλωση που έκανε στην κάμερα είπε ότι δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτή η εγγυητική του κ. Καλογρίτσα και συνέχισε: “Είμαι αισιόδοξος, η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και είναι και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές”.

    Προτελευταίος μπήκε στη ΓΓΕΕ ο κ. Ιβάν Σαββίδης. Με την άφιξη του Πάνου Κυριακόπουλου της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ” ολοκληρώθηκε ο κύκλος αφίξεων και πλέον αρχίζει η διαδικασία.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/o-verikios-anevazi-sto-twitter-tin-apoklistikotita-tou-mononews-ke-apantai-ston-mantzourani/70223



    ΣΧΟΛΙΑ