• Ποια είναι τα θηριώδη κέρδη του Ηλιόπουλου απο την MIG, ποιος είναι ο φαντομάς των 4 εκατ. ευρώ της MARFIN και ο αγιασμός στο νέο σπιτι των Coustas (6 νέες αποκλειστικές φωτό)

    Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, που εξασφάλισε το Mononews, το ζευγάρι ποζάρει έχοντας ανάμεσά του τον Αρχιεπίσκοπο, στη βάση μιας μεγάλης, επιβλητικής σκάλας, που οδηγεί στα επάνω διαμερίσματα της υπερπολυτελούς κατοικίας.

    image

    ΜΙG: Πως …η μάχη στο Αιγαίο έβγαλε θηριώδη κέρδη για τον Ηλιόπουλο και την παρέα 

    Σήμερα μαθαίνω ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Μάριος Ηλιόπουλος για την θορυβώδη υπόθεση της MIG.

    Πάντως έτσι όπως εξελίχθηκε το πράγμα, μετά τη δημόσια πρόταση που θα υποβάλλει η Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ 0,77% 3,95 , από «ναυμαχία στο Αιγαίο» ξεκίνησε για να καταλήξει σε “χρηματιστηριακό παιγνίδι» με τρελά κέρδη.

    Βέβαια δεν γνωρίζουμε σε ποια τιμή η Πειραιώς θα κάνει τη δημόσια πρόταση, άλλωστε, όπως υποστηρίζουν τραπεζικές πηγές, έχει κάποιες ημέρες προθεσμία μπροστά της.

    Αν όμως η τιμή είναι κοντά σε αυτή που αγόρασε το πακέτο από την εταιρεία Ρολοπάκ του περίεργου επενδυτή Στάμου (τον οποίο δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας), τότε εικάζεται ότι θα πρέπει να κυμαίνεται γύρω στα 0,16 ευρώ.

    Αυτό σημαίνει ότι η αξία του πακέτου που κατέχει ο Μάριος Ηλιόπουλος μέσω της εταιρείας  Ratio Holding ανέρχεται περίπου στα 8.240.000 ευρώ.

    Ο ίδιος διατείνεται ότι τις μετοχές τις αγόρασε στα 3 λεπτά δηλαδή διέθεσε περίπου 1.545.000 ευρώ.

    Οπότε στην περίπτωση αυτή το καθαρό του κέρδος από την «περιπέτεια αυτή» φθάνει τα 6.695.000 ευρώ.

    Αν πάλι λάβουμε ως μέση τιμή κτίσης τα 0,045 λεπτά όσο ήταν δηλαδή η μέση τιμή της μετοχής την περίοδο που ο ίδιος αγόραζε τότε σημαίνει ότι διέθεσε 2.317.500 ευρώ οπότε και πάλι το κέρδος του δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αγγίζοντας τα 5,9 εκατ. ευρώ.

    Πάντως χθες μετά την ανακοίνωση της Πειραιώς η οποία πλέον μπορεί να περάσει τις προτάσεις της στην Γενική Συνέλευση της MIG που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, η μετοχή της εταιρείας έκλεισε με limit up στα 0,128 ευρώ.

    Εναλλακτικά πάντως η διοίκηση της Πειραιώς αντί να προχωρήσει στη δημόσια πρόταση θα μπορούσε να μετατρέψει το ομολογιακό δάνειο των 160, 8 εκατ. ευρώ της MIG σε μετοχές οπότε και πάλι θα εμφανιζόταν ως ο απόλυτος κυρίαρχος της Γενικής Συνέλευσης.

    Πάντως προχθές το βράδυ σε hot εστιατόριο της Αθήνας, με ενημέρωσαν ότι κάποιοι θορυβώδεις τύποι, αφού είχαν ανάψει τα πούρα της νίκης, υποστήριζαν ότι έβγαλαν πολλά λεφτά από την MIG.

    Τα ονόματα τους τα έχουμε… Απλά κάντε λίγο υπομονή…

    Ο άγνωστος mr Στάμου που πέτυχε το 100%

    Ένα άλλο άγνωστο πρόσωπο που φαίνεται να έχει βγάλει πολλά λεφτά είναι ο Αναστάσιος Στάμου της  “ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΡΟΛΟΠΑΚ” , την “RO ESTATE ONE ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε.”, την “RO ESTATE TWO ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε.” και την “RO ESTATE THREE ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Α.Ε.”.

    Ο παντελώς άγνωστος αυτός τύπος εμφανίστηκε από το πουθενά, στις 3  Φεβρουάριου να ελέγχει το 5,01% της MIG.

    Και το Σάββατο  που μας πέρασε συμφώνησε να πουλήσει το ποσοστό του στην Τράπεζα Πειραιώς.

    Έτσι χθες 7 Φεβρουαρίου, ο περίεργος επενδυτής, που δεν τον έχει ακούσει ποτέ κανένας, ανακοίνωσε ότι δεν έχει ούτε μια μετοχή της MIG.

    Δεν ξέρουμε σε ποια τιμή αγόρασε, αλλά εφόσον αγόρασε πριν την προηγούμενη Πέμπτη τότε πούλησε με κέρδος τουλάχιστον 100%.

    Και τούτο διότι όπως πληροφορείται το mononews.gr πούλησε στην τιμή των 0,16 ευρώ.

    Δηλαδή ο φαντομάς αυτός, έβγαλε κέρδος πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

    Στην Πτολεμαϊδα ο Μητσοτάκης για  εγκαίνια λιγνιτικής μονάδας

    Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης λιγνιτικής μονάδας της ΔΕΗ ΔΕΗ 1,33% 11,45 «Πτολεμαΐδα V» των   660 MW, μια επένδυση ύψους 1,5 δισ. ευρώ, από τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο  Μητσοτάκη  και τον υπουργό Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

    Μια μονάδα που πέρασε …διά πυρός και σιδήρου για να γίνει και ολοκληρώθηκε …10 χρόνια μετά την ανάθεσή της.

    Η σημασία των λιγνιτικών μονάδων αναδείχθηκε με την ενεργειακή κρίση και έτσι η μονάδα ολοκληρώθηκε για να λειτουργήσει τουλάχιστον ως το 2028.

    Εκτός από τη σημασία του λιγνίτη σήμερα ο Πρωθυπουργός θα αναφερθεί και για τη σημασία της Δίκαιης Μετάβασης στην πράσινη εποχή και θα ανακοινώσει τρεις νέες δράσεις που εγκρίθηκαν πριν λίγες ημέρες από την Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΔΑΜ, η οποία συνεδρίασε υπό τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Παπαθάναση.

    Οι τρεις δράσεις είναι προϋπολογισμού 480 εκατ. ευρώ και προστίθενται  στις 11 δράσεις που εγκρίθηκαν προ τριμήνου ύψους 161,5 εκατ. ευρώ και αφορούσαν επίσης την προώθηση της επιχειρηματικότητας στις λιγνιτικές περιοχές.

    Συνολικά το   Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης για την περίοδο 2021-2027 είναι προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 1,6 δισ. ευρώ και έως σήμερα έχουν εγκριθεί δράσεις περίπου 600 εκατ. ευρώ, δηλαδή για το 36% των συνολικών κονδυλίων.

    Οι νέες δράσεις φθάνουν τα  380 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση επενδυτικών σχεδίων στην έρευνα, καινοτομία, προώθηση προηγμένων τεχνολογιών, ανάπτυξη τεχνολογίας, υποδομές ΑΠΕ και τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας, συνδεσιμότητα κλπ.

    Επίσης επένδυση 18 εκ. ευρώ για τη δημιουργία Κόμβου Καινοτομίας για το πράσινο υδρογόνο και την αποθήκευση ενέργειας στη Δυτική Μακεδονία που θα περιλαμβάνει ένα Κέντρο Σπουδών Υδρογόνου με έδρα το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ένα cluster υδρογόνου με έδρα το ΕΚΕΤΑ Πτολεμαΐδας και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εφαρμογών τεχνολογιών υδρογόνου.

    Και επιπλέον μια επένδυση για ένα «πράσινο» Κέντρο Δεδομένων   προϋπολογισμού 20 εκατ. ευρώ.

    Όλγα Χαραλαμπίδη: Γενέθλια για το e banking της Εurobank

    Tα 23α «γενέθλια» του e banking  γιόρτασε χθες η Eurobank ΕΥΡΩΒ 1,01% 2,01  .

    Είκοσι τρία χρόνια πριν, τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2000, ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου eBanking με τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές για ιδιώτες και περίπου ένα χρόνο αργότερα, μπήκε στη ζωή μας και το eBanking επιχειρήσεων!

    Τις τελευταίες δυο και πλέον δεκαετίες, σε συνεργασία με ομάδες απ’ όλη την Τράπεζα, η Εurobank κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα  ψηφιακό οικοσύστημα που περιλαμβάνει όλα αυτά που αναδεικνύουν τις υπηρεσίες αυτές  παρέχοντας την ευχέρεια στην Τράπεζα  να προσφέρει  τη βέλτιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της ERB: τα ψηφιακά κανάλια, τα wallets, το Open Banking αλλά και καινοτόμες Phygital δυνατότητες.

    Το όλο εγχείρημα στηρίζεται στη συνεργασία και τον συντονισμό των επιμέρους τμημάτων της Τράπεζας όπως το ΙΤ και η Οργάνωση, μαζί με τους οποίους το e banking  μεταφράζει τους επιχειρηματικούς στόχους σε ψηφιακές εμπειρίες καθημερινά, μέσω του Digital Factory.

    «Είκοσι τρία χρόνια πριν, τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2000, ξεκίνησε η λειτουργία του πρώτου e-Banking με τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές για ιδιώτες και περίπου έναν χρόνο αργότερα, μπήκε στη ζωή μας και το e-Banking επιχειρήσεων.

    Έκτοτε έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα ψηφιακό οικοσύστημα, με ψηφιακά κανάλια, wallets, Open Banking αλλά και καινοτόμες Phygital δυνατότητες.

    Βασικοί μας συνοδοιπόροι το ΙΤ και η Οργάνωση, μαζί με τους οποίους «μεταφράζουμε» τους επιχειρηματικούς στόχους σε ψηφιακές εμπειρίες καθημερινά, μέσω του Digital Factory», έγραψε σε εσωτερικό της σημείωμα στους εργαζόμενους η επικεφαλής Τομέα Group Digital Channels της Eurobank, Όλγα Χαραλαμπίδη.

    Σκρέκας και Σταικούρας: Το σταυρόλεξο με τα υπερέσοδα

    Aλήθεια τί γίνεται με τα υπερέσοδα των προμηθευτών-παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας;

    Την ερώτηση μου έκανε φίλος μου ο οποίος έχει δοσοληψίες με δύο προμηθευτές και έχει λάβει χρωστούμενα από αυτούς. Του λένε λοιπόν πως πρώτα θα διακανονίσουν τις οφειλές τους από τα υπερέσοδα μόλις αυτές καταλογιστούν και ύστερα, με ότι περισσέψει θα τον εξοφλήσουν.

    Ο ΥΠΕΝ Κώστας Σκρέκας που είναι και ο καθ’ ύλην αρμόδιος, καλείται τώρα να λύσει μία δύσκολη εξίσωση σε μία άσκηση που εξαγγέλθηκε μεν ως φιλόδοξη αλλά σταδιακά απονευρώθηκε αφού δεν περιλήφθηκε αυτούσιο το ποσόν υπερεσόδων στη χρέωση των προμηθευτών.

    Έστω και έτσι όμως, μαθαίνω πως ο ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας πιέζει τους πάντες να βγάλουν («επιτέλους» όπως λένε στην Καραγιώργη Σερβίας) ένα αποτέλεσμα ώστε να μπορεί να το εντάξει στα έσοδα της χρονιάς με πιο έγκυρο υπολογισμό.

    Ο κ. Σκρέκας από τη πλευρά του λέει ότι περιμένει τη ΡΑΕ να βρει άκρη.

    Τί να σου κάνει όμως και ο πολυσυζητημένος Θανάσης Δαγούμας ο Πρόεδρος της Αρχής;

    Του φόρτωσαν τα νερά και τα σκουπίδια ως αρμοδιότητες (Σ.Σ. τα ήθελε πάντως ο …χαρακτήρας του και πίεσε να τα πάρει, μην ακούτε που τώρα ‘κλαίγεται’ πως δεν έχει προσωπικό) και σήμερα του υποδεικνύουν να συμπεριλάβει και τον Ιανουάριο στη δύσκολη εξίσωση των υπερεσόδων για να …εκνευρίσει τους μεγαλοπαραγωγούς.

    Οι τελευταίοι πάντως για το Φεβρουάριο, όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στον wiseman, ανακοίνωσαν σημαντικά μειωμένα τιμολόγια στο ρεύμα, άρα και «τσακισμένα» υπερέσοδα.

    Οπότε με τη σειρά τους διαμηνύουν «ουκ αν λάβοις παρά του μη …εισπράττοντος».

    Είπαμε, σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες τα υπερέσοδα.

    Μετρό Αθήνας: Που κολλάει ο δεύτερος Μετροπόντικας της Γραμμής 4

    Μπορεί το Μετρό Αθήνας να μην κόλλησε  στα χιόνια της Barbara  αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με το δεύτερο Μετροπόντικα για τη Γραμμή 4, η οποία κατασκευάζεται από την Κοινοπραξία ΑΒΑΞ-Ghella-Alstom.

    Πιο συγκεκριμένα, έχω μάθει ότι το δεύτερο μηχάνημα όχι μόνο δεν συναρμολογείται, αλλά ακόμα να φτάσει στο εργοτάξιο της Βεΐκου καθώς έχει «κολλήσει» στη Γερμανία.

    Η κατάσταση αυτή, θορυβεί κάπως τους ανθρώπους της Αττικό Μετρό, αλλά πηγή μου, μου λέει πως θα γίνει το παν ώστε το μηχάνημα να έχει ξεκινήσει το «σκάψιμο» εντός του τρέχοντος εξαμήνου.

    Προσθέτει, επίσης, με μία νότα αισιοδοξίας, πως το 80% του εργοταξίου στο Κολωνάκι έχει παραδοθεί στην Κοινοπραξία και μένουν κάποιες τυπικές εγκρίσεις από τους αρχαιολόγους.

    Την ίδια στιγμή, ωστόσο, γίνομαι παραλήπτης παραπόνων σχετικά με την ΕΡΕΤΒΟ, που έχει αναλάβει τις πρόδρομες εργασίες και δεν έχει διστάσει να ζητήσει και αποζημιώσεις λόγω καθυστερήσεων, αλλά οι δύο Νίκοι (Κουρέτας και Ταχιάος) της Αττικό δεν μασάνε.

    Μαθαίνω , επίσης, πως η εταιρεία «μάλλον δεν ήταν και η πλέον κατάλληλη  για τη δουλειά», ενώ με δικές της αποφάσεις είχε οδηγήσει δύο φορές, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2022, σε παύση των εργασιών καθώς οι εργάτες  της απεργούσαν λόγω διαφωνιών για το μισθολογικό τους καθεστώς.

     

    Τέλη Μαρτίου οι οριστικές προσφορές για τον ΒΟΑΚ παρά την νέα παράταση

    Πίστωση χρόνου δίνει το Υπουργείο Υποδομών στους ενδιαφερόμενους για την παραχώρηση του Χανιά-Ηράκλειο του ΒΟΑΚ καθώς με απόφαση του Κώστα Αχ. Καραμανλή παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή σχολίων μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου.

    Πρόκειται για ένα έργο αξίας άνω του 1,5 δισ. Ευρώ, που οδεύει και αυτό προς την ολοκλήρωση της δημοπράτησης του, καθώς οι δεσμευτικές προσφορές προσφορές εκτιμάται πως θα υποβληθούν κανονικά  στα τέλη Μαρτίου, παρά την παράταση που δόθηκε.

    Για να σας φρεσκάρω τη μνήμη πρόκειται για το τρίτο και ακριβότερο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης το οποίο αφορά τη σύνδεση Χανιά-Ηράκλειο και Κίσσαμος-Χανιά, το οποίο εποφθαλμιούν προς το παρόν οι εξής μνηστήρες: ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,35% 16,48 , Ελλάκτωρ ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,18% 2,57 , Vinci,  ACCIONA CONCESIONES-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΒΑΞ.

    Ωστόσο, δεν αποκλείω το γεγονός να έχουμε και νέες εισόδους, καθώς ήδη η Intrakat ΙΝΚΑΤ -0,80% 4,93 υπό την καθοδήγηση του Αλέξανδρου Εξάρχου, φαίνεται πως διεκδικεί τα έργα παραχωρήσεων, όπως έκανε ήδη με την Αττική Οδό και τη συνεργασία με τους Πορτογάλους Rubicone-Briza.

    Για να «μπει», ωστόσο στο διαγωνισμό θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με κάποια από τα υφιστάμενα σχήματα, ενώ από την άλλη πρέπει να δούμε και τις συγχωνεύσεις ή και αποχωρήσεις θα υπάρξουν όταν υποβληθούν οι προσφορές.

    «Μπλοκάρει» στα επώνυμα το καλάθι του Άδωνι

    Δεν φαίνεται να τσουλάει η ιστορία με την προσθήκη επωνύμων προϊόντων στο καλάθι του νοικοκυριού.

    Μια πρωτοβουλία των βιομηχανιών τροφίμων που ζητήσαν προ μηνός περίπου από τον Άδωνι να συμπεριληφθούν περισσότερα  branded προϊόντα στο καλάθι, που… ξεχειλίζει από private label.

    Εξετάστηκαν διάφορα σενάρια, από την παράλληλη προσθήκη σε κάθε μία από τις κατηγορίες ενός επώνυμου μέχρι και την υποχρεωτική ένταξη των branded σε λίγες μόνο κατηγορίες.

    Το σχέδιο φαίνεται να ναυαγεί και ο λόγος είναι απλός.

    Δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη οι προμηθευτές ώστε και μειώσουν τιμές και να τις διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα.

    Και όπως λέει στο wiseman υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου «δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε διαφήμιση στις βιομηχανίες βάζοντας τα προϊόντα τους στο καλάθι χωρίς να υπάρχει ειλικρινής πρόθεση για συγκράτηση των τιμών».

     

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Ο αγιασμός στο νέο τους σπίτι (αποκλειστικές φωτό)

    Στιγμές χαράς περνάει η οικογένεια Κούστα στο νέο της υπερπολυτελές σπίτι στη Βουλιαγμένη.

    Οι φωτογραφίες, που δημοσιεύσαμε, προ ημερών από το νέο τους σπιτι, γρήγορα κέντρισαν το ενδιαφέρον και έγιναν viral, όπως ήταν αναμενόμενο.

    Πρώτοι εδώ διαβάσατε για τον αγιασμό, που τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, παρουσία ολίγων φίλων της οικογένειας.

    Ο κ. Ιερώνυμος, ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με το ζευγάρι, έδωσε την ευλογία του και συγκίνησε τους παριστάμενους με τα λόγια του.

    Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, που εξασφάλισε το Mononews, το ζευγάρι ποζάρει έχοντας ανάμεσά του τον Αρχιεπίσκοπο, στη βάση μιας μεγάλης, επιβλητικής σκάλας, που οδηγεί στα επάνω διαμερίσματα της υπερπολυτελούς κατοικίας των άνω των 3.000τμ (κατ’ άλλους περιπου 4.000τμ).

    Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
    Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, στην νέα τους κατοικία στα Νότια Προάστεια

    Ο ισχυρός μέτοχος της DANAOS Corp (DAC) και η Δήμητρα Κούστα απολαμβάνει εδώ και λίγες εβδομάδες την ηρεμία του νέου του σπιτιού, που φτιάχτηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση.

    Το καλόγουστο σπίτι δεσπόζει σε μια έκταση άνω 7 στρεμμάτων.

    Έχει εκπληκτική θέα και στους ορόφους του την παράσταση κλέβουν τα πολλά έργα Τέχνης, αλλά και η διαρρύθμιση των χώρων, που μοιάζουν ανεξάρτητοι και εξασφαλίζουν ησυχία και ιδιωτικότητα.

    Σήμερα επανερχόμαστε με νέες φωτογραφίες από την εποχή που χτιζόταν η κατοικία, με βάση τις επιθυμίες του ζευγαριού.

    Στην αρχή το οικόπεδο φιλοξενούσε δύο ανεξάρτητες κατοικίες με μία μεγάλη πισίνα, οι οποίες γκρεμίστηκαν στη συνέχεια, για να χτιστεί η βίλα των Coustas.

    Στο νέο κτίσμα δεσπόζει η μεγάλη πισίνα και το γήπεδο του τένις, που φτιάχτηκε στο πίσω μέρος του σπιτιού.

    Σε αντίθεση με την κύρια κατοικία, στο πίσω μέρος διακρίνεται ένα, ακόμη, κτίριο, που δείχνει να είναι πλήρως ανεξάρτητο και μοιάζει με βιομηχανικό.

    Οι γερανοί δούλευαν νυχθημερόν, σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο που επιμελήθηκε τα σχέδια, με βάση τις επιθυμίες του ζευγαριού, προκειμένου να γίνει το σπίτι των ονείρων τους.

    Βλέποντας αυτόν τον «οργασμό» δόμησης, όλοι στη γειτονιά αναρωτιούνταν ποιος θα είναι ο νέος τους γείτονας.

    Το νέο σπίτι του ισχυρού άνδρα της ναυτιλίας και της συζύγου του εκτείνεται σε τουλάχιστον 3.000 τμ (κάποιοι κάνουν λόγο για 4.000τμ) και η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι άνω των 7 στρεμμάτων.

    Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σπίτια των αστέρων του Hollywood  – άνετα μπορεί να φιλοξενηθεί στα πιο exclusive περιοδικά του κόσμου για το design.

    Τα χρώματα, που επιλέχθηκαν, είναι όλα σε «ήσυχους», γήινους τόνους, προσδίδοντας έναν αέρα «καθαρότητας» και «ήσυχης» πολυτέλειας.

    Η Βουλιαγμένη είναι αγαπημένη περιοχή του ζεύγους Κούστα, καθώς, πέρα από τον κομψό της χαρακτήρα, έχει αμεση πρόσβαση στη θάλασσα, την οποία λατρεύουν.

    Το οικόπεδο του Γιάννη Κούστα πριν ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σπιτιού.
    Το νέο σπίτι των Κούστα πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες
    Το νέο σπίτι των Κούστα πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες
    Το νέο σπίτι των Κούστα πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες
    Το νέο σπίτι των Κούστα πριν ολοκληρωθούν οι εργασίες

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.