• Οι πιέσεις των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη, η αποκάλυψη του Καραμούζη, γιατί το σκορ Διαμαντίδη – Βακάκη είναι 11-2, ποιους έβρισε ο Κικίλιας και ο Γεωργιάδης που έγινε καθηγητής

    Τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στα γραφεία των προμηθευτών ρεύματος, μεγάλων και μεσαίων, πληροφορίες η ΡΑΕ ετοιμάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ να τους «κηρύξει τον πόλεμο».

    image

    H Αλεξανδρούπολη, οι  αγοραστές και οι προσφορές

    Την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα στις 22 Σεπτεμβρίου) θα μάθουμε τελικώς ποιοι από τους τέσσερεις ενδιαφερόμενους που έχουν προκριθεί από το ΤΑΙΠΕΔ  θα καταθέσουν δεσμευτική προσφορά για το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

    Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία (29η Ιουλίου) είχε μετατεθεί καθώς ένα από τα επενδυτικά σχήματα που μετέχουν είχε ζητήσει περισσότερο χρόνο.

    Στη στρατηγική σημασία και το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το συγκεκριμένο Λιμάνι, κυρίως εξαιτίας της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σας είχαμε ενημερώσει στα τέλη Αυγούστου.

    Για αυτό άλλωστε φαίνεται ότι οι Αμερικανοί, οι οποίοι μετέχουν στο διαγωνισμό με δύο σχήματα, πιέζουν «διακριτικά» τα άλλα δύο σχήματα να αποχωρήσουν, με το πρόσχημα ότι διατηρούν επιχειρηματικούς δεσμούς με τη Ρωσία.

    Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι  για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (τουλάχιστον 67%)  του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν  δύο Αμερικάνικοι Όμιλοι μέσα από κοινοπραξίες.

    Πρόκειται για την εταιρεία  Black Summit Financial Group στην κοινοπραξία  International Port Investments Alexandroupolis και ο Όμιλος Quintana Infrastructure & Development.

    Στη β’ φάση του σχετικού διαγωνισμού με δικαίωμα υποβολής δεσμευτικών οικονομικών προσφορών έχουν προκριθεί η Quintana Infrastructure & Development, η κοινοπραξία Cameron SA-Goldair Cargo AE-Bollore Africa Logistics (η τελευταία εξαγοράστηκε από την MSC) , η κοινοπραξία International Port Investments Alexandroupolis, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες Black Summit Financial Group – Euroports – EFA Group και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ 3,35% 16,06  -0,42% 9,56 , και ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε..

    To λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ως τερματικός σταθμός εξαγωγής,  μπορεί να διαδραματίσει αυτόνομο ρόλο στο διεθνές «παιχνίδι» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για την εξαγωγή σιτηρών από την Ουκρανία προς τον υπόλοιπο κόσμο.

    Παράλληλα με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην μεταφορά στρατιωτικών μέσων από τις ΗΠΑ προς την υπόλοιπη Ευρώπη και αντιστρόφως, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι η «κυκλική εναλλαγή» (rotation), μόνο για τον μήνα Ιούνιο, ξεπερνά κατά 2,5 φορές την μεγαλύτερη προηγούμενη ανάλογη επιχείρηση.

    Κικίλιας μαινόμενος κατά ξενοδόχων

    «Άστραψε και βρόντηξε» ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με τους ξενοδόχους στη Θεσσαλονίκη.

    Στη συνεδρίαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων  που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ, κατέφθασε αργοπορημένος ο κ. Κικίλιας.

    Όπως μου επιβεβαιώνουν τουλάχιστον δύο από τους μετέχοντες, ο υπουργός εξαπέλυσε μία άνευ προηγούμενου επίθεση στους ξενοδόχους καταρχάς διότι είναι αγνώμονες.

    Όπως είπε αντί να τον ευχαριστήσουν για τα εκατομμύρια τουριστών που ο ίδιος έφερε στην Ελλάδα, του κάνουν και κριτική για την αποχώρηση της Ryanair.

    Στη συνέχεια σε έντονο ύφος, το οποίο όπως είπαν αρκετοί ξενοδόχοι έφθανε στα όρια του bulling,  καταφέρθηκε κατά  Ξενοδοχειακών Ενώσεων για τα στοιχεία των πληροτήτων που έχουν δημοσιοποιήσει.

    Τους προειδοποίησε δε να είναι πιο προσεκτικοί εν όψει εκλογών στα Δελτία Τύπου που θα εκδίδουν εφεξής. Πυροσβεστικά επιχείρησε να λειτουργήσει ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρήγορης Τάσιος, ο οποίος απ΄ότι  μαθαίνω ενδιαφέρεται να κατέλθει στον στίβο της πολιτικής.

    Είναι γεγονός ότι ο κ. Κικίλιας δεν είναι εύκολος στη συνεργασία ακόμη και τους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό  επιτελείο του στο Υπουργείο.

    Όμως για αυτούς ισχύει το  “τα εν οίκω …..”

    Εκτός και αν ισχύει αυτό που μου μετέφερε γνωστός ξενοδόχος ότι ο κ. Κικίλιας  εκτός από την άγνοια περί των τουριστικών, έχει και άγνοια κινδύνου.

    Η ” αποκάλυψη” του Νίκου Καραμούζη στα ξενοδοχεία 

    Μια που αναφερθήκαμε στα βάσανα των ξενοδόχων, ας πάμε και σε ένα νεόκοπο του κλάδου, τον Νίκο  Καραμούζη.

    Δεν ξέρω αν μετά από όλα αυτά θα ήθελε να το ξανασκεφτεί, πάντως ο πρώην τραπεζίτης φαίνεται να έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την ενασχόληση του τα ξενοδοχεία.

    Η  Πάτμος  απεδείχθη το νησί της αποκάλυψης όχι μόνο για τον Ιωάννη αλλά και για τον Νίκο Καραμούζη ανοίγοντας τους επενδυτικούς του ορίζοντες στα ξενοδοχεία.

    Η αρχή λοιπόν έγινε με την εξαγορά  το 2021, του Ρatmos Aktis Suites & SPA (“Patmos Aktis”) έναντι 17 εκατ. ευρώ.

    Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο λειτούργησε αρχικά ως ΞΕΝΙΑ και σήμερα, αποτελεί το μοναδικό ξενοδοχείο κατηγορίας πέντε αστέρων στο ιερό νησί της Πάτμου.

    Παρά ταύτα όπως πληροφορούμαι η μονάδα ανακαινίζεται με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου  να προστεθούν παραδοσιακά οικοδομικά στοιχεία της Πάτμου στις κτιριακές εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο.

    Έχοντας πάρει λοιπόν πολύ ζεστά το επενδυτικό άνοιγμα στον τουρισμό προχώρησε χθες μαζί με τον Θανάση  Λασκαρίδη στην κίνηση «ματ» αγοράζοντας 72 ξενοδοχειακές μονάδες από την Intrum.

    Όπως ήδη διαβάσατε από χθες η κοινοπραξία SMERemediumCap / Latonia Enterprises Company Limited – Athanasios Laskaridis family office / WHG Europe Limited – Brown Hotels, αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής του χαρτοφυλακίου δανείων 72 ξενοδοχειακών μονάδων (οι οποίες χρωστάνε 254 εκατ. ευρώ), γνωστού πλέον και ως project Tethys.

    Τι γυρεύει στις ΗΠΑ ο Βασίλης Καραμούζης

    Όπως πληροφορήθηκα το έταιρο μέρος της οικογένειας Καραμούζη, ο Βασίλης ο οποίος  παραμένει πιστός στα νάματα, όντας Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής, βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε “μυστική αποστολή στις ΗΠΑ”.

    Η Εθνική βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι χάρη στις ομιλίες του διευθύνοντος συμβούλου Παύλου Μυλωνά και του προέδρου της Γκίκα Χαρδούβελη στις ΔΕΘ , διότι αυτές πέρασαν μάλλον απαρατήρητες.

     Ο θόρυβος προέρχεται αυτή τη φορά από το ΤΧΣ (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας) το οποίο θέλει να μειώσει τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας από το 40% που διαθέτει σήμερα.

    Όμως και αυτό να μην προχωρήσει, η πρόσληψη του συμβούλου στην οποία θέλει να προχωρήσει το ΤΧΣ  από μόνη της αποτελεί σημαντική δουλειά.

    Χαμηλά η μπάλα για το «ιερό»  real estate του Σχιστού

    Χαμηλούς τόνους κρατούν Εκκλησία και ΤΑΙΠΕΔ για το έργο αξιοποίησης των 3.000 στρεμμάτων στο Σχιστό, που έχει αναφερθεί ως «μίνι Ελληνικό», λόγω των προτάσεων για ανέγερση ουρανοξυστών, συνεδριακών κέντρων και κατοικιών.

    Το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση έγινε με την κοινή δήλωση μεταξύ του Ταμείου και της Σχιστό Α.Ε., της εταιρείας που έχει συστήσει η Εκκλησία για το έργο, που υπογράφηκε χθες και βάσει της οποίας συμφωνήθηκε να διερευνηθούν οι δυνατότητες για την αξιοποίηση της έκτασης, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος.

    Στην πανηγυρική εκδήλωση παραβρέθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης o οποίος αναφέρθηκε μόνο στη  δημιουργία ενός κέντρου logistics, μεταφοράς και διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων

    Πάντως πηγές των συμβαλλόμενων τονίζουν ότι η ανάπτυξη θα γίνει βάσει των επιτρεπόμενων χρήσεων – κι αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ, να εξετάσει ποιες δυνατότητες υπάρχουν.

    Πάντως, αν και λέγεται ότι είναι νωρίς να πέσουν στο τραπέζι προϋπολογισμοί και λεπτομέρειες (οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το project να κοστίζει περί τα 700 εκατομμύρια), είναι γεγονός ότι η Α.Ε. που σύστησε η Εκκλησία στελεχώνεται από ανθρώπους της αγοράς, που δε θα αφήσουν 3.000 στρέμματα να πάνε χαμένα.

    “Τραβάει κόσμο το αυγό” 

    Εκπρόσωποι από Καναδά, Ισραήλ και Κύπρο, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να επισφραγήσουν τη συνεργασία τους με το egg της Eurobank ΕΥΡΩΒ 1,67% 1,83 και να συμμετάσχουν σε Ημερίδα που διοργανώνει η Τράπεζα.

    Επιστέγασμα της διοργάνωσης θα είναι τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του egg, όπου, μεταξύ άλλων και πέραν της Διοίκησης της Τράπεζας, θα παραστεί ο Υπουργός Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης αλλά και οι αρμόδιοι Υφυπουργοί.

    Το egg ομολογουμένως αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα επιχειρηματικού επιταχυντή στη χώρα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

    Κάτι ξέρει ο Σταύρος Ιωάννου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, που στηρίζει εδώ και χρόνια το “αυγό”.

    550 εκατ. ευρώ

     Λοιπόν βγήκαν τα νούμερα που θα πληρώσουν τα ΕΛΠΕ ΕΛΠΕ 0,74% 8,19 και η Motor Oil ΜΟΗ 0,08% 26,12 λόγω των υπερκερδών που είχαν.

    Η χρηματιστηριακή ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ έχει υπολογίσει ότι η MOTOR OIL θα πληρώσει €250 εκατ. και 300 εκατ. τα ΕΛΠΕ.

    Πάντως χθες στην αγορά θα ΕΛΠΕ σημείωσαν άνοδο  και έκλεισαν στα 6,68 ευρώ ενώ η ΜΟΗ οριακή πτώση και έκλεισε στα 16,61 ευρώ.

    Πουλήθηκαν όλα

    Το εμβληματικό έργο του Ελληνικού όπως γνωρίζεται, περιλαμβάνει μια έκταση η οποία έχει χωριστεί, σε 27 οικόπεδα από την πώληση των οποίων όπως έχει προϋπολογίσει η εταιρεία, θα εισπράξει περίπου 188 εκατ. ευρώ.

    Δηλαδή το ένα έχει κόστος περίπου 7 εκατ. ευρώ ευρώ.

    Όπως μαθαίνω τα οικόπεδα, που θα χτιστούν οι βίλες του Ελληνικού, έχουν πουληθεί όλα εκτός από ένα.

    Το ένα και μοναδικό που έχει απομείνει το διαπραγματεύεται να το αγοράσει μεγάλος επιχειρηματίας της Ελλάδας.

    Εκτός απροόπτου η δουλειά θα κλείσει τις επόμενες ημέρες.

    Άλλωστε η προκαταβολή που δίδεται είναι μόλις το 5% της αξίας του οικοπέδου.

    Όπως είναι γνωστό εκτός από τους κ. Σπύρο Λάτση και Μαριάννα Λάτση,  οικόπεδα έχουν αγοράσει ο Νέλλος Κανελόπουλος, οι κ. Κωστής και Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, ο Τρύφων Νάτσης κλπ.

    Στο Marina Tower έχουν αγοράσει διαμερίσματα μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρόκας, ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης κλπ.

    Not bad at all.

    Διαμαντίδης – Βακάκης 11-2

    Όμως σε ένα άλλο project αυτό στα Αστέρια Γλυφάδας που ανήκει στην Grivallia, πηγές αναφέρουν ότι αγόρασε 2 βίλες ο Απόστολος Βακάκης.

    Όχι για τον ίδιο, αλλά για τα δυο του κορίτσια και κατ’ επέκταση και για τους δυο γαμπρούς του.

    Σας θυμίζω ότι ο ένας του γαμπρός,  είναι ο Πασχάλης Διαμαντίδης, για τον οποίο φημολογείται ότι ο πατέρας του Διαμαντής Διαμαντίδης έχει αποκληρώσει…

    Υπενθυμίζεται πως φορέας της επένδυσης, συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ είναι η εταιρεία Ναυσικά Α.Ε. η οποία εξαγοράστηκε από την Grivalia Hospitality σε ποσοστό 80%, με το υπόλοιπο 20% να ανήκει στην οικογένεια Παπαθεοχάρη.

    To όλο project τοποθετείται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 271,7 στρέμματα (234, 2 στρέμματα χωρίς το τμήμα αιγιαλού παραλίας), η οποία ανήκει στην ΕΤΑΔ και έχει μισθωθεί από τη Ναυσικά ΑΕ για περισσότερα από 60 χρόνια.

    Στο project αναβίωσης των “Αστεριών” συμμετέχει και η Dimand, στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με στρατηγικού χαρακτήρα έργα για τρίτους.

    Άρα το σκορ Διαμαντής ΔιαμαντίδηςΑπόστολος  Βακάκης είναι 11-2.

    Δηλαδή 11 οικόπεδα αγόρασε ο Διαμαντίδης στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, 2 βίλες ο Βακάκης στα Αστέρια Γλυφάδας.

    Και η κόντρα συνεχίζεται….

    Οι πιέσεις των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη, η αποκάλυψη του Καραμούζη, γιατί το σκορ Διαμαντίδη - Βακάκη είναι 11-2, ποιους έβρισε ο Κικίλιας και ο Γεωργιάδης που έγινε καθηγητής
    ΟΙ βίλες στα Αστέρια της Γλυφάδας
    Οι πιέσεις των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη, η αποκάλυψη του Καραμούζη, γιατί το σκορ Διαμαντίδη - Βακάκη είναι 11-2, ποιους έβρισε ο Κικίλιας και ο Γεωργιάδης που έγινε καθηγητής
    ΟΙ βίλες στα Αστέρια της Γλυφάδας

    Το υπερεγώ του Δαγούμα και η σύγκρουση με τους προμηθευτές

    Τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στα γραφεία των προμηθευτών ρεύματος, μεγάλων και μεσαίων, πληροφορίες η ΡΑΕ ετοιμάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ να τους «κηρύξει τον πόλεμο».

    Κυκλοφορεί πως ο Πρόεδρός της κ. Θανάσης Δαγούμας έχει υπογράψει ήδη μπαράζ απειλητικών επιστολών προς τους παρόχους που αφορούν στους λογαριασμούς: τους καλεί να αποσύρουν τις αναδρομικές εκπτώσεις, να γράφουν σωστά τις ανταγωνιστικές χρεώσεις στους λογαριασμούς και να ανακοινώνουν τις  χρεώσεις στο  σωστό χρόνο.

    Αν δεν συμμορφωθούν, θα τους καλέσει, λέει σε απολογία  και θα προχωρήσει και σε διοικητικά μέτρα.

    «Οι αναδρομικές χρεώσεις είναι για να διασφαλίσουμε ότι αν κάποιο μήνα υπάρξει  υψηλή τιμολόγηση (εφόσον  οι χονδρεμπορικές τιμές θα εκτοξευθούν λόγω του διεθνούς παράγοντα) τότε θα επιστρέψουμε στους πελάτες μας τον επόμενο μήνα τη διαφορά.

    Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά, ο πάντοτε καλά πληροφορημένος, κ.  Δαγούμας.

    Άλλος είναι ο λόγος που θέλει να κηρύξει μερικό πόλεμο στους προμηθευτές».

    Σε ερώτηση του wiseman  για τον πραγματικό λόγο της αντιπαράθεσης, η απάντηση ήταν σαφής: «ξέρεις πως ο κος Δαγούμας δεν μπορεί να αντέξει τη δόξα και την προβολή του Γιώργου Στάσση στη ΔΕΗ ΔΕΗ -0,18% 10,91 .

    Ίσως (λέω ίσως) με το υπερεγώ που διαθέτει, να  ήθελε να είναι και στη θέση του!

    Όπως σου έχω ξαναπεί, οι σχέσεις τους είναι στο μηδέν, χειρότερα δεν μπορούν να πάνε.

    Για αυτό γίνεται όλη η φασαρία».

    Πώς το έλεγε ο αρχαίος ημών Θεμιστοκλής;

    «Ουκ εα με καθεύδειν το του Μιλτιάδου τρόπαιον» δηλαδή «οι επιτυχίες του Μιλτιάδη δεν με αφήνουν να κοιμηθώ».

    Άλλωστε η φράση του Θεμιστοκλή για τον θρίαμβο του Μιλτιάδη στη μάχη του Μαραθώνα, έμεινε ανεξίτηλη στην ιστορία.

    Πώς να κοιμηθεί, πώς να ησυχάσει ο φιλόδοξος και πολλά υποσχόμενος στους αρχαίους Αθηναίους, Θεμιστοκλής, όταν η δόξα και οι τιμές στεφάνωναν τον Μιλτιάδη για το κατόρθωμα του;

    Ας προσέχει όμως …ο σύγχρονος επίδοξος «Θεμιστοκλής», ο κος Δαγούμας διότι ο «Μιλτιάδης» και εν προκειμένω ο Γιώργος Στάσσης είναι προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του.

    Το σοφότερο το είπε παράγοντας της ενεργειακής αγοράς με πείρα και χιούμορ: «Τέλος πάντων τί άλλο θέλει και ο Θανάσης ο Δαγούμας;

    Του δίνουν τώρα και την εποπτεία των σκουπιδιών και των νερών όπου παίζονται παιχνίδια εκατομμυρίων!

    Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, τί  παραπάνω θέλει;»…

    Ο καθηγητής Γεωργιάδης 

    Τα βήματα του πατρός του στην ακαδημαϊκή καριέρα, ακολουθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης, γιος του ομότιμου καθηγητού Αποστόλου Γεωργιάδη.

    Ο Γεωργιάδης, 87 ετών σήμερα, ήταν ένας από τους πλέον εμβληματικούς καθηγητές της Νομικής Σχολής του 20ου αιώνα.

    Χθες λοιπόν ο ανακοινώθηκε ότι η Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών τον εξέλεξε καθηγητή πρώτης βαθμίδας στο Αστικό Δίκαιο.

    Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι μάχιμος δικηγόρος στην νομική φίρμα Απόστολος Γεωργιάδης και Συνεργάτες.

    Στο γραφείο εργάζονται οι έμπειροι και ιδιαίτερα ικανοί  δικηγόροι Σταύρος και Νίκος Γεωργιάδης.

    Κουΐζ

    Ποιος “μεγάλος” ωφελείται από την αύξηση του ορίου για την απόκτηση της GOLDEN VISA από τα 250.000 ευρώ στα 500.000 ευρώ; Ποιανού ΙΔΕΑ ήταν;

    Γιατί ήταν το μοναδικό μέτρο που δεν είχε διαρρεύσει  στα media ότι θα ανακοινωθεί στην  ΔΕΘ, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη;

    Και δεν επρόκειτο δα και για την σούπερ εξαγγελία..

    Χμχμ….

     

    Ο γάμος Μελλισανίδη – Κωνσταντινίδου 

    Σήμερα, σε ένα από τα ωραιότερα αρχοντικά  της Αττικής που βρίσκεται σε μια πευκόφυτη έκταση 20 στρεμμάτων, πραγματοποιείται ο γάμος του εφοπλιστή Γιώργου Μελλισανίδη με την Σίσσυ Κωνσταντινίδου.

    Η κατοικία βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη και παλιότερα ανήκε στην Ντόντα Βορίδη- Γουλανδρή.

    Ο νεαρός εφοπλιστής είναι ιδιοκτήτης της Aegean Shipping Management που διαθέτει 15 πλοία.

    Τα 15 σύγχρονα πλοία του είναι φιλικά προς το περιβάλλον, κάτι που φαίνεται από τα ονόματα των πλοίων, που το πρώτο συνθετικό τους είναι Green.

    Η Σίσσυ Κωνσταντινίδου είναι κόρη του γιατρού Ντίνου Κωνσταντινίδη.

    Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σπουδές  στην φαρμακευτική και εργάζεται ως Κλινικός Φαρμακοποιός στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

    Ο πατέρας της νύφης είναι Διευθυντής του Τμήματος Γενικής, Λαπαροσκοπικής, Ογκολογικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και η μητέρα της Μαριλένα, αναπληρώτρια  καθηγήτρια στην Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.