• Γιατί βούλιαξαν οι μετοχές, πώς ο Εξάρχου βάζει και άλλα λεφτά στην Ιντρακάτ, ποια «δάγκωσε» 35 εκατ. λίρες από τον Ρέστη και ο τρομερός Peter Marino στο σπίτι των Κούστα

    Κοιτάζοντας χθες την ορκωμοσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, το «δημοσιογραφικό δαιμόνιο» με κέντρισε να αναζητήσω τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την ίδια τελετή του 2019

    image

    Ηχηρές παρουσίες, αλλά και απουσίες στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη 

    Κοιτάζοντας χθες την ορκωμοσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, το «δημοσιογραφικό δαιμόνιο» με κέντρισε να αναζητήσω τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την ίδια τελετή του 2019.

    Συγκρίνοντας τις φωτογραφίες του τότε με αυτές του σήμερα, διαπίστωσα – πέραν των αναπόφευκτων σημαδιών που έχει αφήσει ο χρόνος – και κάποιες απουσίες, όπως και νέες παρουσίες.

    Για παράδειγμα μου έκανε εντύπωση η απουσία της κυρίας Μελίνας Τραυλού, την οποία το 2019 ο φακός είχε απαθανατίσει να κάθεται δίπλα στην πρωθυπουργική σύζυγο, Μαρέβα Γκραμπρόφσκι-Μητσοτάκη.

    Η πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών, κ. Τραυλού, εκείνη την εποχή ήταν επιστήθια φίλη της κ. Μητσοτάκη.

    Όσον αφορά στις νέες παρουσίες, το ενδιαφέρον μου κίνησε η παρουσία του Απόστολου Μαυραγάνη, συζύγου της Κατερίνας Μητσοτάκη και του Γιωργή Παπαζήση, κορυφαίου  στελέχους της Piraeus SEC.

    O Γιωργής είναι αδελφός της Μαρέβας Μητσοτάκη. Χαμηλών τόνων και εξαιρετικός στην δουλειά του.

    Βέβαια εκτός από τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη (οι τρεις αδερφές Ντόρα, Κατερίνα, και Αλεξάνδρα) σταθερές παρουσίες η αειθαλής θεία του, Αρτεμισία Λυμπεράκη, αδερφή του αείμνηστου Κωσταντίνου Μητσοτάκη και η γραμματέας του, η Σάκη Κυπραίου.

    Την τάξη του ’86 από το Κολλέγιο Αθηνών εκπροσώπησαν ο Σπήλιος Μανιάς, σύζυγος της Άννας Ροκοφύλλου, υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, με την οποία έχουν έναν γιο, και γνωστός επιχειρηματίας, με πτυχίο Μηχανολογίας και Οικονομικών στο Brown University των ΗΠΑ και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Bocconi στην Ιταλία, από το 1995 δραστηριοποιείται στον χώρο του αλουμινίου και είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία Αλουμάν ΑΒΕΕ και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρία Επαλμέ ΑΕ που ανήκει στον Όμιλο Μυτιληναίος.

    Ο δεύτερος ήταν ο Αλέξανδρος Αθανασίου, δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ, ο οποίος ασχολείται μεταξύ άλλων με το Banking & Finance και είναι partner στην διάσημη νομική φίρμα SARANTITIS.

    Παρών και ο Χρήστος Παπαζής, επιχειρηματίας στον χώρο του yachting και πολλά χρόνια φίλος της Μαρέβας Μητσοτάκη.

     

    Γιατί βούλιαξαν οι μετοχές

    Την προηγούμενη εβδομάδα και ειδικά την Πέμπτη και την Παρασκευή, αρκετοί παίκτες αγόρασαν μετοχές ποντάροντας σε μια μεγαλύτερη εκλογική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου σε σύγκριση με τις εκλογές του Μαΐου.

    Θεωρούσαν ότι μια εκλογική νίκη με 43-44% θα τροφοδοτούσε ένα νέο ανοδικό κύμα στο ελληνικό χρηματιστήριο.

    Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν αγοράσει μετοχές με αέρα, δηλαδή δεν είχαν τα χρήματα να υποστηρίξουν την κίνηση αυτή.

    Η εκλογική νίκη του Μητσοτάκη ήταν εντυπωσιακή από όλες τις απόψεις.

    Έτσι, λοιπόν, ενώ οι περισσότεροι ήλπιζαν, ότι η αγορά θα ανοίξει έντονα ανοδικά τη Δευτέρα, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

    Ο γενικός δείκτης ξεκίνησε με μικρή άνοδο, όμως στη συνέχεια οι μεγάλοι παίκτες άρχισαν να ρευστοποιούν, εφόσον οι προσδοκίες τους για γρήγορα κέρδη δεν επιβεβαιώθηκαν.

    Οι πωλήσεις όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο έντονες, με αποτέλεσμα κάποιες τράπεζες να φτάνουν να υποχωρούν ακόμα και 6%.

    Προς το τέλος, κάποιες μετοχές, όπως η Πειραιώς ΠΕΙΡ 1,53% 3,98 η Εθνική ΕΤΕ 1,85% 7,70 η INTRAKAT ΙΝΚΑΤ 1,61% 5,05 και ο ΟΤΕ ΟΤΕ 0,84% 14,34 περιόρισαν τις απώλειές τους.

    Τελικά, ο γενικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 2,76% στις 1.233 μονάδες.

    Η σημερινή συνεδρίαση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς θα φανεί εάν υπάρχουν επιπλέον προθέσεις από την επενδυτική κοινότητα για μεγαλύτερες πωλήσεις στις μετοχές.

    Να σημειωθεί ότι χθες έκοψε μέρισμα η MOTOR OIL ΜΟΗ 0,08% 26,62 ενώ σήμερα κόβει το μέρισμα  των 1,20 ευρώ και η Mytilineos.

     

    Αλέξανδρος Εξάρχου: Με 36,65% στην Intrakat

    Το τέλος της εποχής του Δημήτρη Κούτρα σήμανε από την Intrakat ΙΝΚΑΤ 1,61% 5,05 καθώς πούλησε εξωχρηματιστηριακά το εναπομείναν 1,8% που του αντιστοιχούσε μέσω της ADAMAS Group στη Winex, η οποία είναι η εταιρεία των συμφερόντων της ισχυρής τριανδρίας των Εξάρχου – Μπάκου – Καϋμενάκη και κατέχει πλέον το 36,65% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.

    Πρόκειται για τη συμφωνία που ανακοινώθηκε χθες κοντά στο κλείσιμο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εξ όσων είμαι σε θέση να γνωρίζω το deal μεταξύ του πρώην -πλέον- μετόχου της Intrakat με τους εφοπλιστές έκλεισε στα 6,45 εκατ. Ευρώ την περασμένη εβδομάδα.

    Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την πίστη των βασικών μετόχων στις προοπτικές της εταιρείας και στον στρατηγικό σχεδιασμό της διοίκησης για την ανάπτυξή της με στόχο να είναι ένας από τους ισχυρότερους Ομίλους της χώρας και από τις μεγαλύτερους στην ΝΑ Ευρώπη.

    Να σας θυμίσω ότι ύστερα από την αποχώρησή του από τον  Όμιλο Ελλάκτωρ, ο Δημήτρης Κούτρας είχε εξαγοράσει το 20% της Intrakat στις αρχές του 2019 και μέχρι την εξαγορά της από τη Winex το περασμένο καλοκαίρι κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου.

     

    Mytilineos: Εκδίδει ομόλογο 

    Ακολουθώντας την αντίληψη ότι οι μεγάλες εταιρείες δεν πρέπει να επιβαρύνουν το τραπεζικό σύστημα με δανεισμό αλλά να απευθύνονται στην αγορά για τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες, η Mytilineos ανακοινώνει σε λίγο την απόφασή της να εκδώσει ένα νέο μη μετατρέψιμο ομόλογο ύψους 300 έως 500  εκατ. ευρώ.

    Το ομόλογο θα είναι μη μετατρέψιμο, με δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής και θα τελεί υπό διαπραγμάτευση στο ελληνικό χρηματιστήριο.

    Τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για αναχρηματοδότηση δανεισμού και επενδύσεις, ενώ αξιοποιώντας το καλό χρηματοπιστωτικό προφίλ της εταιρείας θα εκδοθεί με ελκυστικούς όρους.

    Γκρίνια στην Εθνική Τράπεζα για τη λειτουργία του Δικτύου

    Πολύ γκρίνια ακούω ότι έχει «πέσει» τελευταία στην Εθνική για την κατάσταση που επικρατεί στο δίκτυο της Τραπέζης.

    Για παράδειγμα μου αναφέρουν ότι το σύστημα με τα ηλεκτρονικά ραντεβού οδήγησε την κατάσταση από το ένα άκρο στο άλλο, επιφέροντας αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα.

    Έτσι από εκεί που χρειαζόταν κάποιος πελάτης μήνες για να κλείσει ραντεβού για το υποκατάστημα, περάσαμε εν μία νυκτί… στο ραντεβού επί τόπου, χωρίς όμως να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πελάτες, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εικόνα της Τράπεζας.

    Αναπόφευκτα έχει δημιουργηθεί δυσαρέσκεια στην πελατεία, η οποία εκδηλώνεται, όπως μου λένε, ακόμη και με διαπληκτισμούς εντός καταστημάτων.

    Επίσης φλέγον θέμα που φαίνεται να συναντά ισχυρές αντιστάσεις είναι αυτό της κατηγοροιοποίησης των καταστημάτων που προωθεί η διοίκηση Μυλωνά, η οποία μάλιστα έχει δεσμευτεί ότι θα προηγηθεί διαβούλευση με τους εργαζομένους πριν προχωρήσει.

     

    Βίκτωρ Ρέστης κατά Αμάντα Στέιβλι για 35 εκατ. λίρες

    Σε απάντηση του χθεσινού quiz να σας αναφέρω  ότι ο Έλληνας πλοιοκτήτης που έχει προσφύγει στα Βρετανικά Δικαστήρια είναι ο Βίκτωρ Ρέστης.

    Ο οποίος έχει στραφεί κατά της συνιδιοκτήτριας της Newcastle United, Amanda Staveley.

    Ο κ. Ρέστης ισχυρίζεται ότι η κ. Staveley δεν κατάφερε να αποπληρώσει ένα δάνειο άνω των 35 εκατομμυρίων λιρών το οποίο είχε χορηγήσει πριν από δεκαπέντε χρόνια (2008).

    Να θυμίσουμε ότι η  κ. Staveley με την βοήθεια από  το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας είχε αποκτήσει τον σύλλογο της Premier League το 2021.

    Η σχέση μεταξύ των δύο διαδίκων πλέον, ήταν πολυκύμαντη και έχει περάσει από «σαράντα κύματα».

    Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Βίκτωρ Ρέστης ήταν μάρτυρας της Staveley, το 2021 στη διαμάχη που είχε η δεύτερη με την Barclays, από την οποία αξίωνε αποζημίωση 1,5 δισεκατομμυρίων λιρών τα οποία είχε διαθέσει για τη διάσωση της τράπεζας στη διάρκεια  της οικονομικής κρίσης.

    Η κ. Staveley, η οποία κατέχει το 10% της ποδοσφαιρικής ομάδας, απέτυχε να εξασφαλίσει αποζημίωση στην υπόθεση Barclays σε απόφαση του 2021.

    Πλέον οι δύο τους βρίσκονται διάδικοι στα δικαστήρια με τον Ρέστη να ζητεί μέσω «τελεσίγραφου» που κατέθεσε στο αρμόδιο Δικαστήριο την πληρωμή του δυσθεώρητου χρέους των 35 εκατομμυρίων λιρών εντός 21 ημερών, σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να κηρυχθεί σε πτώχευση.

    Ξεσκονίζουν τις κάλπες στα Επιμελητήρια

    Με την ολοκλήρωση των Εθνικών εκλογών σειρά τώρα παίρνουν τα Επιμελητήρια.

    Μετά από συνεχείς αναβολές η ώρα της κάλπης  για τα Επιμελητήρια έρχεται τον προσεχή Δεκέμβριο.

    Για την ιστορία, επρόκειτο να γίνουν κανονικά τον Δεκέμβριο του 2021.

    Δύσκολες συνθήκες, πανδημία και όλα τα σχετικά, οπότε μετατέθηκαν για το διάστημα 15-22 Νοεμβρίου 2022, όμως οι αναταράξεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία έφεραν παράταση της θητείας των εκλεγμένων για άλλον έναν χρόνο.

    Στο μεγαλύτερο επιμελητήριο της χώρας, στο ΕΒΕΑ, οι κάλπες θα στηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου.

    Ήδη έχει αρχίσει έντονη κινητικότητα με βασικό ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος εκ νέου ο συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπρατάκος.

    Ερώτημα, στο οποίο κλήθηκε εμμέσως να απαντήσει ο ίδιος σε πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.

    Οι ερωτώμενοι μπορεί να μην πήραν απάντηση σε αυτό, αλλά σίγουρα ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕΑ έστειλε το μήνυμα σε όσους θέλουν να κατέβουν με διαφορετικό ψηφοδέλτιο από το ένα και ενιαίο που είχε καθιερώσει ο Κωνσταντίνος Μίχαλος στην τελευταία εκλογική διαδικασία θέλοντας να δείξει την ενότητα του επιχειρηματικού κόσμου.

    «Είτε είμαι είτε δεν είμαι, το ψηφοδέλτιο θα είναι ενιαίο»  μαθαίνει ο Wiseman ότι είπε, σε τόνο που δεν χωράει αμφισβήτησης.

    Θόδωρος Σκυλακάκης: Οι δύο πρώτοι «πονοκέφαλοι» του νέου ΥΠΕΝ…

    Η συνέχιση ή όχι των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος του Ιουλίου, θα είναι ο βασικός «πονοκέφαλος» που θα αντιμετωπίσει ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Θα πρέπει επειγόντως να αποφασίσει ο νέος ΥΠΕΝ κατά πόσο και τον Ιούλιο χρειάζεται να καλυφθεί με κρατικά χρήματα μέρος των επιβαρύνσεων από τις χρεώσεις που έχουν ανακοινώσει οι προμηθευτές.

    «Ουρά» αυτής της σημαντικής απόφασης είναι και το εάν  θα υπάρξει παράταση των έκτακτων μέτρων.

    Όσον αφορά στο πλαφόν στη χονδρεμπορική αγορά, ο υπηρεσιακός ΥΠΕΝ, Παντελής Κάπρος, πέτυχε να ενσωματωθεί στον σχετικό ευρωπαϊκό κανονισμό η δυνατότητα διατήρησης του πλαφόν στη χονδρεμπορική αγορά. Το χρονικό πλαφόν για τη διατήρηση ισχύει  μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

    Τώρα ο Θόδωρος Σκυλακάκης θα αποφασίσει αν το πιθανότατο πλέον, σενάριο νέας έκρηξης τιμών κάνει απαραίτητη τη διατήρηση του πλαφόν στη χονδρεμπορική για μεγαλύτερο διάστημα από τα τέλη Σεπτεμβρίου, όποτε και κανονικά εκπνέει.

    Πάντως, όσο η όξυνση στις ενεργειακές τιμές υποχωρεί, τα υπερέσοδα που συγκεντρώνονται είναι ριζικά μειωμένα.

    Το πιο πιθανό είναι ότι ο Σκυλακάκης δεν θα δώσει παράταση στα έκτακτα μέτρα, αλλά το μεγάλο ζητούμενο είναι με ποιο τρόπο θα βρει τη «χρυσή τομή» επιστροφής στα κυμαινόμενα τιμολόγια.

    …τι θα γίνει με το στρατηγικό απόθεμα αερίου;

    Είναι επίσης βέβαιο πως οι προμηθευτές – παραγωγοί ρεύματος από αέριο, θα πιέσουν το νέο ΥΠΕΝ για άμεση διαπραγμάτευση με την Κομισιόν.

    Το αίτημά τους είναι να μειωθεί δραστικά το στρατηγικό απόθεμα αερίου που θα πρέπει να αποθηκεύσει η χώρα μας ενόψει και του επόμενου χειμώνα, στο πλαίσιο των μέτρων προληπτικής ασφάλειας.

    Αν υπολογίσουμε τη μελέτη που έχει κάνει ο Θανάσης Δαγούμας της ΡΑΑΕΥ, με βάση τις οδηγίες της Κομισιόν, η δέσμευση για την Ελλάδα είναι 7,4 Τεραβατώρες, ποσότητα ιλιγγιώδης και εντελώς… άπιαστη.

    Αν μάλιστα εφαρμοστεί, όπως έχει επισημάνει και ο κος Δαγούμας, θα προκαλέσει δυσβάστακτο κόστος για τους τελικούς καταναλωτές.

    Συνεπώς, ο Θόδωρος Σκυλακάκης πρέπει να πάει στην Κομισιόν και να διαπραγματευτεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.

    Τελευταίος, αλλά όχι έσχατος «καυτός φάκελος» που θα παραλάβει ο Θόδωρος Σκυλακάκης είναι οι εισηγήσεις του Μάνου Μανουσάκη του ΑΔΜΗΕ για περικοπές «πράσινης» ηλεκτροπαραγωγής το φθινόπωρο, αν συνεχίσει να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα η κατανάλωση ρεύματος.

    Οι εισηγήσεις προς τον ΥΠΕΝ είναι για μόνιμο Πλαίσιο Περικοπών και για αποθήκευση ηλεκτρικής ενέργειας πάνω από τα 1.000 Μεγαβάτ που ήδη ετοιμάζεται.

    Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

    Να ξαναθυμίσουμε πως ο Θόδωρος Σκυλακάκης είναι πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη και με αυτό το εφόδιο θα μιλήσει, θα συνδιαλλαγεί και θα διαπραγματευτεί με τα βαριά (πολύ βαριά!) επιχειρηματικά ονόματα στον χώρο της ενέργειας.

    Ο νέος ΥΠΕΝ ήταν σε νεαρή ηλικία σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, όταν ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού ήταν εκείνος Πρωθυπουργός (1990-1993).

    Άρα καταλαβαίνετε πως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.

    Κατά τα άλλα, ο κος Σκυλακάκης θεωρείται εργασιομανής και επίμονος, πολύ «σφιχτός» στη διανομή χρημάτων (στο ΥΠΕΝ πάντως όλοι οι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες θέλουν λεφτά, πολλά λεφτά από αναθέσεις, έργα και προγράμματα!) ενώ πολλοί που τον έζησαν ως υπουργό στο Οικονομικών, μου μεταφέρουν πως γενικά βάζει πολύ δύσκολα την υπογραφή του, σε εντελώς αντίθετη ρότα με τον προκάτοχό του Κώστα Σκρέκα που υπέγραφε, μάλλον εύκολα και γρήγορα.

    Κέρδισε και τη μάχη της Κομισιόν ο Στάσσης με τη Ρουμανία…

    Μαθαίνω από Βρυξέλλες μεριά πως η Κομισιόν έδωσε και την τυπική άδεια ώστε ο Γιώργος Στάσσης της ΔΕΗ να εξαγοράσει την ENEL Ρουμανίας. Σύντομα θα υπάρξει και τυπική ανακοίνωση.

    Κανονικά η τακτοποίηση της εξαγοράς θα γίνει γύρω στον Σεπτέμβριο, αν θα είναι αρχές ή τέλος του μήνα θα το γνωρίζουμε σε λίγες εβδομάδες.

    Η Διεύθυνση Ανταγωνισμού (DG Comp) ήταν η αρμόδια για την εξαγορά της ιταλικής Enel στη Ρουμανία από τη ΔΕΗ, που πέτυχε ο Στάσσης.

    Nα θυμίσω απλώς ότι αρμόδια Αντιπρόεδρος της Κομισιόν για τον Ανταγωνισμό είναι η γνωστή μας 55άρα Δανέζα κα Margrethe Vestager, που αποκαλείται και «Κυρία by the Book» στις Βρυξέλλες αφού θέλει όλα να γίνονται με πλήρη τυπικότητα.

    Αλλά και ο Γενικός Διευθυντής Ανταγωνισμού είναι ο Γάλλος Olivier Guersent, που θεωρείται μάλλον «στρυφνός» στα καθήκοντά του.

    Άρα είναι… τριπλή η επιτυχία του Στάσση που έπεισε γρήγορα τους σκληρούς τεχνοκράτες της Κομισιόν…

    Ο Βασιλάκης και η αγορά στο Δρεπάνι

    Ο Wiseman οφείλει μία επανόρθωση στο σχόλιο που αναφερόταν για την αγορά μεγάλης έκτασης στο Δρεπάνι Αργολίδος από τον Γιώργο Βασιλάκη.

    Όντως, τη συγκεκριμένη έκταση των 10 περίπου στρεμμάτων την αγόρασε ο Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος όμως δεν διαθέτει κάποια σχέση με τον… συνονόματό του, Γιώργο Βασιλάκη, ο οποίος διαθέτει δέκα ποντοπόρα πλοία με την εταιρεία Minoa Marine.

    Για να το αποσαφηνίσουμε, ο αγοραστής είναι ο αδερφός του Ευτύχη Βασιλάκη της Aegean.

     

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Δείπνο με τον τρομερό Peter Marino

    Ο εκκεντρικός αρχιτέκτονας Peter Marino ξέρει πως να μετουσιώνει τη φιλοσοφία των μεγαλύτερων brands του κόσμου σε εντυπωσιακές κατασκευές.

    Ο Marino είναι ο πιο περιζήτητος Νεοϋορκέζος αρχιτέκτονας που έχει σχεδιάσει σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τα καταστήματα των πιο πολυτελών brands διεθνώς, από Louis Vuitton, Armani και Calvin Klein μέχρι Ermenegildo Zegna και Christian Dior.

    Ο εμβληματικός αυτός, λοιπόν, αρχιτέκτονας βρέθηκε στην Αθήνα στην κατοικία του ζεύγους Γιάννη και Δήμητρας Κούστα, στα νότια προάστια.

    Το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Κούστας κάλεσε μερικούς φίλους του σε δείπνο που διοργάνωσε προς τιμήν του Peter Marino.

    Το γεγονός ότι ήταν η μέρα των εκλογών, ήταν προφανώς τελείως τυχαίο.

    Καλεσμένοι ήταν ο Νίκος και η Σίλια Κριθαριώτη, ο Πόλυς και η Ρόζμαρι Χατζηιωάννου και ο Γιάννης Μαυρής.

    Το νέο σπίτι των «the Koustas», όπως έχει αποκαλύψει το mononews σε παλαιότερα δημοσιεύματά του, είναι περίπου 3 χιλ. τ.μ., αν και κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι 4 χιλ. τ.μ..

    Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2023, τον αγιασμό στην υπερπολυτελή κατοικία τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, παρουσία λίγων προσκεκλημένων.

    Γιάννης Μαυρής, Πήτερ Μαρίνο και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου
    Σήλια Κριθαριώτη, Πήτερ Μαρίνο και Δήμητρα Κούστα
    Σήλια Κριθαριώτη, Πήτερ Μαρίνο, Δήμητρα Κούστα και Ρόζμαρι Χατζηιωάννου
    Πήτερ Μαρίνο και Δήμητρα Κούστα

     

    Aποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως συμβουλή, πρόταση, προσφορά για αγορά ή πώληση των κινητών αξιών, ούτε ως προτροπή για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μορφής επένδυσης.

    Κατά συνέπεια δεν υφίσταται ουδεμία ευθύνη για τυχόν επενδυτικές και λοιπές αποφάσεις που θα ληφθούν με βάση τις πληροφορίες αυτές.