ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι τις 4 Αυγούστου 2023 θα επικαιροποιηθούν οι λίστες των μεγάλων οφειλετών του δημοσίου που χρωστούν στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία πάνω από 150.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του mononews ότι έρχεται παράταση στην δημοσίευσή τους.
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης οι καταστάσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ για τα έτη 2020, 2021, 2022 και 2023 επικαιροποιούνται μέχρι την 4η Αυγούστου 2023.
Η απόφαση αυτή εκδίδεται προκειμένου να υπάρξει εναρμόνιση με την προθεσμία της 31ης Ιουλίου 2023, η οποία προβλέπεται στις διατάξεις του ν. 5036/2023, με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα επανένταξης στην ίδια ρύθμιση των οφειλών των απολεσθεισών ρυθμίσεων του ν. 4611/2019 ή του ν. 4738/2020.
Διαβάστε επίσης
Ανεργία: Νέα μείωση τον Μάιο- Στόχος κάτω από 10%, λέει ο Γεωργιάδης
Πελαγίδης (ΤτΕ): Ηγετική η θέση της Ελλάδας στα θέματα του Ταμείου Ανάκαμψης
Αποκλειστικό: Πότε θα δημοσιευθεί η λίστα με τους μεγάλους οφειλέτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξελέγη νέος Γραμματέας της ΝΔ – «Η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει»
- Παπασταύρου: Ελλάδα και Κύπρος στρατηγικός κόμβος στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης
- SpaceX IPO: «Μάχη» αραβικών κρατικών funds για μερίδιο στην εταιρεία του Έλον Μασκ
- Μιανμάρ: Νεκρός εντοπίστηκε αμερικανός διπλωμάτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.