ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μείωση παρουσίασε το δημοσιονομικό έλλειμμα των ΗΠΑ, βάσει στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών. Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε δημοσιονομικό έλλειμμα 211 δισ. δολάρια τον Ιούλιο, χαμηλότερο κατά 30% σε σχέση με το έλλειμμα του Ιουλίου του περασμένου έτους.
Όπως μεταδίδει το Reuters, το υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 3% σε σχέση με πέρυσι στα 269 δισ. δολάρια, ενώ οι δαπάνες βούτηξαν 15% στα 480 δισ. δολάρια.
Τους πρώτους δέκα μήνες του δημοσιονομικού έτους, το δημοσιονομικό έλλειμμα υποχώρησε 71% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, στα 2,54 τρισ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης
Huw Pill (BoΕ): «Δεν βλέπω ενδεχόμενο επιστροφής στην πολιτική ποσοτικής χαλάρωσης»
Ήπια άνοδος του χρυσού μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Αποκλιμάκωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ – Στο 8,5% ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Ιούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.