ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μείωση παρουσίασε το δημοσιονομικό έλλειμμα των ΗΠΑ, βάσει στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών. Η αμερικανική κυβέρνηση ανακοίνωσε δημοσιονομικό έλλειμμα 211 δισ. δολάρια τον Ιούλιο, χαμηλότερο κατά 30% σε σχέση με το έλλειμμα του Ιουλίου του περασμένου έτους.
Όπως μεταδίδει το Reuters, το υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 3% σε σχέση με πέρυσι στα 269 δισ. δολάρια, ενώ οι δαπάνες βούτηξαν 15% στα 480 δισ. δολάρια.
Τους πρώτους δέκα μήνες του δημοσιονομικού έτους, το δημοσιονομικό έλλειμμα υποχώρησε 71% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, στα 2,54 τρισ. δολάρια.
Διαβάστε επίσης
Huw Pill (BoΕ): «Δεν βλέπω ενδεχόμενο επιστροφής στην πολιτική ποσοτικής χαλάρωσης»
Ήπια άνοδος του χρυσού μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ
Αποκλιμάκωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ – Στο 8,5% ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή τον Ιούλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο πλαίσιο για τα μη επιτρεπόμενα προϊόντα κάνναβης – Εκτός νόμου τα επεξεργασμένα προϊόντα εισπνοής
- Νέο αυστηρότερο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση, όριο ηλικίας στα 17 έτη και αυστηρές κυρώσεις
- Τραμπ: Απειλεί ξανά με δασμούς 100% αν ευρωπαϊκές χώρες επιβάλουν φόρο ψηφιακών υπηρεσιών
- Τραμπ: Ανόητη παραβίαση της εκεχειρίας από το Ιράν με drones κατά πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.