• Mononews TV

    Ελληνικό: Κλείνουν όλα τα deals για διαμερίσματα και βίλες – mononewsTV


    Εντός του δεύτερου τριμήνου του 2023 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες αγοραπωλησίας για τα εναπομείναντα διαμερίσματα του Riviera Tower στο Ελληνικό, όπως τουλάχιστον ενημέρωσε η Lamda Development.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε στο πλαίσιο ανακοίνωσης των τριμηνιαίων αποτελεσμάτων, οι υπογραφές έχουν πέσει για 138 διαμερίσματα από το σύνολο των 170 διαμερισμάτων (81% του συνόλου), με τις συνολικές εισπράξεις να ανέρχονται σε περίπου 86 εκατομμύρια. Η ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας για τα 19 διαμερίσματα για τα οποία έχουν κατατεθεί προκαταβολές πελατών, καθώς και για τα υπόλοιπα 13 διαμερίσματα (για τα οποία διεξάγονται διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές) αναμένεται έως τέλος Ιουνίου. Τότε θα αρχίζουν να μπαίνουν κι επιπλέον έσοδα στα ταμεία της εισηγμένης, με την καταβολή της 2ης δόσης (περίπου 63 εκατομμύρια) να αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο.

    Την ίδια ώρα, προχωρούν οι συμφωνίες και για τα υπόλοιπα οικιστικά προϊόντα του παράκτιου μετώπου του πρώην αεροδρομίου, με τις συνολικές εισπράξεις να ανέρχονται σε 235 εκατ. ευρώ. Αναφορικά με τα οικόπεδα των παραθαλάσσιων βιλών, έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία για 22 οικόπεδα από το σύνολο των 28 διαθέσιμων οικοπέδων (79% του συνόλου), ενώ οι υπογραφές για τα υπόλοιπα αναμένονται επίσης εντός β’ τριμήνου.

    Όσον αφορά, τέλος, στις κρατήσεις για τη μελλοντική απόκτηση των διαμερισμάτων στο Ελληνικό (Cove Residences) έχουν κατατεθεί προκαταβολές πελατών, οι οποίες αντιστοιχούν σε 90% του συνόλου των 115 διαμερισμάτων, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 26 εκατ. ευρώ. Η Lamda εκτιμά ότι η υπογραφή των συμβολαιογραφικών πράξεων, κατά την οποία θα εισπράττεται το 25% του συνολικού τιμήματος κάθε κατοικίας, θα ξεκινήσει στο τέλος του β’ τριμήνου του 2023, έτσι ώστε να πάρει μπρος και αυτό το project που θα αποφέρει συνολικά έσοδα 279 εκατομμυρίων.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ