• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 28 Δεκεμβρίου 2020 έως 3 Ιανουαρίου 2020)

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    Κριός

    Στις 30/12 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, κάνοντάς σε να συνειδητοποιήσεις πόσο έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και έχεις παρασυρθεί από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου το τελευταίο διάστημα.

    Κάνε ένα καλό προγραμματισμό στις εργασιακές υποχρεώσεις σου, καθώς η χρονιά τελειώνει και δεν θα πρέπει να αφήσεις εκκρεμότητες. Κατά τα άλλα, οι ρυθμοί είναι υποτονικοί λόγω των εορτών και έχεις τη δυνατότητα για λίγη ξεκούραση.

    Έχεις την τάση της γκρίνιας και του παράπονου αυτήν τη βδομάδα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς αναβιώνεις παλιές ιστορίες. Μην χαλάς το κλίμα για καταστάσεις που ήδη έχουν περάσει και θα έπρεπε να έχουν ξεχαστεί.

    Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί σε βλέπω γρήγορα να απογοητεύεσαι.

    Ταύρος

    Η Πανσέληνος στις 30/12 πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και επηρεάζει την επικοινωνία, το κοντινό περιβάλλον, τα αδέλφια και τις μετακινήσεις σου. Υπάρχει έντονα η τάση να θυμάσαι παλιές καταστάσεις που σε πλήγωσαν ή σε αδίκησαν.

    Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου σε εργασιακές εκκρεμότητες και φρόντισε να μην αφήσεις βαρίδια για τη νέα χρονιά που έρχεται και ανεβάζει ταχύτητες. Έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργεί το φεγγάρι της εβδομάδας και πιθανά να γίνεις έντονα επικριτική με τον αγαπημένο σου.

    Μέρες που είναι και μάλιστα ήδη δύσκολες, δεν χρειάζεται να δημιουργείς επιπλέον προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σου δημιουργεί εσωστρέφεια και θλίψη, γι’ αυτό προτίμησε να κοιτάξεις μπροστά και να φλερτάρεις.

    Δίδυμοι

    Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη εβδομάδα,  χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται και εμμονή.

    Μια ανασκόπηση του παρελθόντος, στα λάθη και στις ευκαιρίες που ίσως δεν αξιοποιήθηκαν σωστά, σου δίνουν την ευκαιρία να προετοιμαστείς καλύτερα για τη νέα χρονιά.

    Διαχώρισε τα προσωπικά από τα συναισθηματικά και διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τώρα, αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας, δεν χάλασε και ο κόσμος.

    Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι καλό έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και απλά άστο να εξελιχθεί.

    Καρκίνος

    Δύσκολες υποθέσεις σου, αυτήν τη βδομάδα, φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Κάνε όνειρα για τη νέα χρονιά και φόρτισε τις μπαταρίες σου.

    Οι ενέργειες και η Πανσέληνος της εβδομάδας δημιουργούν εντάσεις στα εργασιακά, που πρέπει να αποφύγεις, προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι αντιπαραθέσεις με ανώτερούς σου έχουν την τάση να σε επηρεάζουν και συναισθηματικά, σαν αποτέλεσμα, να νιώθεις απογοήτευση.

    Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου κάνε ένα delete σε όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία που σου παρέχει. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη κάνει όνειρα και σχέδια για σένα και πρέπει να την εμπιστευτείς.

    Λέων

    Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου, έχοντας υπόψη σου πως θα υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδιά σου.

    Το πλανητικό σκηνικό σου δημιουργεί ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, γι’ αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς έχεις τη δυνατότητα να κατευθύνεις τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα.

    Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και υποδεχτείτε μαζί τη νέα χρονιά, θέτοντας κοινούς νέους στόχους.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία, που προκύπτει πιθανά μέσα από τις επαγγελματικές συναναστροφές σου, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

    Παρθένος

    Η εβδομάδα και η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου εφιστά την προσοχή σου σε θέματα καρδιάς. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη στην επικοινωνιακή ικανότητα και ευελιξία σου.

    Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.

    Το κλίμα της εβδομάδας δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες, που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά, μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

    Ζυγός

    Αρκετή κούραση φαίνεται να νιώθεις αυτήν τη βδομάδα, κυρίως ψυχολογικά. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεσή σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου.

    Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εκνευρισμό στα εργασιακά, που πρέπει να αποφύγεις, χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

    Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου, καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις, αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους.

    Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

    Σκορπιός

    Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη.

    Η Πανσέληνος στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε περιβάλλουν.

    Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους, απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και, κυρίως, μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις.

    Εσύ που είσαι μόνη, η νέα χρονιά έρχεται πολλά υποσχόμενη, γι’ αυτό και μπορείς να πάρεις τα πάνω σου.

    Τοξότης

    Η νέα εβδομάδα καθιστά και απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για αγορές, ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα.

    Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνει την ψυχολογία και ρίχνει τις επιδόσεις σου. Όσο κυλούν οι μέρες, η διάθεση ανεβαίνει και δίνεις υποσχέσεις στον εαυτό σου για τη νέα χρονιά.

    Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφό σου, θα πρέπει αν είσαι προσεκτική, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείρισή του ή με έξοδα που πιθανά προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητές σου φαίνεται να σε μαγεύει.

    Αιγόκερως

    Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις, αποφεύγοντας τις διαφωνίες. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητά σου αυτήν τη βδομάδα.

    Κάποια θέματα, όμως, απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου για τη νέα χρονιά.

    Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του, προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι  όψεις της εβδομάδας αλλά και η νέα χρονιά υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή, αρκεί να ξεχάσεις το παρελθόν.

    Υδροχόος

    Το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες, που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειάς σου, καθώς έχεις την τάση να σκέφτεσαι τα λάθη του παρελθόντος.

    Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις επιδιώξεις και επιθυμίες σου.

    Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς, λέγοντάς του πράγματα που δεν πρέπει.

    Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνισή του και να σε ταράξει ευχάριστα.

    Ιχθείς

    Το ξεκίνημα της εβδομάδας και το πλανητικό σκηνικό δημιουργούν εκνευρισμό και πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε τον έλεγχο και μην διαταράσσεις την ψυχολογία σου. Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς ενοχικά.

    Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται, τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, να παίζει με τα νεύρα σου. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απόφυγε τους υψηλούς τόνους.

    Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η νέα χρονιά θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

    Πηγή: tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Survivor: Πρεμιέρα με ένα απαιτητικό αγώνισμα – Η νικήτρια ομάδα και οι αιχμές για τους… αδύναμους

    Τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ η συνάντηση Βίσση-Βανδή στo J2US

    Η τέλεια συνταγή για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ