• LIFE&STYLE

    Survivor: Πρεμιέρα με ένα απαιτητικό αγώνισμα – Η νικήτρια ομάδα και οι αιχμές για τους… αδύναμους

    • NewsRoom

    Survivor


    Πρεμιέρα έκανε χθες ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ

    Πρεμιέρα έκανε χθες, Κυριακή το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης Survivor στον ΣΚΑΙ, με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες να παίρνουν θέση σε έναν δύσκολο στίβο μάχης.

    Διάσημοι και Μαχητές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα απαιτητικό αγώνισμα μέσα στο νερό. Η δοκιμασία φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη για κάποιους παίκτες καθώς τα βρήκαν σκούρα μέσα στο νερό κι άργησαν να φτάσουν στον τελικό στόχο, όπου έπρεπε να στοχεύσουν και να ρίξουν πέντε κύβους.

    Το αποτέλεσμα κρίθηκε σχετικά εύκολα, αφού οι Μαχητές είχαν από την αρχή το προβάδισμα και το σκορ έληξε 10-6. Μάλιστα, στο τέλος ο Τριαντάφυλλος δεν κατάφερε καν να φτάσει στον τελικό στόχο, παλεύοντας με τη θάλασσα.

    Η νικήτρια ομάδα των Μαχητών κέρδισε αλεύρι και 15 λίτρα νερό, ενώ οι Διάσημοι θα μείνουν μόνο με 5 λίτρα.

    Τα πρώτα μαχαίρια μεταξύ των παικτών βγήκαν ήδη πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το σχόλιο μίας παίκτριας των Μαχητών, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως το Survivor είναι ο «θάνατός σου η ζωή μου». Αυτό φαίνεται πως προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού Αλέξη Παππά, ο οποίος, όταν πήρε το λόγο έσπευσε να διευκρινίσει ότι «σχόλια όπως ο θάνατός σου, η ζωή τους… Εντάξει, εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Σίγουρα ήρθαμε κι οι δύο ομάδες για τη νίκη, αλλά όχι για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση ή ρήξη, αλλά νομίζω ότι ο θάνατός σου η ζωή μου το λέμε σε ακραίες καταστάσεις, που έχουν κάνουν με πόλεμο. Εδώ δεν είναι αληθινός πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι».

    Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Chris Σταμούλης από τους Μαχητές, ο οποίος υπερασπίστηκε την συμπαίκτριά του, προσθέτοντας ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι προφανώς δεν θα τους σκοτώσουν, αλλά θα τους «σκοτώσουν» στα παιχνίδια κι ότι όσα λέει να δούμε όταν θα τα πει σε 30 ημέρες που θα πεινάει.

    Μέρος στην κόντρα πήρε κι ο Περικλής Κονδυλάτος, που δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν κάτω, δηλώνοντας: «Οι συμπαίκτες μου αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια, όπως η αντίπαλη ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί για αυτούς γιατί δείχνει φόβο».

    Παράλληλα, οι πρώτες σχέσεις μεταξύ των παικτών διαμορφώθηκαν αφότου οι δύο ομάδες πήγαν στις παραλίες τους μετά το αγώνισμα. Στο στόχαστρο των Μαχητών βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία, κατά τα λεγόμενα των συμπαικτών της, δεν βοήθησε πολύ στις εργασίες για το στήσιμο της καλύβας, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να πέρασε απαρατήρητο.

    Η παίκτρια των Μαχητών την επομένη του αγωνίσματος δεν ένιωθε ιδιαίτερα καλά και ξάπλωσε για να συνέλθει, ενώ οι υπόλοιποι σκέφτονταν τι θα κάνουν για να επιβιώσουν σαν ομάδα. Ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Η Μαριπόζα ξαπλωμένη όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα. Μόνο λέει κάνε εκείνο και το άλλο, όχι, κάν’ το αλλιώς. Μόνο δείχνει σαν προϊστάμενος».

    Διαβάστε ακόμη:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

    Τηλεθέαση: Έσπασε τα κοντέρ η συνάντηση Βίσση-Βανδή στo J2US

    Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού μετά τη γέννηση του γιού τους

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ