• LIFE&STYLE

    ZARA: Πέντε υπέροχα γυναικεία κοστούμια για δυναμικές και θηλυκές εμφανίσεις


    Τα γυναικεία κοστούμια προσφέρουν μια δυναμική, επιβλητική και πολύ κομψή εμφάνιση στις γυναίκες που τα επιλέγουν. Το σύνολο του γυναικείου κοστουμιού, που παραπέμπει στο ανδρόγυνο στυλ, μπορεί να φαίνεται αυστηρό, ωστόσο, είναι εξίσου θηλυκό.

    Άλλωστε, υπάρχουν διάφορων ειδών κοστούμια και ανάλογα με αυτό που θα επιλέξουμε, αλλά και με τον συνδυασμό που θα αποφασίσουμε να κάνουμε, μπορούμε να τα φορέσουμε όπου θέλουμε και να αναδείξουμε κάθε φορά αυτό που θέλουμε εμείς.

    Στο γραφείο ή στη βραδινή έξοδο, σε επαγγελματικό meeting ή σε ερωτικό ραντεβού, το κοστούμι μπορεί να φορεθεί παντού. Συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε όμορφα κοστούμια από τα καταστήματα ZARA και σας τα παρουσιάζουμε με όλες τις λεπτομέρειες!

    1. Κοστούμι σε ένα υπέροχο, ζεστό και απόλυτα χειμερινό χρώμα, το μελιτζανί. Η γραμμή του είναι πολύ ιδιαίτερη, καθώς το κάτω μέρος αποτελείται από φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι με ρεβέρ στο τελείωμα και το άνω μέρος από μπλέιζερ με γιακά με πέτο, μεγάλες τσέπες και κουμπιά που είναι στη μόδα. Χαρίζει μοναδικό στυλ σε όποια το φορέσει.

    ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΡΕΒΕΡ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ 
    39,95 EUR

    ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΜΠΛΕΪΖΕΡ 
    79,95 EUR

    2. Αυτό το γυναικείο κοστούμι είναι κοτλέ και είναι πανέμορφο. Η υφή του κοτλέ έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και μας καλεί να το αγκαλιάσουμε, να το φορέσουμε και να το αναδείξουμε. Το συγκεκριμένο κοστούμι χωρίζεται στο ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα (επίσης είναι στη μόδα!) και στο μπλέιζερ που κλείνει με ένα κουμπί.

    ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΟΤΛΕ ΚΑΜΠΑΝΑ
    39,95 EUR

    ΜΠΛΕΙΖΕΡ ΚΟΤΛΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
    69,95 EUR

    3. Μία ακόμη τάση του φετινού φθινοπώρου/χειμώνα είναι το καρό, όπως θα έχετε καταλάβει, σε διάφορα είδη και χρώματα. Εδώ συναντάμε ένα από τα κλασικά και “αυστηρά” μοτίβα, αλλά και χρώματα, του καρό, σε ένα κοστούμι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί “γραφείου”. Διαθέτει παντελόνι με λάστιχο στη μέση σε βαθύ γκρι και σταυρωτό μπλέιζερ στις ίδιες αποχρώσεις.

    ΚΑΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ 
    29,95 EUR

    ΚΑΡΟ ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΜΠΛΕΪΖΕΡ 
    59,95 EUR

    4. Για τις λάτρεις του κλασικού, αυτό το κοστούμι είναι ιδανικό, αφού βρίσκεται στη basic σειρά των Zara. Αποτελείται από παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, με κανονική μέση και τσέπες, και από μπλέιζερ με γιακά και πέτα. Το όμορφο στο συγκεκριμένο κοστούμι είναι ότι κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα – σε μπλε, ροζ και μαύρο – οπότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο γούστο σας.

    ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ
    19,95 EUR

    ΜΠΛΕΪΖΕΡ BASIC 
    29,95 EUR

    5. Το βραδινό και λαμπερό κοστούμι, που όλες θα θέλαμε να πάρουμε. Έχει υπέροχη υφή, λάμψη και γραμμή, ενώ το ύφασμά του είναι πολύ πιο ελαφρύ από τα παραπάνω. Το γυαλιστερό μπλέιζερ σμόκιν με το σταυρωτό κλείσιμο και τα βελούδινα τελειώματα δένει άψογα με το ψηλόμεσο γυαλιστερό παντελόνι palazzo. Το σίγουρο είναι ότι θα στρέψετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.

    ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ PALAZZO 
    39,95 EUR

    ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΣΜΟΚΙΝ
    49,95 EUR

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νάντια Ράπτη: Αποκλειστικά στο mononews η ταλαντούχα σχεδιάστρια που σαρώνει στα social media

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10+1 υπέροχα παλτό που θα σας κρατήσουν ζεστές και στυλάτες τον χειμώνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα ιδανικά παπούτσια για κάθε παντελόνι και φούστα



    ΣΧΟΛΙΑ