• Fashion

    Executive look of the day: Midi dresses

    • Working in style


    Αγαπώ τα μαλακά υφάσματα και τα μαλακά ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα. Γι’ αυτό ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στην γκαρνταρόμπα μου έχουν τα φορέματα ή και τα μπλουζάκια που είναι πλεκτά και σχεδόν πάντα βαμβακερά.

    Το φόρεμα είναι αγαπημένο μπλε σκούρο με μεγάλα αφηρημένα μπλε λουλούδια και το έχω αγοράσει online από την εταιρία NY and company. H συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει γενικά ακριβά ρούχα και επιπλέον έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον απευθύνεται σε λατίνες κυρίως ως εκ τούτου έχει μία ιδιαίτερη πρόβλεψη στα ρούχα της ώστε να ταιριάζουν σε γυναίκες με καμπύλες και δεύτερον έχει εδώ και πολλά χρόνια μία σταθερή συνεργασία με την Eva Mendes η οποία λανσάρει μία δική της σειρά ρούχων με την ίδια φυσικά λογική.

    Αυτό λοιπόν το φόρεμα ανήκει σε αυτή τη σειρά και έρχεται από το 2014. Είναι δε τόσο κλασικό και κομψό που (αν χωράω ακόμη) θα το φοράω τουλάχιστον ως το 2024.

    Το μήκος του είναι εξαιρετικό και σταματάει ακριβώς κάτω από το γόνατο, και δίνει μία απίστευτή κομψότητα σε ένα πολύ απλό πλεκτό φόρεμα.

    Το κρεμαστό, το οποίο δεν φαίνεται καθαρά στην φωτογραφία, είναι πολύ απλό για να μην επιβαρύνει το μοτίβο του φορέματος, και ουσιαστικά είναι δύο κρεμαστά που ενώνονται σε μία αλυσίδα, ένα στο ύψος του στήθους και ένα πιο μακρύ με μία βαριά μικρή μεταλλική σφαίρα το καθένα.

    Τα παπούτσια είναι ιδιαίτερα αγαπημένα. Επειδή δεν μου αρέσουν τα μυτερά παπούτσια, τα συγκεκριμένα είναι ακριβώς όσο στρογγυλεμένα τα θέλω. Επιπλέον έχουν μία όμορφη λεπτομέρεια. Ενώ είναι μπλε, το τακούνι είναι στο χρώμα του ξύλου αλλά πολύ διακριτικό. Είναι Ralph Lauren, το μοντέλο ονομάζεται Zabrina και τα έχω περίπου 10 χρόνια, οπότε δεν κυκλοφορούν δυστυχώς πια.

    Επειδή η επαγγελματική μας μέρα είναι μεγάλη, τα παπούτσια είναι πάντα κρίσιμος παράγοντας επιβίωσης. Πρέπει να είναι κομψά αλλά ταυτόχρονα άνετα, για να μπορούμε να τα φοράμε 10 και πλέον ώρες. Γι’ αυτό όταν βρω κάποιο παπούτσι που με βολεύει το παίρνω σε όσα διαθέσιμα χρώματα βρω. Αυτά τα είχα σε μαύρο, σε καφέ σκούρο αλλά και σε ένα υπέροχο tabac, δυστυχώς όμως δεν αποδείχτηκαν ιδιαίτερα ανθεκτικά…

     Η τσάντα είναι Michael Kors, και το μοντέλο ονομάζεται Selma. Είναι κλασσική και ως εκ τούτου, παρότι την έχω 6 χρόνια, κυκλοφορεί ακόμη και σε πολύ περισσότερα χρώματα πια.

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram.



    ΣΧΟΛΙΑ