• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Naked shoulders

    • Working in style


    Αγαπώ πολύ τα μπλουζάκια που αφήνουν έξω τους ώμους. Θεωρώ ότι είναι από τα ωραία μέρη του γυναικείου σώματος και αν και το ωραίο μπράτσο στις γυναίκες μετά από κάποια ηλικία θέλει πολύ απαιτητική άσκηση, το γυμνό από τον ώμο χέρι πάντα χαρίζει θηλυκότητα.

    Το καλοκαίρι φοράω πολύ τον συνδυασμό αυτό με ένα ωραίο παντελόνι, σε ανάλογο χρώμα.

    Το μπλουζάκι αυτό είναι Loft outlet, η σπορ γραμμή (και πιο οικονομική της Loft by Ann Taylor) αγορασμένο Online από Αμερική, σε μία ψυχρή απόχρωση του μπεζ σαν βάση, αλλά με όμορφα λουλούδια σε αποχρώσεις του γκρι, μοβ, ροζ και μπορντό.

    Έχει μία λεπτή τρέσα γκρι παράλληλη με την λαιμόκοψη η οποία συνεχίζει έως πίσω και γίνεται κορδόνι. Είναι από ελαφρύ και μαλακό ύφασμα και πέφτει όμορφα πάνω στο σώμα.

    Το παντελόνι είναι και αυτό αγορασμένο Online από Αμερική, και παρότι θα έλεγε κανείς ότι δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς ένα απλό μαύρο παντελόνι από το εξωτερικό, η συγκεκριμένη εταιρεία, η NewYork and company, βγάζει μία σειρά παντελόνια που λέγονται 7th avenue pants, τα οποία σε όλα σχεδόν τα σχέδια μου ταιριάζουν τέλεια.

    Επειδή έχω λεπτή μέση και καμπύλες, δυσκολεύομαι πολύ να βρω παντελόνι που να μου εφαρμόζει και στην περιφέρεια και στην μέση.

    Η συγκεκριμένη εταιρεία όμως το έχει καταφέρει. Εφόσον ξέρω λοιπόν το νούμερό μου, με βγάζει από την ταλαιπωρία του να ψάχνω το σωστό παντελόνι και από την απογοήτευση του να μην μου ταιριάζει αυτό που πιθανόν να μου αρέσει.

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι μαύρη cuir epi Louis Vuitton και  με διαφορά το πιο αγαπημένο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μου, αφενός λόγω της εξαιρετικής κομψότητάς της, επειδή μπορεί να φορεθεί πραγματικά με τα πάντα και όλες τις ώρες, αλλά κυρίως γιατί έχει συναισθηματική αξία μιας και είναι αγαπημένο δώρο, αγαπημένων φιλενάδων.

    Τα παπούτσια, παρότι δεν φαίνονται καλά, είναι μπορντό και σκέφτηκα να τα φορέσω γιατί νομίζω ότι δένουν όμορφα με τα χρώματα της μπλούζας και σπάνε το μαύρο.

    Είναι λουστρίνια Tod’s, από τα παπούτσια ναυαρχίδες της μάρκας νομίζω, έχουν αγκράφα μπροστά και ένα  υπέροχο σταθερό δεκάποντο τακούνι με τα γνωστά χαρακτηριστικά καρουμπαλάκια της εταιρίας.

     

    Η τσάντα, παρότι δεν φαίνεται καλά, είναι μία απλή κλασσική Nine West, αγορασμένη από το Golden Hall, βολική, με αρκετό χώρο, και το καλό της είναι ότι κρατιέται εύκολα στο χέρι, αλλά κρεμιέται και άνετα στον ώμο.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram. 

     



    ΣΧΟΛΙΑ