• WOMEN

    Ο τρόπος που κάνεις sexting αποκαλύπτει πολλά για σένα

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Η τάση του sexting, δηλαδή της ανταλλαγής φωτογραφιών και μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο, είναι πολύ διαδεδομένη. Συνήθως αποτελεί δείγμα μιας παθιασμένης σχέσης, η οποία συνεχώς αναζωπυρώνεται, ενώ άλλες φορές προδίδει το είδος της επικοινωνίας που έχουν μεταξύ τους δυο άνθρωποι και το οποίο βασίζεται καθαρά στη σεξουαλική επαφή.

    Το sexting μπορεί να διαχωριστεί σε διάφορα είδη, ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός και με τη χημεία που έχει το εκάστοτε ζευγάρι. Τον τρόπο που κάνουν sexting οι άνθρωποι, θέλησαν να μελετήσουν κάποιοι ερευνητές, οι οποίοι δημοσίευσαν τα αποτελέσματά τους στο Journal of Sex Research.

    Οι ερευνητές ρώτησαν 459 ετεροφυλόφιλους προπτυχιακούς φοιτητές που ήταν ανύπαντροι, σε τρία διαφορετικά πανεπιστήμια, λαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που κάνουν sexting. Τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν ήταν πολύ ενδιαφέροντα και συνοψίζονται στα εξής:

    -Οι φωτογραφίες με γεννητικά όργανα, οι γυμνές selfies και τα σεξουαλικού περιεχομένου γραπτά μηνύματα, αποτελούν μία ξεκάθαρη ένδειξη του τι ακριβώς υπάρχει στο κεφάλι του αποστολέα.

    -Το νόημα των μηνυμάτων είναι άμεσα συνδεδεμένο με το timing.

    Το δεύτερο συμπέρασμα εξηγεί καλύτερα ο Robert Weisskirch, ένας εκ των συγγραφέων της έρευνας: “Το sexting στην αρχή μίας σχέσης (ή πριν ξεκινήσει μία κανονική σχέση) μπορεί να είναι σημάδι άγχους ή αδιαφορίας για κάτι περισσότερο από μία ερωτική επαφή“. Άρα την επόμενη φορά που θα ανταλλάξεις κάποιο sext με ένα άγνωστο άτομο, σκέψου αν το κάνεις επειδή αγχώνεσαι μήπως δεν του αρέσεις ή αν απλώς ψάχνεις εύκολο και γρήγορο σεξ;

    Ενώ, στην περίπτωση που το sexting ξεκινήσει μετά από κάποιο διάστημα που είστε σε σχέση, τότε πάει να πει πως η σχέση σας είναι σοβαρή και το sexting αποτελεί ένα είδος “ψηφιακού προκαταρκτικού”. Εν προκειμένω, τα μηνύματα φανερώνουν οικειότητα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άντρες: 4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το σώμα της γυναίκας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η στάση που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τρεις τρόποι για να μπει αμέσως σε «sex mood»



    ΣΧΟΛΙΑ