• LIFE&STYLE

    Τι αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

    Παπαγεωργιου-Ηλιανα

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου


    Δημοσιεύματα θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο η ίδια δεν συνηθίζει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή. Το μοντέλο που βρίσκεται ανάμεσα στην κριτική επιτροπή του νέου ριάλιτι του Star, Greece’s Next Top Model, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως είναι γυναίκα καριέρας, ωστόσο σίγουρα επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στο μακρινό μέλλον.

    Μιλώντας στο περιοδικό Γυναίκα, το μοντέλο με διεθνή καριέρα δήλωσε ότι, «Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέγεται και το τι γράφεται, δεν έχω ιδέα. Ως άνθρωπος θα μιλήσω σπάνια για την προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ κλειστή, ειδικά σε αυτό το κομμάτι, δεν το μοιράζομαι. Δεν είμαι γενικά του κουτσομπολιού στη ζωή μου, δεν ασχολούμαι και με το τι κάνουν οι άλλοι, οπότε δεν θ’ ασχοληθώ και με το τι λένε για μένα. Εγώ είμαι μια χαρά, περνάω πολύ ωραία. Καθένας, μπορεί να πει ό,τι θέλει, έχει το ελεύθερο από μένα, με όλη μου την αγάπη!».

    Παράλληλα, παραδέχεται πως η προοπτική να κάνει οικογένεια τής έχει περάσει από το μυαλό:

    «Σίγουρα το έχω σκεφτεί, αλλά είμαι γυναίκα καριέρας και το βλέπω να γίνεται στο πολύ μακρινό μέλλον. Αγαπάω τόσο πολύ τη δουλειά μου, προς το παρόν, που ούτε κατοικίδιο δεν σκέφτομαι ν’ αγοράσω.»

    View this post on Instagram

    The Greek sunset filter ?? #powernap #bedhead

    A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τη συμβουλή που έλαβε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λίντσεϊ Λόχαν γυρίζει ριάλιτι για το MTV στη Μύκονο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαντόνα «κλείνει» τα 60 της χρόνια και ποζάρει για την ιταλική Vogue



    ΣΧΟΛΙΑ