Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως αποκάλυψε η ίδια, δε θα ανήκει πλέον στο δυναμικού του GNTM αλλά ούτε και του τηλεοπτικού σταθμού Star.
Πως το επιβεβαίωσε; Έμμεσα με μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο, ενώ ανέφερε μέχρι πρότινος στις πληροφορίες του προφίλ της πως είναι κριτής του GNTM, πλέον το έχει αφαιρέσει.
Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο του GNTM και γίνονται κουβέντες για το ποια θα πάρει τη θέση της.
Ένα πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα είναι η Δούκισσα Νομικού.
Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ:
https://www.youtube.com/watch?v=Tv6oHYE1CG8&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκιδική: Σε ποιες περιοχές απαγορεύτηκε η κυκλοφορία την Κυριακή λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
- Ναύπακτος: Φωτιά σε δασική έκταση στην Κάτω Μαμουλάδα – Στη «μάχη» κατάσβεσης τρία εναέρια μέσα
- Η Τουρκία απειλεί τη σταθερότητα και συμμάχους των ΗΠΑ – Παρέμβαση 4 Ελληνοαμερικανών βουλευτών για την πώληση κινητήρων μαχητικών στην Άγκυρα
- Η Καρυστιανού καταγγέλλει εκβιασμούς και αρχηγιλίκια στην «Ελπίδα»: «Αλλάζει, καθαρίζει και συνεχίζει»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.