• Media

    Ανακοινώθηκε το GNTM 3 με αγόρια και κορίτσια! (video)

    • NewsRoom


    Ο πιο ανατρεπτικός κύκλος του GNTM έρχεται στο STAR, καθώς για πρώτη φορά στον διαγωνισμό οι συμμετέχοντες θα αποτελούνται από κορίτσια και αγόρια.

    Για τρίτη συνεχή χρονιά, το πιο δημοφιλές ριάλιτι μόδας επιστρέφει με την φόρμα συμμετοχής να έχει ήδη ανοίξει.

    Ωστόσο, αυτή τη φορά, θα έρθουν τα πάνω-κάτω, καθώς οι απαιτητικοί κριτές του GNTM, εκτός από κορίτσια μοντέλα, αναζητούν και αγόρια.

    Την ανακοίνωση έκανε ο σταθμός μέσα από τις επίσημες σελίδες του ριάλιτι στα social media, με τίτλο «Boys & Girls», εκπλήσσοντας ευχάριστα τους φανατικούς θαυμαστές του GNTM, που ζητούσαν ένα μεικτό διαγωνισμό εδώ και καιρό.

    «Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.

    Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;», γράφει η λεζάντα του trailer.

    Δείτε το trailer:

    Περισσότερα από 30.000 likes συγκέντρωσε το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες μόνο στο Instagram, κάτι που φανερώνει από τώρα, ότι το GNTM 3 θα «σαρώσει».

    Η φόρμα συμμετοχής έχει ήδη ανοίξει!



    ΣΧΟΛΙΑ