• LIFE&STYLE

    Η Λίντσεϊ Λόχαν γυρίζει ριάλιτι για το MTV στη Μύκονο (video)

    • NewsRoom
    λοχαν-μυκονος-ριαλιτι

    Λίντσεϊ Λόχαν


    Με ένα ριάλιτι για τη ζωή της στη Μύκονο επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση η Λίντσεϊ Λόχαν. Η 32χρονη ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του «Lohan Beach Club» -όπως θα λέγεται- ενώ προβλήθηκε και ένα απόσπασμά του που αφηγείται την επιχειρηματική της περιπέτεια στην Ελλάδα.

    Η ίδια προτρέπει τους θαυμαστές της: «Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, MTV, Πηγαίνουμε Μύκονο. Προσχώρησα στην οικογένεια του MTV… Ετοιμαστείτε!».

    Δέκα χρόνια μετά το «Living Lohan», ένα τηλεριάλιτι για τη μητέρα και την αδελφή της ηθοποιού, που μεταδιδόταν το 2008 και 4 χρόνια μετά το «Lohan», το οποίο την ακολουθούσε μετά τη θεραπεία αποτοξίνωσης, οι νέες περιπέτειες της «Lilo» αναμένεται να προβληθούν τηλεοπτικά.

    Σε ανακοίνωσή του το MTV αναφέρει ότι το «Lohan Beach Club» προσφέρει στους τηλεθεατές μια πρόσβαση VIP σε έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως και ένα βλέμμα από θέση παρατηρητή για τον τρόπο με τον οποίο μια νέα επιχειρηματίας ευημερεί και διοικεί την αυτοκρατορία της.

    λόχαν

    Η Νίνα Ντίας, η πρόεδρος του MTV, πρόσθεσε ότι, «Είμαστε κατενθουσιασμένοι που έχουμε έναν τόσο ενθουσιώδη και δημιουργικό συνέταιρο όσο η Λίντσεϊ».

    Το beach club στη Μύκονο είναι η τρίτη επιχείρηση της Λόχαν στην Ελλάδα, μετά το κλαμπ που άνοιξε το 2016 στην Αθήνα και το Lohan Beach House που θα ανοίξει φέτος το καλοκαίρι.

    μυκονος-λοχαν
    Η Λίντσεϊ Λόχαν με τους Dsquared2 στη Μύκονο

    Η Λόχαν υπήρξε κάποτε μια από τις πιο περιζήτητες νέες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αφότου πρωταγωνίστησε στο «The Parent Trap» και στο «Μean Girl». Πήγε για αποτοξίνωση έξι φορές μεταξύ του 2007 και του 2013, μπαινόβγαινε στη φυλακή και στο δικαστήριο επανειλημμένα για αδικήματα, από κλοπή έως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών.

    Η τελευταία της ταινία ήταν το χαμηλού προϋπολογισμού θρίλερ «The Canyos» (Αμαρτία) του 2013, μετά το οποίο μετακόμισε στο Λονδίνο και αργότερα στο Ντουμπάι. Έκτοτε, η μεγαλύτερη υποκριτική δουλειά της είναι η μαύρη κωμωδία της βρετανικής τηλεόρασης «Sick Note», στην οποία έχει δεύτερο ρόλο στον δεύτερο κύκλο που άρχισε να προβάλλεται την περασμένη εβδομάδα.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Nammos η κόρη του Τραμπ με την Λίντσεϊ Λόχαν για τη συναυλία του Ρέμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαντόνα «κλείνει» τα 60 της χρόνια και ποζάρει για την ιταλική Vogue

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλίας Ψινάκης: Το ξέφρενο πάρτι στο Nammos της Μυκόνου για τη γιορτή του (video)



    ΣΧΟΛΙΑ