• LIFE&STYLE

    Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει τη συμβουλή που έλαβε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

    αγγελοπουλος-γκοτσης-ντανος

    Ηλίας Γκότσης και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για την συνάντησή του με τον περσινό νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, για την υποστήριξη του κόσμου, αλλά και την πρώην συμπαίκτριά του στο παιχνίδι, Μελίνα Μεταξά.

    «Κατ’ αρχάς, να πω ξανά ότι τον ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή του! Η στήριξη όλων για εμένα πραγματικά μετράει πολύ! Με τον Γιώργο και με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν μας “δένει” αυτή η κοινή εμπειρία και αυτό σημαίνει ότι έχουμε να λέμε πολλά. Τα πιο σημαντικά “δώρα” από τον Γιώργο ήταν η κουβέντα που μου είπε, “Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και πορεύεσαι έτσι”, και κάτι που μου χάρισε», δήλωσε ο νικητής του Survivor 2 για τον Ντάνο.

    Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχεται και αν υπήρξαν κάποια που τον ενόχλησαν, ο Ηλίας απάντησε ότι, «Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο! Με στήριξαν και με ανέδειξαν νικητή, μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να αισθανθώ!».

    γκοτσης-ντανος-αγγελοπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Γκότσης

    Όσο για τις σχέσεις του με την Μελίνα, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του ριάλιτι επιβίωσης, ο personal trainer υποστήριξε ότι, «Με όλους οι σχέσεις μας είναι άριστες. Η μόνη εντύπωση που μου έχει μείνει είναι αυτή της εξωπραγματικής εμπειρίας. Ξέρω ότι όλα τα άλλα ήταν στα πλαίσια ενός παιχνιδιού. Με όλα τα παιδιά μεταξύ μας έχουμε πραγματικά πολύ καλές σχέσεις».

    γκοτσης
    Ηλίας Γκότσης

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πουκάμισο Bershka που βλέπουμε παντού στο Instagram

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μαντόνα «κλείνει» τα 60 της χρόνια και ποζάρει για την ιταλική Vogue

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Λίντσεϊ Λόχαν γυρίζει ριάλιτι για το MTV στη Μύκονο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ