• LIFE&STYLE

    Η Μαντόνα «κλείνει» τα 60 της χρόνια και ποζάρει για την ιταλική Vogue

    μαντονα


    Με μία νέα φωτογράφιση για την Vogue Italia και μία συνέντευξη για το νέο κεφάλαιο της ζωής της στην Πορτογαλία, η Μαντόνα γιορτάζει τα 60α γενέθλιά της. Η βασίλισσα της ποπ, που κοσμεί το τεύχος Αυγούστου, ποζάρει στο φακό του γνωστού φωτογραφικού «διδύμου», Μερτ και Μάρκους, με φόντο την εξοχή στην έπαυλη του 18ου αιώνα, Herdade do Perú, που βρίσκεται λίγο πιο έξω από τη Λισαβόνα, αλλά και τους δρόμους της πρωτεύουσας.

    Η Μαντόνα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Πορτογαλία για χάρη του μικρότερου γιου της Ντέιβιντ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην ποδοσφαιρική ομάδα, Μπενφίκα.

    Η ποπ σταρ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την οικογένειά της, το πάθος της για τη μουσική και τα άλογα, αλλά και για το φιλανθρωπικό έργο, που έχει αναλάβει, στο Μαλάουι, από όπου έχει υιοθετήσει τα τέσσερα παιδιά της.

    Αν και ο αρχικός σκοπός της συνέντευξης, σύμφωνα με το περιοδικό, ήταν μία αναδρομή στο παρελθόν και τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, η Μαντόνα προτίμησε να επικεντρωθεί στη νέα της ζωή.

    μαντονα

    Μάλιστα, η σταρ μέσω της σελίδας της στο Facebook, ανακοίνωσε την έναρξη εκστρατείας, προς τιμήν των γενεθλίων της, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Raising Malawi, που ίδρυσε το 2006.

    μαντονα

    «Ακλόνητη δέσμευσή μου είναι να προσφέρω στα ευάλωτα παιδιά ένα στοργικό σπίτι. Για τα γενέθλιά μου, δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα καλύτερο δώρο από τη σύνδεση της παγκόσμιας οικογένειάς μου με αυτήν την όμορφη χώρα και τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας», δήλωσε η τραγουδίστρια.

    μαντονα

    «Κάθε δολάριο που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί απευθείας στα γεύματα, τα σχολεία, τις στολές και την υγειονομική περίθαλψη. Θέλω να ενώσω τις δυνάμεις μου με τους φίλους, τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές μου για να αλλάξω τη ζωή των παιδιών του Μαλάουι και να τους ενημερώσω ότι έχουν φροντίδα, προστασία και αγάπη», δήλωσε η ίδια.

    https://www.facebook.com/donate/280231332752230/280231336085563/

    μαντονα

    Η Μαντόνα πλέον ζει στην Πορτογαλία με τα τέσσερα από τα έξι της παιδιά και ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

    μαντονα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Sean Penn εξομολογείται πως αγαπάει ακόμα την Madonna (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το καστ της νέας ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Madonna και Kim Kardashian ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της ομορφιάς (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ