• LIFE&STYLE

    Τάνια Ρόμπερτς: Πέθανε μία ημέρα μετά την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου της

    • NewsRoom

    Τάνια Ρόμπερτς


    Επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι η διάσημη ηθοποιός, Τάνια Ρόμπερτς πέθανε, μια μέρα μετά την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου της.

    Το «θρίλερ» ξεκίνησε όταν ο ατζέντης της ανακοίνωσε ότι η Τάνια Ρόμπερτς πέθανε τη Δευτέρα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου διακομίσθηκε αφού κατέρρευσε στο σπίτι της, έπειτα από βόλτα που έκανε με τον σκύλο της, την παραμονή των Χριστουγέννων.

    Λίγες ώρες αργότερα, ο σύντροφός της, Λανς Ο’ Μπράιαν έλαβε ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα εκπομπής και παραχωρούσε συνέντευξη, ότι η Τάνια Ρόμπερτς είναι ακόμη ζωντανή, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άνδρας ξέσπασε σε δάκρυα ανακούφισης, ωστόσο, σήμερα, ανακοινώθηκε επίσημα ότι εν τέλει η ηθοποιός δεν τα κατάφερε και απεβίωσε.

    Από την πλευρά του ο εκπρόσωπός της δεν διευκρίνισε την αιτία θανάτου της, αλλά δήλωσε ότι δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό, σύμφωνα με τους ΝΥΤ.

    Ο σύντροφος της ηθοποιού, όμως, δήλωσε στη Sun ότι η Ρόμπερτς πέθανε από αδιευκρίνιστη ασθένεια, που ξεκίνησε με ουρολοίμωξη, η οποία στη συνέχεια επηρέασε τα νεφρά και το συκώτι της.

    Η Τάνια Ρόμπερτς έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στην πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Άγγελοι του Τσάρλι». Αν και δεν βοήθησε να ανέβει η τηλεθέαση, η παρουσία της σε αυτή έδωσε ώθηση στην καριέρα της.

    Ήταν το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία του 1985 «A View to a Kill», την τελευταία που ο Ρότζερ Μουρ υποδύθηκε τον 007, ενώ μεταξύ άλλων ταινιών πρωταγωνίστησε στο φιλμ «Sheena», το 1984. Το 1998 επανεμφανίστηκε, με τη συμμετοχή της στη σειρά «That ’70s Show».

    Διαβάστε επίσης:

    Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ

    Πότε έρχεται το MasterChef 5 (video)

    Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Dr Dre



    ΣΧΟΛΙΑ