• LIFE&STYLE

    Πότε έρχεται το MasterChef 5 (video)

    • NewsRoom

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Αργότερα από το αναμενόμενο θα ξεκινήσει το MasterChef 5 στο STAR, εξαιτίας του lockdown που ισχύει στη χώρα μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

    Η παραγωγή του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής έπρεπε να βρει τρόπο να ξεπεράσει τα εμπόδια που συνάντησε λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

    Αυτός είναι και ο λόγος που κριτές και επίδοξοι MasterChef μπήκαν για γυρίσματα αρκετά πιο καθυστερημένα σε σχέση με τις περασμένες χρονιές.

    Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρεμιέρα του MasterChef αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το MasterChef 5, με πρωταγωνιστές του κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, οι οποίοι βρέθηκαν δεμένοι χειροπόδαρα από τέσσερις κουκουλοφόρους. Βέβαια, τα κακοποιά στοιχεία δεν ήταν άλλοι από τους νικητές των προηγούμενων κύκλων του MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη, Μανώλη Σαρρή, Τιμολέων Διαμαντή και Λάμπρο Βακιάρη, οι οποίοι διαφωνούν για το ποια είναι η καλύτερη σεζόν.

    Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα του Trailer:

    Τι δήλωσαν οι κριτές:

    Διαβάστε επίσης:

    Διαζύγιο για την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ

    Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Dr Dre

    Απόστολος Γκλέτσος: Η αντίδρασή του για την απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων (video)



    ΣΧΟΛΙΑ