• LIFE&STYLE

    Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς – Ήταν ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ

    • NewsRoom

    Τάνια Ρόμπερτς


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 65 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός, Τάνια Ρόμπερτς (Tanya Roberts), γνωστή για τους ρόλους της στα επιτυχημένα «Τζέιμς Μποντ», «Άγγελοι του Τσάρλι» και «Σίνα, η βασίλισσα της Ζούγκλας».

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του TMZ, η Τάνια Ρόμπερτς πέθανε αιφνιδίως την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν επιστρέφοντας σπίτι της από βόλτα με τα σκυλιά της, κατέρρευσε και δεν κατάφερε να επανέλθει ποτέ.

    Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός δεν ήταν άρρωστη πριν πεθάνει.

    Το πραγματικό όνομα της Τάνια Ρόμπερτς είναι Βικτόρια Λέι Μπλουμ (Victoria Leigh Blum) και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

    Ήταν ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, μιας και είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως James Bond, το «A View to a Kill», στον ρόλο της Stacey Sutton. Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του Ρότζερ Μουρ στον James Bond, το 1985 παίζοντας μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin, τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken.

    Ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν η ταινία «Σίνα, η βασίλισσα της ζούγκλας» όπου έπαιζε έναν θηλυκό Ταρζάν.

    Ακόμη, συμμετείχε στο ορίτζιναλ «Charlie’s Angels», αλλά και στην κωμωδία «That 70’s Show» με τον Άστον Κούτσερ και την Μίλα Κούνις.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανατροπή με Τάνια Ρόμπερτς: Νοσηλεύεται ζωντανή η ηθοποιός – Τι συνέβη (video)

    «Έξαψη» και «Σχεδόν Ενήλικες»: Πρεμιέρα απόψε για τις νέες σειρές του Mega

    Survivor: Τα νέα πρόσωπα, οι παρεξηγήσεις και το… «πλάσιμο της γυναίκας»



    ΣΧΟΛΙΑ