• LIFE&STYLE

    Ανατροπή με Τάνια Ρόμπερτς: Νοσηλεύεται ζωντανή η ηθοποιός – Τι συνέβη (video)

    • NewsRoom

    Τάνια Ρόμπερτς


    Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς, η οποία αν και προηγουμένως ανακοινώθηκε ότι πέθανε, φαίνεται πως τελικά ζει.

    Τη Δευτέρα τα αμερικανικά Μέσα μετέδωσαν ότι σύμφωνα με τον ατζέντη της, η Τάνια Ρόμπερτς κατέρρευσε στο σπίτι της την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου επέστρεψε μετά από βόλτα με τον σκύλο της. Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

    Ωστόσο, τις παραπάνω πληροφορίες διέψευσε ένα τηλεφώνημα που έλαβε ο σύντροφος της Αμερικανίδας ηθοποιού την ώρα που ήταν στον «αέρα» και έδινε συνέντευξη.

    Η 65χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, που έπαιξε σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, αλλά και στους Άγγελους του Τσάρλι, φέρεται να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

    Ο σύντροφός της, Λανς Ο’Μπράιαν είχε ενημερωθεί για τον θάνατό της από το προσωπικό του νοσοκομείου και μιλούσε γι’ αυτό σε διαδικτυακή συνέντευξη, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, το οποίο του είπε πως είναι ακόμη ζωντανή!

    «Τώρα μου λέτε πως είναι ζωντανή; Δόξα τω Θεό!» ακούγεται να λέει στην εκπομπή που βγήκε να μιλήσει.

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασης της Ρόμπερτς, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο… μυστήριο με την λανθασμένη -όπως αποδείχθηκε- είδηση του θανάτου της.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες vs Survivor: Ποιος κέρδισε την πρώτη μάχη της τηλεθέασης;

    Άση Μπήλιου: Τι φέρνει το 2021 για κάθε ζώδιο; Αυτές είναι οι «χρυσές» ημερομηνίες (video)

    Πέθανε η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου



    ΣΧΟΛΙΑ