• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Blake Lively: Μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στον χώρο της μόδας


    Γεννημένη τον Αύγουστο του 1987 στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός Blake Lively έκλεισε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο όταν βρισκόταν ακόμη στο Λύκειο, ως μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας The Sisterhood of the Traveling Pantsτο 2005. Δύο χρόνια αργότερα, η Lively έκλεισε τον διασημότερο ρόλο της ως τώρα στη δραματική σειρά του CW, Gossip Girl.

    Μετά την επιτυχία της σειράς, η Lively συνέχισε με μια επιτυχημένη πορεία στον κινηματογράφο. Το 2010 έπαιξε στην ταινία The Town δίπλα στον Ben Affleck και το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία Savages του Oliver Stone. Το 2015, η Lively είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρομαντική ταινία φαντασίας The Age of Adaline και την επόμενη χρονιά στην ταινία τρόμου The Shallows. 

    Το 2017 συμμετείχε στο καστ της ταινίας A Simple Favorη οποία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2018. Αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η Lively θα ενσαρκώσει την πρωταγωνίστρια στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Mark Burnell, The Rhythm Section, τον Φεβρουάριο του 2019.

    Η Lively έκανε τα πρώτα της βήματα ως επιχειρηματίας με την κυκλοφορία της ιστοσελίδας της Preserve το 2014, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος όπου πωλούνταν μοναδικά αντικείμενα διαλεγμένα από την ίδια, καθώς και μια περιορισμένη σειρά ρούχων, τα οποία σχεδίασε η ηθοποιός. Ωστόσο, η Lively έκλεισε την ιστοσελίδα το 2015, ανακοινώνοντας ότι θα την επαναφέρει κάποια στιγμή στο μέλλον.

    Ως μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στον χώρο της μόδας, είναι τακτική καλεσμένη της πρώτης σειράς στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπου ζει μόνιμα. Το 2011, ο οίκος Chanel ανακοίνωσε την Lively ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας τσαντών «Mademoiselle», ενώ την ίδια χρονιά η πανέμορφη ηθοποιός συνόδευσε τον σχεδιαστή του οίκου, Karl Lagerfeld, στο Met Ball.

    Το 2012, η Lively έγινε το νέο πρόσωπο του γυναικείου αρώματος «Premiere» του οίκου Gucci. H καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Frida Giannini, είχε αναφέρει για τη συνεργασία πως «Το μοναδικό στιλ και χάρισμα της Blake φέρνει στη ζωή μια γοητεία με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο». Το 2013 έγινε το τελευταίο πρόσωπο του γαλλικού brand ομορφιάς, L’Oreal Paris, δίπλα στις Cheryl Cole, Claudia Schiffer και Jennifer Lopez.

    Αποτέλεσμα εικόνας για blake lively gucci

    Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί την φέρνουν πάντα στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες σταρ. Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε τρία εξώφυλλα της Vogue, το 2009, το 2010 και το 2014, όλα φωτογραφημένα από τον Mario Testino.

    Η Blake Lively γνώρισε τον ηθοποιό Ryan Reynolds το 2010, όταν συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία Green Lantern και, δύο χρόνια αργότερα, παντρεύτηκαν. Τον Δεκέμβριο του 2014 το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη τους κόρη, James, και το 2016 τη δεύτερη κόρη τους, Ines.



    ΣΧΟΛΙΑ