• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος: Το «μυστικό» μπάτσελορ πάρτι λίγο πριν τον γάμο με την Ντάσα Ζούκοβα

    νιαρχος

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος


    Με τον Σταύρο Νιάρχο και την Ντάσα Ζούκοβα να εξακολουθούν να κρατούν «σιγή ιχθύος» και τον γάμο τους να φημολογείται ότι πλησιάζει, όλο και «φουντώνουν» τα δημοσιεύματα γύρω από το λαμπερό ζευγάρι.

    Πιο πρόσφατα, κυκλοφόρησε δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο νεαρός μεγιστάνας ξεσάλωσε στο μπάτσελορ πάρτι, που έγινε προς τιμήν του, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη, στη Μαδρίτη. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει το γερμανικό gala.de, επικαλλούμενο το «splash news».

    Το «παρών» έδωσαν επιφανείς φίλοι του Σταύρου Νιάρχου, μεταξύ των οποίων, ήταν ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό, Πιέρ Κασιράγκι, ο πρώην της Χάιντι Κλουμ, Βίτο Σνάμπελ, αλλά και ο αδελφός του, Τεό Νιάρχος.

    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ισπανικού περιοδικού Hola, ο γιος της Καρολίνα του Μονακό ταξίδεψε στη Μαδρίτη, χωρίς τη σύζυγό του, Μπεατρίς Μπορόμεο προκειμένου να παρευρεθεί στο μεγάλο πάρτι του Έλληνα εφοπλιστή, που, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό, είναι γόνος μιας από τις διασημότερες ναυτιλιακές δυναστείες στον κόσμο.

    Μάλιστα, το περιοδικό συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι ο 32χρονος Κασιράγκι έφτασε στη Μαδρίτη, το βράδυ της Πέμπτης και αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, διέμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο Villa Magna, ενώ απόλαυσε δείπνο και κοκτέιλ σε γνωστά κοσμοπολίτικα στέκια της πόλης.

    Συγκεκριμένα, το Σάββατο συναντήθηκε με τον Τεό Νιάρχο και τον Βίτο Σνάμπελ στο εστιατόριο El Lando.

    Πιέρ Κασιράγκι

    Πάντως, όλα δείχνουν πως ο Σταύρος Νιάρχος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Ντάσα Ζούκοβα, πριν το τέλος του 2019.

    Ο κληρονόμος και εγγονός του Νιάρχου βρίσκεται σε σχέση με την Ζούκοβα, μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στον χώρο της τέχνης παγκοσμίως, από το 2017.

    ντασα ζουκοβα
    Ντάσα Ζούκοβα

    Προηγουμένως, είχε δεσμό για επτά χρόνια με το αυστραλιανό μοντέλο Τζέσικα Χαρτ.

    Από την άλλη, η μέλλουσα σύζυγός του έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον 52χρονο Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

    Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ντάσα Ζούκοβα

     Το λαμπερό ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

    Πρόσφατα, ο Σταύρος Νιάρχος ανακαίνισε την ιστορική βίλα Kornish, που αγόρασε έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από 7 χρόνια, στο Μπέβερλι Χιλς.

    Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της πολυτελούς βίλας και το μπάτσελορ πάρτι να έχει ήδη γίνει, φαίνεται πως απέχουμε μία ανάσα πριν από το κοσμικό γεγονός της χρονιάς!

    Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα



    ΣΧΟΛΙΑ