Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει στο φακό μαζί με τις φίλες της από τη Σίφνο, όπου το Σάββατο θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη.
Το bachelor party της 29χρονης φαίνεται πως διαρκεί για μέρες, καθώς οι φίλες της έχουν ήδη καταφτάσει στο νησί, όπου απολαμβάνουν τα γαλανά νερά, αλλά και τη νυχτερινή ζωή.
Τόσο η Χριστίνα, όσο και οι φίλες της μοιράζονται στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα, «All the singles ladies for 2 more days».
Μάλιστα, η αδελφή της νύφης, Ελίνα, έγραψε κάτω από μία κοινή φωτογραφία τους:
«Από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Φίλοι, οικογένεια, αγαπημένοι όλοι μαζί στο πιο όμορφο νησί για τον πιο ωραίο λόγο! Το Χριστινάκι μας παντρεύεται… @chrismpo Και εμείς το διασκεδάζουμε.»

https://www.instagram.com/p/BnGhrGLAelz/
https://www.instagram.com/p/BnGZKqWn7nT/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Μπόμπα: Τι αποκάλυψε λίγο πριν το γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τραγική ιστορία πίσω από τη γυναίκα-φάντασμα που χτυπούσε κουδούνια στη μέση της νύχτας (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάκης Τανιμανίδης: «Τα οικογενειακά βάρη ξεκινούν πριν το γάμο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Καταθέτει πρόταση νόμου για το ιδιωτικό χρέος – «Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες»
- Λάθος τραπεζική μεταφορά: Τι ισχύει για τα χρήματα που στάλθηκαν σε άλλο IBAN και πότε είναι απάτη
- Μαζωνάκης: «Πονούσε πολύ ψυχικά» – Όλη η κατάθεση του υπνοθεραπευτή
- Νέα Δημοκρατία: Γιορτάζει τα 52 χρόνια της παράταξης – Το νέο επετειακό βίντεο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.