• Business Of Fashion

    Οι πιο κομψές εμφανίσεις της Ντάσα Ζούκοβα

    • NewsRoom
    ντασα ζουκοβα

    Ντάσα Ζούκοβα


    Μοναδικές εμφανίσεις από την Ντάσα Ζούκοβα (Dasha Zhukova)

    Η μέλλουσα κυρία Νιάρχου εκτός από μία εντυπωσιακή γυναίκα, διαθέτει μία πολύπλευρη προσωπικότητα, είναι μία έξυπνη επιχειρηματίας, ενώ ταυτόχρονα λατρεύει την τέχνη και τη μόδα.

    Αν και φαντάζει περίεργο, καθώς διαθέτει τις αναλογίες και τα προσόντα, η Ντάσα Ζούκοβα δεν είναι μοντέλο, ωστόσο ως αρχισυντάκτρια του GARAGE magazine, που συνδυάζει τις δύο αδυναμίες της, την τέχνη και τη μόδα, κλέβει την παράσταση με κάθε της δημόσια εμφάνιση.

    Με τους διάσημους οίκους Prada και Dior να αποτελούν δύο από τους πιο αγαπημένους της, η Ζούκοβα πραγματοποιεί πάντα τις πιο κομψές εμφανίσεις.

    Σε μία από τις πιο πρόσφατες, η 38χρονη μελαχρινή έδωσε το «παρών» στο fashion show του Valentino για τη νέα collection Fall/Winter 2019-2020, στο Παρίσι, όπου εντυπωσίασε με ένα haute couture φόρεμα σε κρεμ απόχρωση.

    Το φόρεμα άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της, ενώ πρόσθεσε μία λεπτή μαύρη ζώνη ψηλά στη μέση της.

    Συνδύασε την μαύρη ζώνη με μαύρα mules και ένα σικ δερμάτινο μαύρο τσαντάκι.

    ντασα ζουκοβα
    Η Ντάσα Ζούκοβα στο show του Valentino

    Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να λείπει από το φετινό Met Gala, όπου έκανε μία πραγματικά μοναδική εμφάνιση.

    Ντυμένη με ένα εκπληκτικό ροζ ασύμμετρο φόρεμα που αναδείκνυε το πλούσιο ντεκολτέ της, και τα καλλίγραμμα πόδια της, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Camp theme του Gala.

    Με το επαναλαμβανόμενο μοτίβο με τα μικρά λουλουδάκια, αλλά και τις πράσινες λεπτομέρειες του φορέματος, έμοιαζε με μία πραγματική νεραϊδένια πριγκίπισσα.

    Επιπλέον, τα ροζ φτερά απογείωσαν το outfit, όπως άλλωστε αρμόζει για το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς.

    ντασα ζουκοβα
    Η Ντάσα Ζούκοβα στο Met Gala 2019

    Στο Met Gala του 2017, η Ζούκοβα, συνοδευόμενη από τον στενό της φίλο, Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ, έκανε μία γκλάμορους εμφάνιση με ένα βαθύ μπλε φόρεμα στολισμένο με κόκκινα λουλούδια, και κόψιμο στο μπούστο της.

    ντασα ζουκοβα
    Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ και Ντάσα Ζούκοβα

    Μία χρονιά πριν, το 2016, η πανέμορφη μελαχρινή έκανε layering, φορώντας ένα υπέροχο μαύρο φλοράλ φόρεμα και από μέσα ένα άλλο κόκκινο φόρεμα, πετυχαίνοντας τον απόλυτο συνδυασμό.

    Ολοκλήρωσε το αψεγάδιαστο look της με λευκές μπότες, που είναι στη μόδα και φέτος.

    Η Dasha Zhukova στο fashion show της Stella McCartney

    Εκτός από εντυπωσιακά φορέματα, η Ντάσα επιλέγει και κομψά παντελόνια, τα οποία συνδυάζει, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, με ένα λευκό πουκάμισο και ένα μαύρο παλτό.

    Η Dasha Zhukova στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Claridge το 2015

    Ακόμα και στην καθημερινή της ζωή, η Ντάσα Ζούκοβα φροντίζει την εμφάνισή της. Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το 2015, όταν ο φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε σε μία από τις βόλτες της στις Κάννες.

    Το μοναδικό κιμονό που φοράει είναι του οίκου Gucci.

    Στις Κάννες με Gucci κιμονό



    ΣΧΟΛΙΑ