• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Αυτή είναι η πολυτελής έπαυλη που θα μείνει το ζευγάρι μετά το γάμο (pics)

    • NewsRoom


    Με υπερσύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαμονή!

     

    Την ανακαίνιση μιας πολυτελούς έπαυλης που είχε αγοράσει πριν από 7 χρόνια στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, ολοκλήρωσε ο εγγονός του θρυλικού μεγιστάνα που φέρει και το όνομα του, Σταύρος Νιάρχος, λίγο πριν τον γάμο του.

    Ο εκατομμυριούχος Σταύρος Νιάρχος είχε αγοράσει την ιστορική βίλα Kronish την οποία είχε σχεδιάσει ο γνωστός αρχιτέκτονας Ρίτσαρντ Νιούτρα καταβάλλοντας 12 εκατομμύρια δολάρια.

    Παρά το γεγονός πως οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της είχαν ζητήσει άδεια κατεδάφισης για τις εγκαταστάσεις, η πανέμορφη αλλά παραμελημένη βίλα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή χάρη στον διάδοχο της δυναστείας Νιάρχου και πολλοί είναι πλέον οι κάτοικοι της περιοχής που ευγνωμονούν τον νεαρό εκατομμυριούχο για την αξιόλογη προσπάθειά του.

    Χτισμένο το 1952, το θέρετρο με γαλλικές επιρροές, βρίσκεται σε μια επίπεδη έκταση 1,34 στρεμμάτων. Αρχικά, ανήκε στους Χερμπ και Μπέβερλι Τζέλφαντ, με το ζευγάρι να υπερηφανεύεται για τα 800 τετραγωνικά μέτρα της έκτασης.

    Το οίκημα διαθέτει πολλά τζάκια, ξύλινα παρκέ πατώματα, ευρύχωρα δωμάτια αλλά και δωμάτια υπηρεσίας στον κάτω όροφο. Στο δεύτερο πάτωμα, προσβάσιμο μέσω ανελκυστήρα, είναι απολύτως αφοσιωμένος σε μια κρεβατοκάμαρα που θα την ζήλευε ο καθένας, με διπλά μπάνια (εξοπλισμένα με ενσωματωμένες μπανιέρες), διπλές ντουλάπες, καθιστικό και έναν ιδιωτικό μπαλκόνι.

    Οι καλά διατηρημένοι χώροι περιλαμβάνουν ένα αθλητικό γήπεδο πραγματικών διαστάσεων, ένα πάρκινγκ ικανό να χωρέσει μέχρι και 24 αυτοκίνητα, μια πισίνα ακανόνιστου σχήματος που περιβάλλεται από μια αυλή με κόκκινα τούβλα και ένα καταπράσινο γκαζόν.

    Ωστόσο, τα σχέδια για το μέλλον της ιδιοκτησίας παραμένουν ένα μυστήριο, καθώς δεν είναι γνωστό αν πρόκειται να μετακομίσει εκεί ο Σταύρος Νιάρχος μετά τον γάμο του με την πρώην σύζυγο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα ή αν το ανακαίνισε για να το μεταπουλήσει.

     

    Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή έπαυλη 



    ΣΧΟΛΙΑ