ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεφ, επιχειρηματίας και κριτής, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τη θέση του στο Master Chef του Star, αλλά και για το εστιατόριό του.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MyTv, ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε ότι, «Η κριτική επιτροπή για μένα είναι ούτως ή άλλως ένας “κόντρα ρόλος”. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
Κάποιος πρέπει να κρίνει, ο ρόλος μου είναι να πω τη γνώμη μου και αυτό κάνω. Απλώς λέω τη γνώμη μου. Αν δεν αρέσει η εκπομπή, είναι αυτονόητο ότι θα σταματήσω να κρίνω, γιατί μάλλον δεν θα το κάνω σωστά».
Στη συνέχεια δήλωσε για το γκουρμέ εστιατόριο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ότι, «Δεν είναι βασική ανάγκη να έρθεις στο “Νόλαν”. Κάποιος ίσως το θεωρεί πολυτέλεια. Έχει να κάνει με την οπτική γωνία που το βλέπεις και τι προτεραιότητες βάζεις εσύ ως άνθρωπος.»
Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε ότι, «Κάποιος προτιμά να ξοδέψει 80€ για να φάει και κάποιος άλλος για να επισκεφθεί ένα κέντρο διασκέδασης ή να ακούσει όπερα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Ελλάδα ο Παρθένης – Βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του και φίλους τους (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Αλ. Παρθένη μετά την αποχώρησή του (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλγα Φαρμάκη: Το ωραίο κορίτσι που είναι πάντα θλιμμένο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΟΥ: Πράσινο φως για την πρώτη θεραπεία ελονοσίας σε βρέφη
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.