• LIFE&STYLE

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Τρολάρει την ψηφοφορία του GNTM με το ΠΑΣΟΚ

    • NewsRoom

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Χαμό προκάλεσε για ακόμα μία φορά η επιλογή του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου να σχολιάσει την επικαιρότητα. Αυτή τη φορά, στο «στόχαστρο» βρέθηκε το φιάσκο της ψηφοφορίας του GNTM 2.

    Γνωστός για την αγάπη του και τα εύστοχα σχόλιά του στο Twitter είναι ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος δεν αντιστάθηκε και σχολίασε και εκείνος τον τελικό του ριάλιτι GNTM.

    Μάλιστα, η επιλογή του κριτή του MasterChef να εμπλέξει στον σχολιασμό του το ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε την… αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία ανταπάντησε με ένα εξίσου διασκεδαστικό tweet.

    «Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι ‘πήγε’ μόνο του. #gntmgr», έγραψε ο γνωστός σεφ, εξηγώντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία όπου φαίνεται ένα χέρι να ρίχνει μέσα σε μια κάλπη τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

    Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η… απάντηση από το ΠΑΣΟΚ, όπου από τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο Twitter έκανε repost την ανάρτηση του σεφ, συνοδεύοντάς την με ένα βιντεάκι «GIF», με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει αναπαράσταση της σκηνής με το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ.



    ΣΧΟΛΙΑ