• Media

    Ποιος φοβάται τη νέα CEO του ΑΝΤ1, οι ανατροπές του Αλαφούζου και τα σχέδια Μαρινάκη για το χρηματιστήριο

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Ποιοι δημοσιογράφοι σαλπάρουν για την όχθη της Πολιτικής, τι κενά άφησε η Πόπη Τσαπανίδου στο Open, ποιος βολιδοσκοπείται για διάδοχος του Γιάννη Οικονόμου, ποιος φοβάται τη νέα CEO του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Λίντα Γένσεν. Τα σχέδια και οι ανατροπές του Γιάννη Αλαφούζου σε TV και Ραδιόφωνα και ποια εταιρεία ΜΜΕ φλερτάρει με το ΧΑ.

    Από τη Δημοσιογραφία στην Πολιτική: Ποιοι δημοσιογράφοι θα διεκδικήσουν την ψήφο μας

    Στα θέλγητρα της Πολιτικής υποκύπτουν αρκετοί «νεοσύλλεκτοι» δημοσιογράφοι, πηγαίνοντας στην «απέναντι» όχθη για να συναντήσουν πολλούς συναδέλφους τους.

    Στη ΝΔ, εκτός από τους νυν βουλευτές Μπάμπη Παπαδημητρίου (Νότιος Τομέας), Φωτεινή Πιπιλή (Α’ Αθήνας), Θοδωρή Ρουσόπουλο (Βόρειος Τομέας), Άννα Καραμανλή (Νότιος Τομέας), Σοφία Βούλτεψη (Νότιος Τομέας), Δημήτρη Μαρκόπουλο (Β’ Πειραιά), Γιάννη Αδριανό (Αργολίδα), Σίμο Κεδίκογλου (Εύβοια), Κώστα Γκιουλέκα (Α’ Θεσσαλονίκης), Μακάριο Λαζαρίδη (Καβάλα), Γιώργο Αμυρά (Ιωάννινα), Χρήστο Μπουκώρο (Μαγνησία) και Γιάννη Λοβέρδο (Δυτικό Τομέα), με αξιώσεις θα παλέψουν και η παρουσιάστρια του αθλητικού της ΕΡΤ, Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και πρώην βουλευτής Άρια Αγάτσα (Βόρειος Τομέας) και ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής Ιωάννης Πιπίνης (Λέσβος). Παράλληλα μένει να ανακοινωθεί αν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι δημοσιογράφοι που διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών το 2019 αλλά δεν εξελέγησαν: Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός και Έμυ Λιβανίου (Νότιος Τομέας), Αντώνης Πανούτσος (Δυτική Αθήνα), Φώτης Καρύδας (Βόρειος Τομέας), Αργυρή Κατωπόδη (Λευκάδα), Ίνα Ταράντου (Κέρκυρα) και Χαρίκλεια Ξανθή (Ανατολική Αττική).

    Οι υποψήφιοι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο Νίκος Φίλης πρώην διευθυντής της «Αυγής», εκλέχθηκε το ΄15 και το ΄19 και διετέλεσε υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι πάλι υποψήφιος στην Ά Αθήνας. Σίγουρος θεωρείται ο Νάσος Αθανασίου στην Ανατολική Αττική, καθώς και ο Γιώργος Βαρεμένος στην Αιτωλοακαρνανία. Ο Χρήστος Γιαννούλης (ΕΡΤ3), που εκλέχθηκε το 2019 θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην Α’ Θεσσαλονίκης. Από το ίδιο κανάλι προέρχεται και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης που θα επιδιώξει να επανεκλεγεί στην Α’ Θεσσαλονίκης. Στην ΕΡΤ3 εργάζονται και οι Δώρα Αυγέρη (Β΄ Θεσσαλονίκης) και Κυριακή Μάλαμα (περιφέρεια Χαλκιδικής). Την εκλογή του για πρώτη φορά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική θα επιδιώξει ο δημοσιογράφος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος. Υποψηφιότητες θα βάλουν και πρώην βουλευτές/υπουργοί που δεν είχαν εκλεγεί το 2019. Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης θα διεκδικήσει την επιστροφή του μετά από μια τετραετία απουσίας στο Νότιο Τομέα, η Αννέτα Καββαδία στον Βόρειο Τομέα και ο Γιώργος Κυρίτσης στην Α’ Αθήνας.

    Οι υποψήφιοι δημοσιογράφοι του ΠΑΣΟΚ

    Στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας υποψήφιος είναι ο δημοσιογράφος (Παραπολιτικά) Ανδρέας Παπαδόπουλος. Στην Αχαΐα ο Γιώργος Καρβουνιάρης (γ.γ. της ΕΣΗΕΠΗΝ) και η Δήμητρα Αναργύρου (ΕΡΤ). Στην Άρτα ο Χρήστος Μέγας. Στη Δυτική Αττική ο Δημήτρης Στάμου, στη Μαγνησία οι δημοσιογράφοι τοπικών μέσων Δημήτρης Χορταργιάς και ο Γιάννης Αναστασίου. Στην Β’ Πειραιά ο εκδότης-δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσικάρης. Στην Α’ Θεσσαλονίκης, θέτει ξανά υποψηφιότητα ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Γιάννης Μαγκριώτης (Flash Θεσσαλονίκης).

    Τέλος από το ΚΚΕ πιο γνωστό δημοσιογραφικό όνομα είναι η Λιάνα Κανέλλη.

    Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε παρεξήγηση και δόθηκε εξήγηση

    Πόπη Τσαπανίδου
    Πόπη Τσαπανίδου

    Συμβολισμούς και domino effect αναζητούν στο πολιτικό και μηντιακό παρασκήνιο στην επιλογή Τσίπρα να τοποθετήσει την Πόπη Τσαπανίδου στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Πέραν των ικανοτήτων της, της δημοφιλίας και των κριτηρίων που πληροί (γυναίκα, επιτυχημένη, όχι σκληρά κομματικό στέλεχος που “ακουμπά” μόνον τους ήδη συσπειρωμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ), η Πόπη Τσαπανίδου, είναι και κεντρική παρουσιάστρια του Open ωστόσο ξεπερνά και αυτόν τον τίτλο καθώς έχει περάσει από όλα σχεδόν τα κανάλια (ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, STAR, ΕΡΤ, ONE) ενώ διατηρούσε και συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τους ιδιοκτήτες των Μέσων. Πάντως έχει σημασία να τονίσουμε σε ποιο βαθμό αιφνιδίασε η αποχώρησή της από το κανάλι, που αρχικά διέρρευσε ότι «έφυγε για λόγους πολιτικούς», ότι δηλαδή η διοίκηση αποφάσισε να την αντικαταστήσει για να βρει έναν πιο φιλικό παρουσιαστή με τη γραμμή του καναλιού!!! Η παρεξήγηση λύθηκε άμεσα και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι ίσως γνωστό είναι το αν θα δοκιμαστεί στην αρένα της πολιτικής αν θα κατέβει υποψήφια… Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα τοποθετηθεί στο Επικρατείας.

    Δημήτρης Οικονόμου: Βολιδοσκοπείται για διάδοχος του Γιάννη Οικονόμου;

    Δημήτρης Οικονόμου

    Πριν από μερικές ημέρες ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντας «λαβές» για φήμες περί καθέλκυσής του στις εκλογές. Αν και δεν επιβεβαιώνεται ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν πληροφορίες ότι βολιδοσκοπείται για διάδοχος του Γιάννη Οικονόμου, κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος πολιτεύεται στη Φθιώτιδα και δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του, εκτός και αν τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας. Τις τελικές αποφάσεις θα πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Νίκος Στραβελάκης, Ματίνα Παπαδέα και στο βάθος Ίνα Ταράντου για το Open

    «Μουσικές καρέκλες» παίζουν στο Open αναζητώντας το πρόσωπο εκείνο που θα αντικαταστήσει την Πόπη Τσαπανίδου και βλέποντας πάντα μια θέση κενή. Το «πρόβλημα» δεν θα λυθεί με κάποιον παρουσιαστή από άλλο κανάλι μεσούσης της σεζόν αλλά αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων με εσωτερικές μετακινήσεις με τον Νίκο Στραβελάκη να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο και τη Ματίνα Παπαδέα να αναλαμβάνει τα δελτία ειδήσεων στη θέση του. Στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Ίνας Ταράντου η οποία κάθεται στον πάγκο δεμένη με συμβόλαιο μετά τη διακοπή της ζωντανής καθημερινής εκπομπής της με τίτλο «Εμείς» στις 25 Νοεμβρίου 2022. Η επιλογή αυτή σκοντάφτει στο γεγονός ότι η Ίνα Ταράντου είναι «χρεωμένη» στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και όχι στο ενημερωτικό, δηλαδή στον Γιάννη Λάτσιο και όχι στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Πάντως η πραγματικότητα διαψεύδει τα περί δυσκολιών στο κανάλι καθώς δεν σημειώνονται καθυστερήσεις στη μισθοδοσία, τουναντίον δόθηκαν και δωροεπιταγές τα Χριστούγεννα. Σίγουρα ένας «αέρας» συμμαζέματος φυσάει όσο τα διαφημιστικά έσοδα είναι κολλημένα.

    Θοδωρής Κυριακού: Δεν είναι κάθε μέρα του… Mundial

    Θοδωρής Κυριακού
    Θοδωρής Κυριακού

    Με πείσμα αναζητεί ο πρόεδρος του ΑΝΤΕΝΝΑ group και τα στελέχη του το προγραμματικό μείγμα για την επιτυχία που «κλείδωσε» με το Mundial σε επίπεδο τηλεθέασης. Την ίδια ώρα λοιπόν που γίνεται ο απολογισμός του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος, άρχισαν οι συζητήσεις για την κάλυψη του Mundial Γυναικών 2023 (20/7-20/8) που θα γίνει σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, τα δικαιώματα του οποίου έχει πάρει ο ΑΝΤ1 (για μετάδοση στη συνδρομητική πλατφόρμα ANT1+).

    Μεγάλο στοίχημα αποτελεί για το όμιλο η επιτυχία του επιχειρηματικού ριάλιτι «Dragons’ Den», αλλά και ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό πρόγραμμα, με βάση την Κοινωνία, που θα μεταδίδεται σε καθημερινή βάση. Το κανάλι θα επιστρέψει στη μυθοπλασία με μια μεγάλη παραγωγή, τη «Μάγισσα», από την JK Productions, και τον β’ κύκλο της σειράς «Παγιδευμένοι».

    Συνωστισμός από CEOs στον ΑΝΤΕΝΝΑ: Ποιος φοβάται τη Λίντα Γένσεν, νέα Group CEO του Ομίλου;

    Λίντα Γένσεν
    Λίντα Γένσεν

    O όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει αρκετούς CEO και φυσικά τον πρόεδρο, Θοδωρή Κυριακού. Πρόσφατα ανέλαβε ο Γιάννης Παπαχρήστου στη θέση του Chief Executive Officer Ελλάδος, ο Γ. Λεβέντης είναι CEO σε ΑΝΤ1, Μακεδονία TV και Antenna Studios, υπάρχει ο Μιχάλης Ισκάς, CEO Antenna Studios ενώ διακριτή είναι και η θέση του Βασίλη Δεληκούρα, Γενικού Διευθυντή SVOD υπηρεσιών. Τι κομίζει λοιπόν η Λίντα Γένσεν που ήρθε μετεγγραφή από τις ΗΠΑ; Είναι προφανές ότι ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤΕΝΝΑ ήθελε ένα στέλεχος με εμπειρία από κομβικές θέσεις μεγάλων media, όπως του HBO, του MTV και του CME. Η κυρία Γένσεν θα διοικεί και θα επιβλέπει από την Ευρώπη και θα παρακολουθεί τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, σε νέες χώρες.

    Ως επικεφαλής όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 31 κανάλια & 3 συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες, σε 3 ηπείρους, αγγίζοντας ένα παγκόσμιο κοινό που ξεπερνάει τα 150 εκατομμύρια, η Λίντα Γένσεν «θα συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων του Ομίλου, στην παγκόσμια αγορά media και ψυχαγωγίας.»

    Αντώνης Καφετζόπουλος: Στο Ραδιομέγαρο

    Αντώνης Καφετζόπουλος

    Μια θετική εξέλιξη από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει σε συνεργασία σε μια νέα παραγωγή με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο. Στη σειρά αυτή που θα υπογράφει ο Βασίλης Νεμέας θα συμπρωταγωνιστεί η Λυδία Φωτόπουλου.

    Γιάννης Αλαφούζος: Τα επίμονα σχέδια για δεύτερο κανάλι και το déjà vu στη Μέντα

    Ιωάννης Αλαφούζος
    Ιωάννης Αλαφούζος

    Δεν εγκαταλείπει ο πρόεδρος της Ειδήσεις Ντοτ Κομ, Γιάννης Αλαφούζος, τα σχέδιά του για απόκτηση δεύτερου καναλιού, πανελλαδικού ή περιφερειακού. Η ιδέα έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και 3 χρόνια και ήδη υπάρχουν σχέδια επί χάρτου για τον ΣΚΑΙ 24 που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα». Οι συζητήσεις με την οικογένεια Καρατζαφέρη, τον Γιώργο αλλά και τον γιό του, Γιάννη, συνεχίζονται και η υπόθεση κολλάει στο ποσόν καθώς το κανάλι έχει κάποια χρέη.

    Στο Ραδιοφωνικό πεδίο δεν έκλεισε καν μήνας και ο Γιάννης Αλαφούζος αλλάζει ύφος και DNA στον Μέντα 88 που αγόρασε από τον Νίκο Μπιλίρη (Διαπασών) μαζί με τον Pepper 96.6. Ο Γιάννης Αλαφούζος ζει ένα déjà vu με τον σταθμό τον οποίο μετατρέπει σε έντεχνο όπως είχε μετατρέψει προ 12ετίας τον Μελωδία 99.2 όταν τον πήρε πίσω από τον αδερφό του, Θέμη Αλαφούζο. Τότε, το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού του Μελωδία απολύθηκε σταδιακά ενώ επιβλήθηκε play List μόνο με ελληνικά «έντεχνα» τραγούδια.

    Σήμερα, πάλι, ο όμιλος ΣΚΑΪ αποφάσισε να αλλάξει το ρεπερτόριο του ραδιοσταθμού και να τον κάνει αμιγώς «έντεχνο», καταργώντας τα mainstream και ορισμένα λαϊκά τραγούδια από το play List του. Ο Νίκος Μωραΐτης παραμένει στη διευθυντική θέση όχι όμως και ορισμένοι παραγωγοί όπως ο Πάνος Σουρούνης (ήταν στο μεσημεριανό 2-4), η Ειρήνη Μπαλτά (ήταν στο βραδινό 8-10) και ο Αντώνης Ανδρικάκης (ήταν στο μεσημεριανό 12-2 τα ΣΚ). Απολύσεις υπήρξαν και σε διοικητικό επίπεδο.

    Αλλαγές μικρότερου βεληνεκούς υπήρξαν και στον «αδερφό» Pepper 96.6, στο Σαββατοκυριακάτικο. Στον ραδιοσταθμό δεν συνεχίζουν, η Μαρία Ανδρικάκη που ήταν στο πρωινό 10-12, και ο Πάνος Σουρούνης που διάλεγε μουσικές 6-8 το βράδυ.

    Γιάννης Παπάζογλου: Επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της Nova – Wind

    Γιάννης Παπάζογλου
    Γιάννης Παπάζογλου

    Ο Γιάννης Παπάζογλου, με προϋπηρεσία στη Fraport, και μέχρι σήμερα ανώτατο στέλεχος της Montelez, αναλαμβάνει επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της Nova – Wind.

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Με το βλέμμα στη Λεωφόρο Αθηνών

    Βαγγέλης Μαρινάκης
    Βαγγέλης Μαρινάκης

    Το ενδεχόμενο εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αθηνών εξετάζει η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ.

    Η εταιρεία ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει το βήμα αυτό, καθώς δεν έχει δανεισμό, ενώ η πορεία του Mega τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την επιστροφή του καναλιού στους τηλεοπτικούς δέκτες, σημειώνοντας πρωτιές στην τηλεθέαση, επιτρέπει την επιλογή αυτή. Το κανάλι έχει γκελ στο κοινό, καλές σειρές, υψηλή τηλεθέαση ενώ επενδύει σε πρόγραμμα με ποιότητα. Ήδη το κανάλι ετοιμάζεται να υπογράψει με τον Ανδρέα Γεωργίου τον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς».

    Κωνσταντίνος Ζούλας: Αναζητώντας θετικό αφήγημα με τους συνδικαλιστές «απέναντι»

    Κωνσταντίνος Ζούλας
    Κωνσταντίνος Ζούλας

    Ένα θετικό αφήγημα στο δρόμο προς τις εκλογές αναζητεί ο Κωνσταντίνος Ζούλας πρόεδρος της ΕΡΤ. Έτσι ποντάρει πολύ στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα μιας και το ενημερωτικό δεν του έχει βγει. Από τα σίγουρα της ΕΡΤ για το δεύτερο ημίχρονο της σεζόν είναι το κοινωνικό θρίλερ «Η πτώση». Ωστόσο πέφτει πάνω σε δυσκολίες όπως η αδυναμία να κάνουν διεθνή καριέρα οι σειρές «Καρτ Ποστάλ» και «Μια Νύχτα του Αυγούστου», που βασίζονται στα βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ. Πρόκειται για σημαντικές παραγωγές που γύρισε η ΕΡΤ αλλά επειδή έχουν γυριστεί με τα χρήματα από το ανταποδοτικό τέλος, δεν μπορούν να κλειδωθούν σε κάποια υπηρεσία streaming.

    Πάντως στην ΕΡΤ επικρατεί αναβρασμός. Μόνο στο Δ.Σ. της 14ης Δεκεμβρίου εγκρίθηκαν 287 συμβάσεις έργου. Παραμένει, σύμφωνα με καταγγελίες συνδικαλιστών, «άγνωστο πόσοι εργάζονται μέσω εργολαβικών εταιρειών καθώς η διοίκηση της ΕΡΤ επιμένει να μην δίνει στοιχεία» παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα της ΕΣΗΕΑ, των Σωματείων και των εκπροσώπων των εργαζομένων στο ΔΣ. «Κρατάει ως ‘απόρρητα’, ακόμη και από τις ίδιες τις υπηρεσίες της, τα αναλυτικά κοστολόγια των μικτών παραγωγών, καταστρατηγώντας κάθε έννοια διαφάνειας και λογοδοσίας».

    Τηλεθέαση: Ποια προγράμματα καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό το 2022

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB Nielsen, τα προγράμματα που προσέλκυσαν περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στη χώρα μας ήταν κατά βάση αθλητικά, με εξαίρεση τον Τελικό της Eurovision.

    Στην 1η θέση ο τελικός Mundial Αργεντινή – Γαλλία που μετέδωσε ο Ant1 με 62,8% και συνολικά 2.702.000 τηλεθεατές. Στη 2η θέση ο αγώνας Ελλάδα – Γερμανία (Eurobasket) που μετέδωσε η ΕΡΤ για λογαριασμό 2.198.000 τηλεθεατών με ποσοστό τηλεθέασης 51,2%.

    Στην 3η θέση ο Τελικός Eurovision που μετέδωσε η ΕΡΤ με ποσοστό 52,2% (14/5) με 1.955.000 τηλεθεατές.

    Στην 4η το ματς Αγγλία – Γαλλία (Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου) με ποσοστό 41,1% και 1.865.000 τηλεθεατές.

    Στην 5η θέση ο αγώνας Γαλλία – Μαρόκο (Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου) τον οποίο παρακολούθησαν 1.792.000 τηλεθεατές, δηλαδή ποσοστό 37%.

    Νίκος Κοκλώνης: Και νέα παραγωγή για το Star

    Νίκος Κοκλώνης
    Νίκος Κοκλώνης

    Την 37η σειρά της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης ανέλαβε η BARKING WELL MEDIA του Νίκου Κοκλώνη που θα προβάλλεται στο Star με τίτλο “I.Q. 160”. Πρόκειται για μια σειρά που θυμίζει αρκετά το γαλλικό “H.P.I.” ωστόσο δεν γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό θα υπηρετηθεί το σενάριο καθώς στο δελτίο Τύπου του Star δεν υπάρχει καμία αναφορά στην πηγή έμπνευσης.

    Πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία επιστρέφει στη μυθοπλασία, ως πρωταγωνίστρια, μετά από 7 χρόνια απουσίας και ο Νίκος Κουρής. Το σενάριο υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

    Γιάννης Σαραντάκος: Το στοίχημα που κερδίζεται

    Νέες ιδέες, φρέσκα πρόσωπα, πλήρης καταγραφή της επικαιρότητας, κορυφαίες παρουσίες από όλο το φάσμα της πολιτικής σκηνής και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα προσεγμένα από αισθητικής και τεχνολογικής άποψης studios, έχουν δημιουργήσει έναν πολύ θετικό αντίκτυπο για το νέο ACTION24. Το εγχείρημα να αλλάξει εικόνα και πρόσωπα μέσα σε λίγο χρόνο ο τηλεοπτικός σταθμός, ήταν εξ αρχής δύσκολο και απαιτητικό.

    Η Πρωινή Ζώνη με τους Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθινού γίνεται αγαπημένη συνήθεια για τα κοινά όλων των ηλικιών. Το Action Τώρα με τους Νίκο Υποφάντη και Μιλένα Ηλιοπούλου παίρνει τη σκυτάλη και κερδίζει καθημερινά τηλεθεατές. Στο ίδιο μήκος κύματος και με ακόμη πιο σφαιρική και διεισδυτική δημοσιογραφία, με ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αναλύσεις και σχόλια , το ACTION24 ανεβάζει τον πήχη της ενημέρωσης και στη βραδινή ζώνη, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Βασίλη Τσεκούρα και την καθιερωμένη εκπομπή Πίσω από τις γραμμές, με τον Γιώργο Πιέρρο.

    Συνολικά, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση που – πέρα από την ενημέρωση – συνδυάζει την ψυχαγωγία (με αρκετά breathers στη διάρκεια της μέρας), αλλά και ποιοτικά πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα όπως το Carabao Cup, που περιλαμβάνει πολλά αγγλικά ντέρμπι, όπως για παράδειγμα το πρόσφατο Manchester City-Liverpool που έκανε ιστορικό ρεκόρ τηλεθέασης για το κανάλι τόσο σε ελεύθερη μετάδοση όσο και στις πλατφόρμες COSMOTE & NOVA.

    Σωτήρης Κοντιζάς – Ρεπό από το master chef λόγω πατρότητας

    Σωτήρης Κοντιζάς
    Σωτήρης Κοντιζάς

    Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς με αφορμή την πρεμιέρα του MasterChef, το οποίο επιστρέφει από τη νέα χρονιά στο Star δήλωσε ότι στα νέα επεισόδια οι τρεις κριτές δεν θα βρίσκονται μαζί σε όλα τα γυρίσματα. «Είμαστε και μπαμπάδες όλοι πλέον, οπότε μας αγαπάνε πάρα πολύ. Έχουν φροντίσει ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας και θα πάμε και πάρα πολλά ταξίδια», εξηγεί ο Σωτήρης Κοντιζάς.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην πυρά και επί ελληνικού εδάφους η Μόνα Λίζα