• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Λουκ Πέρι

    λουκ περι

    Mandatory Credit: Photo by Erik Pendzich


    Νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως σχετικά με τον αιφνίδιο θάνατο του Λουκ Πέρι που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. Όπως μεταδίδει ο διεθνής Τύπος, η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού αναγκάστηκε να πάρει μια πραγματικά δύσκολη και αποκαρδιωτική απόφαση, να τον αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε ζωντανό.

    Μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο Λουκ Πέρι στις 27 Φεβρουαρίου 2019, οι γιατροί έβαλαν τον ηθοποιό σε τεχνητό κώμα προκειμένου να σώσουν την ζωή του. Ωστόσο, η εγκεφαλική βλάβη ήταν τόσο εκτεταμένη που πλέον ο εγκέφαλός του δεν μπορούσε να επανέλθει.

    Επικαλούμενη πηγή από κοντινό πρόσωπο του σταρ, η ιστοσελίδα US Weekly αναφέρει:

    «Η οικογένεια του Λουκ ήλπιζε ότι μετά από 48 ώρες θα τον έβγαζε από τα μηχανήματα, αλλά εκείνος δεν συνήλθε ποτέ. Ήταν συντριπτικό για την οικογένεια να πάρει αυτή την απόφαση».

    Παρά την αρχική αισιοδοξία και ελπίδα που είχαν γιατροί και οικογένεια, το τραγικό τέλος για τον ηθοποιό είχε έρθει από τις πρώτες στιγμές μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Ο Λουκ Πέρι πέθανε στα 52 του χρόνια περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η 18χρονη κόρη του, Σόφι βρισκόταν στην Αφρική, όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα και επέστρεψε άμεσα στο Λος Άντζελες προκειμένου να βρεθεί κοντά στον πατέρα της.

    Το πρώτο δημόσιο μήνυμα έκανε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram:

    «Πολλά έχουν γίνει την τελευταία εβδομάδα για μένα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Επέστρεψα από το Μαλάουι εγκαίρως για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και το τελευταίο 24ωρο έχω λάβει ένα τεράστιο αριθμό μηνυμάτων αγάπης και υποστήριξης.

    Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά στα εκατοντάδες όμορφα μηνύματα, αλλά τα βλέπω και σας εκτιμώ όλους που στέλνετε την θετική σας ενέργεια στην οικογένειά μου και σε μένα.

    Δεν είμαι σίγουρη τι να πω ή τι να κάνω με αυτή την κατάσταση, είναι κάτι που ποτέ δεν μαθαίνεις πως να αντιμετωπίσεις, ειδικά όταν όλα γίνονται δημοσίως. Γι’ αυτό να ξέρετε ότι είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη σας. Απλά, είμαι ευγνώμων σιωπηλή».

    λουκ-περι-ντιλαν-σοφι
    Ο Λουκ Πέρι με την κόρη του, Σόφι

    Από την άλλη, ο μεγαλύτερος αδελφός της, ο 22χρονος Τζακ, ο οποίος είναι επαγγελματίας παλαιστής -γνωστός ως «Jungle Boy»- έγραψε στο Instagram:

    «Ήταν πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Για μένα, ήταν πάντα ο Μπαμπάς. Με αγαπούσε και με στήριξε σε όλα και με ενέπνεε να είμαι ο καλύτερος που μπορώ να είμαι.

    Έχω μάθει τόσα πολλά από σένα και η καρδιά μου ραγίζει σκεπτόμενος για πόσα πράγματα δεν θα είσαι εδώ. Θα μου λείπεις κάθε μέρα που θα περπατάω σε αυτή τη γη.

    Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσω την κληρονομιά σου και να σε κάνω υπερήφανο. Σε αγαπώ, Μπαμπά».

    λουκ-τζακ-περι
    Ο Λουκ Πέρι πάντα στο πλευρό του γιου του, Τζακ

    Τα ξημερώματα της Πέμπτης προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Riverdale», μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Λουκ Πέρι. Στο τέλος του επεισοδίου τίμησαν τον ηθοποιό που υποδυόταν τον Φρεντ Άντριους, ενώ όπως ανακοινώθηκε, όλα τα επεισόδια από εδώ και στο εξής θα είναι αφιερωμένα στη μνήμη του ηθοποιού.

    λουκ περι
    Οι συντελεστές και ηθοποιοί του «Riverdale» τιμούν τη μνήμη του Λουκ Πέρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάνεν Ντόχερτι: «Παλεύω με την απώλεια του Λουκ Πέρι και με τις σκέψεις μου» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς αποχαιρέτησε το ελληνικό Twitter τον Ντίλαν του «Μπέβερλι Χιλς»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής των «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» Λουκ Πέρι



    ΣΧΟΛΙΑ