• Media

    Στο «Riverdale» η Σάνεν Ντόχερτι για να τιμήσει τον Λουκ Πέρι (video)

    λουκ περι σανεν ντοχερτι μπεβερλι

    Από αριστερά ο Λουκ Πέρι και η Σάνεν Ντόχερτι ως Ντίλαν και Μπρέντα και δεξιά ο Κ. Τζ. Άμπα με τον Λουκ Πέρι στο «Riverdale»


    Η Σάνεν Ντόχερτι πάει στο «Riverdale» για να αποχαιρετήσει τον φίλο της, Λουκ Πέρι

    Συγκίνηση, δάκρυα και θλίψη αναμένεται να προσφέρει η πρεμιέρα του 4ου κύκλου του teen drama «Riverdale», καθώς το πρώτο επεισόδιο θα εστιάσει στον Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό, τον Μάρτιο του 2019.

    Στο μεγαλύτερο παγκοσμίως συνέδριο για σειρές, κόμικ και ταινίες, το San Diego Comic-Con, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς πως στο cast των ηθοποιών προστίθεται η πρώην συμπρωταγωνίστρια και καλή φίλη του Πέρι, Σάνεν Ντόχερτι.

    Η μεγάλη είδηση ήρθε ως γλυκόπικρη έκπληξη στους θαυμαστές του «Riverdale», αλλά κυρίως στους φανατικούς οπαδούς του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

    Η Σάνεν Ντόχερτι θα συμμετέχει σε αυτό το special tribute, που ετοιμάζει η σειρά, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλο της, Λουκ Πέρι, που «έφυγε» νωρίς, σε ηλικία μόλις 52 ετών.

    Το επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στην κληρονομιά που αφήνει πίσω του ο ηθοποιός, αλλά και το αντίκτυπο που άφησε ο χαρακτήρας του στη σειρά, Φρεντ Άντριουζ.

    Περισσότερες λεπτομέρειες για το guest της Ντόχερτι δεν δόθηκαν από τους παραγωγούς, ωστόσο σημείωσαν ότι πρόκειται να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο συναισθηματικά.

    Εικασίες θέλουν την Σάνεν να παίζει κάποιο συγγενικό ή πολύ κοντινό πρόσωπο του Άντριουζ στη σειρά, πιθανότατα την αδελφή του.

    «Είναι μεγάλη μου τιμή να αποτίσω φόρο τιμής στον Λουκ στο Riverdale. Η φροντίδα με την οποία αυτό το σόου τιμά την μνήμη του είναι όμορφη. Μας λείπει. Σήμερα. Αύριο. Για πάντα», έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγα λεπτά αφού «έσκασε» η είδηση.

    Μάλιστα, ο showrunner του «Riverdale» Roberto Aguirre-Sacasa  αποκάλυψε ότι από την πρώτη κιόλας σεζόν, ο Λουκ Πέρι επιθυμούσε να παίξει η Σάνεν Ντόχερτι κάποιον ρόλο στη σειρά. Mε αυτόν τον τρόπο εκπληρώνεται η επιθυμία του ηθοποιού.

    «Ήταν τόσο καλοί φίλοι, που όταν σχεδιάζαμε το tribute επεισόδιο, θέλαμε να το κάνουμε όσο πιο ξεχωριστό γινόταν, γι’ αυτό ζητήσαμε από την Σάνεν να κάνει έναν καθοριστικό, σούπερ συγκινητικό ρόλο. Διάβασε το σενάριο και αμέσως δέχτηκε. Θα έχει μεγάλο αντίκτυπο», δήλωσε ο Aguirre-Sacasa.

    λουκ-περι-σανεν-ντοχερτι
    Η σέλφι του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι μερικές εβδομάδες πριν τον θάνατό του

    «Όταν  ο Λουκ ‘έφυγε’, ήταν προς το τέλος της 3ης σεζόν και θεωρήσαμε ότι σωστό θα είναι να μην βιαστούμε και να πάρουμε το χρόνο μας. Θέλαμε πραγματικά να τιμήσουμε τον Λουκ, να τιμήσουμε τον Φρεντ και θέλαμε να είναι μόνο του ένα ολόκληρο επεισόδιο, πολύ συναισθηματικό και να εστιάζει εντελώς στον χαρακτήρα που σήμαινε πολλά για όλους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής Κόουλ Σπράουζ (Τζαγκχεντ Τζόουνς) μίλησε για το πως ήταν να δουλεύει με την Σάνεν.

    «Νιώσαμε ένα αίσθημα κάθαρσης, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για αυτό το επεισόδιο και ήταν ένα ωραίος φόρος τιμής. Ήταν πολύ χαρούμενη που έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί λίγο από το βάρος της απώλειας του Λουκ, σε ένα καθαρτικό περιβάλλον με όλους εμάς», δήλωσε ο ηθοποιός.

    Μιλώντας για τον αξέχαστο ηθοποιό, η Μάντελιν Πετς (Σέριλ Μπλόσομ) μοιράστηκε μία ανάμνηση που είχε με τον Λουκ την πρώτη φορά που πήγε στο Comic-Con και εκείνος την βοήθησε να χαλαρώσει.

    «Μου είπε: ‘κοίτα, τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει, απλά κάνε αυτό που θες και μην το παίρνεις πολύ σοβαρά’», είπε συγκινημένη η Πετς.

    Μεταξύ άλλων, αναφορικά με την σειρά, ανακοινώθηκε ότι η ηθοποιός που υποδύεται την μητέρα του Άρτσι Άντριουζ, Μόλι Ρίνγκγουολντ, θα έχει έναν πιο συνεπή ρόλο στη σειρά, δίνοντας περισσότερο το «παρών» ως full time μαμά στον Άρτσι.

    Επίσης, στο cast προστίθεται και ο ηθοποιός Κερ Σμιθ, τον οποίο γνωρίζουμε από σειρές όπως, «Dawson’s Creek», «The Fosters» και «Charmed». Θα υποδύεται τον νέο αυστηρό διευθυντή κύριο Χάνι, ο οποίος θα εμφανιστεί στο δεύτερο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν και θα συνεχίσει για μερικά ακόμα επεισόδια.

    κερ σμιθ ριβερντειλ
    Κερ Σμιθ

    Εκτός από τη συμμετοχή της Σάνεν στο «Riverdale», η ηθοποιός, μετά τη νικητήρια μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού, επανήλθε στην υποκριτική και δέχτηκε να συμμετάσχει στην επαναφορά του θρυλικού «Μπέβερλι Χιλς».

    Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει με το ορίτζιναλ cast να ενσαρκώνει τους ρόλους που άφησαν ιστορία και την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου, στο αμερικανικό δίκτυο Fox, όπου πρωτοκυκλοφόρησε το 1990 και διήρκεσε μέχρι και το 2000.

    View this post on Instagram

    Band photos #bh90210

    A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on



    ΣΧΟΛΙΑ