• LIFE&STYLE

    Πώς αποχαιρέτησε το ελληνικό Twitter τον Ντίλαν του «Μπέβερλι Χιλς»

    λουκ-περι-ντιλαν-μπεβερλι-χιλς

    Λουκ Πέρι


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Λουκ Πέρι ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία μόλις 52 χρονών, ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

    Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα από τον απλό κόσμο και από διάσημους εκφράζοντας την λύπη τους, αλλά και το σοκ που έπαθαν στο άκουσμα του τραγικού γεγονότος.

    Το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» εκτόξευσε την καριέρα του Λουκ Πέρι, καθώς η σειρά σημείωσε παγκόσμια επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Με συνολικά 304 επεισόδια σε 10 σεζόν προβολής στο δίκτυο Fox και στο Mega στην Ελλάδα, το 90210 σάρωνε σε τηλεθέαση με τους πρωταγωνιστές να γίνονται πολύ γρήγορα σταρ.

    Ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Λουκ Πέρι, ο Ντίλαν ΜακΚέι υπήρξε για πολλές κοπέλες ο πρώτος τους έρωτας, ενώ αποτέλεσε είδωλο για τα αγόρια.

    Νωρίτερα την ίδια μέρα, 4 Μαρτίου 2019, ακόμα μία δυσάρεστη είδηση συγκλόνισε το διαδίκτυο, εκείνη του τραγουδιστή και frontman του θρυλικού συγκροτήματος «The Prodigy», Keith Flint ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στο Έσεξ.

    Και οι δύο καλλιτέχνες μεσουρανούσαν στα 90’s και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τις δύο απώλειες ως «επίθεση στα εφηβικά μας χρόνια».

    https://twitter.com/Queen_Veleen/status/1102678488442724352

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής των «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» Λουκ Πέρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε η Katherine Helmond



    ΣΧΟΛΙΑ