• LIFE&STYLE

    Σάνεν Ντόχερτι: «Παλεύω με την απώλεια του Λουκ Πέρι και με τις σκέψεις μου» (pics)

    μπεβερλι χιλς

    Μπρέντα και Ντίλαν


    Έπειτα από μία ημέρα σιωπής στα social media, η Σάνεν Ντόχερτι αποχαιρέτησε δημόσια τον λατρεμένο φίλο της, Λουκ Πέρι που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

    Η γνωστή ηθοποιός της θρυλικής σειράς των 90’s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» μοιράστηκε μία σέλφι που έβγαλε πριν από μερικές εβδομάδες με τον αδικοχαμένο ηθοποιό και έγραψε το δικό της μήνυμα στο Instagram.

    «Χθες το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα που με καταρράκωσε. Παλεύω με αυτή την απώλεια και με τις σκέψεις μου. Αλλά η καρδιά μου είναι με την οικογένεια και του φίλους που ευλογήθηκαν με το φως του στις δικές τους (και στη δική μου) ζωή. Αυτή τη στιγμή μου είναι αδύνατον να διαχειριστώ όλο αυτό», έγραψε φανερά συγκινημένη η Σάνεν Ντόχερτι.

    Προηγουμένως, η 47χρονη ηθοποιός, που έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο, παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό People λέγοντας πόσο συντετριμμένη είναι με τον χαμό του Πέρι, ενώ μίλησε για την τελευταία συνάντηση που είχαν τον Φεβρουάριο.

    Ο Λουκ Πέρι πέθανε στα 52 του χρόνια από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου. Αν και πάλεψε επί πέντε ημέρες στο νοσοκομείο, ο ηθοποιός δεν κατάφερε ποτέ να ανακτήσει τις αισθήσεις του, καθώς η ζημιά στον εγκέφαλό του ήταν ανεπανόρθωτη.

    Σημειώνεται ότι η Ντόχερτι έχασε τον πατέρα της το 2010 από εγκεφαλικό επεισόδιο.

    λουκ-περι-σανεν-ντοχερτι
    Η σέλφι του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι πριν μερικές εβδομάδες

    Εκτός από την σέλφι, η Σάνεν μοιράστηκε φωτογραφίες από το 90210 στις οποίες απεικονίζεται η ίδια με τον Λουκ Πέρι στους αξέχαστους ρόλους τους, Μπρέντα και Ντίλαν.

    μπεβερλι χιλς
    Μπρέντα και Ντίλαν
    μπεβερλι χιλς
    Μπρέντα και Ντίλαν
    μπεβερλι χιλς
    Μπρέντα και Ντίλαν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκ Πέρι: Οι καλύτερες εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί ανά τα χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς αποχαιρέτησε το ελληνικό Twitter τον Ντίλαν του «Μπέβερλι Χιλς»



    ΣΧΟΛΙΑ