• LIFE&STYLE

    «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»: Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με όλο το cast

    μπεβερλι-χιλς

    Το cast του «Beverly Hills: 90210»


    Κοντεύουν δύο δεκαετίες από τότε που το «θρυλικό» teen drama «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έριξε αυλαιά και -σχεδόν- ολόκληρο το team επανενώθηκε για την επιστροφή της σειράς με νέα επεισόδια.

    Ηχηρή απουσία είναι φυσικά εκείνη του αξέχαστου Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών από σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη ξαφνικά, ακριβώς την ημέρα που ανακοινώθηκε επισήμως η επιστροφή του «Μπέβερλι Χιλς».

    Εκτός από τους Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Ίαν Ζέρινγκ και Γκαμπριέλ Καρτέρις, πριν από μερικές ημέρες η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε πως αποφάσισε να συμμετέχει στο revival, παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς.

    Πλέον η cult σειρα των 90’s επιστρέφει στην εποχή των social media, με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί να τα χρησιμοποιούν προκειμένου να την προωθήσουν.

    Έτσι, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από το table read, δηλαδή από την συνάντηση όλων των ηθοποιών προκειμένου να διαβάσουν το σενάριο για το πρώτο επεισόδιο.

    Το αμερικανικό δίκτυο Fox σχεδιάζει να προβάλλει αυτό το καλοκαίρι συνολικά έξι επεισόδια.

    «Δουλεύουμε σκληρά! Ανυπομονώ να σας δείξουμε τι κάνουμε!», έγραψε στο Instagram η 58χρονη σήμερα, Γκάμπριελ Καρτέρις, που υποδύεται την Άντρεα στη σειρά.

    Μάλιστα, αποκάλυψε μέσα από το Instagram Story ότι ξεκίνησαν να δίνουν τις πρώτες μίνι-συνεντεύξεις για την προώθηση του «90210».

    Ο 55χρονος Ζέρινγκ που υποδύεται τον «γυναικά» Στιβ, μοιράστηκε μία φωτογραφία με το σενάριο.

    Η Γκαρθ, γνωστή από το ρόλο της Κέλι έγραψε για τη φωτογραφία του σεναρίου «Δεν είναι το πραγματικό, αλλά έρχεται!», ενώ έκανε ταγκ και το υπόλοιπο cast.

    «Ναι, είναι επίσημο. Η πραγματική ερώτηση είναι… θα φοράμε ακόμα τα ίδια ρούχα;», έγραψε η Σάνεν επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή της, η οποία ενσάρκωσε την Μπρέντα Γουόλς.

    Ο Λουκ Πέρι που υποδυόταν τον γόη Ντίλαν ΜακΚέι προτού πεθάνει δεν είχε υπογράψει για τη νέα αυτή σειρά.

    Το σενάριο της σειράς είναι μία μορφή inception, καθώς θέλει τους ηθοποιούς να παίζουν μία εκδοχή των εαυτών τους, αλλά σε βαθμό υπερβολής, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα.

    Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι στη σειρά θα παρακολουθήσουμε την απόπειρα των ηθοποιών να επαναφέρουν τη σειρά! Όπως λέγεται, το σενάριο θα αντικατοπτρίζει τις πραγματικές σχέσεις των ηθοποιών.

    «Τι θα συμβεί όταν πρώτες αγάπες, παλιοί έρωτες, φίλοι και εχθροί επιστρέφουν, καθώς το iconic αυτό καστ -που ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθούσε μεγαλώνοντας- προσπαθεί να συνεχίσει από εκεί που έμεινε;», λέει το σλόγκαν του Fox.

    View this post on Instagram

    Welcome back to Beverly Hills, @theshando! #BH90210

    A post shared by BH90210 (@bh90210) on

    Η ορίτζιναλ σειρά «έτρεξε» για 10 σεζόν από το 1990 μέχρι και το 2000, ενώ το 2008 το CW έκανε το reboot με τίτλο «90210» και ένα νέο cast. Guest εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Τορι Σπέλινγκ, Τζένι Γκαρθ και Σάνεν Ντόχερτι. Η συγκεκριμένη σειρά, που ήταν περισσότερο σαν spin-off της ορίτζιναλ, διήρκεσε μέχρι το 2013.

    View this post on Instagram

    Love my team

    A post shared by Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάνεν Ντόχερτι: «Παλεύω με την απώλεια του Λουκ Πέρι και με τις σκέψεις μου» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουκ Πέρι: Αποτεφρώθηκε ο αξέχαστος ηθοποιός του «Μπέβερλι Χιλς» (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ξέσπασμα της 18χρονης κόρης του Λουκ Πέρι στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ