• LIFE&STYLE

    Πωλ Ευμορφίδης: Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Δεν ξέρω τι είναι viral (video)

    • NewsRoom
    Πωλ Ευμορφίδης

    Πωλ Ευμορφίδης


    Μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή του με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Coco-Mat, Πωλ Ευμορφίδης, μίλησε για την επιλογή του αυτή και το γεγονός ότι έγινε viral.

    Ο Πωλ Ευμορφίδης έδωσε το «παρών» στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Η εμφάνισή του δίχασε, καθώς δεν είχε το ανάλογο dress code που αρμόζει στην περίσταση.

    Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος αναρωτήθηκε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;».

    Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ που, όπως τόνισε, δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

    «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι από εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής, αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μην φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο:

    Σημειώνεται ότι τα σανδάλια του Πωλ Ευμορφίδη είναι μια χειροποίητη οικολογική δημιουργία της κόρης του, Έμμας.

    Η 29χρονη σχεδιάστρια βρίσκεται πίσω από το διάσημο brand σανδαλιών EF93, τα σχέδια των οποίων κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και ρετάλια της Coco-mat.

    Έμπνευση για την Έμμα και τη φίλη της, Νεφέλη Ζωγράφου, που αποτελεί το έτερο μέλος του σχεδιαστικού διδύμου, υπήρξε ο ισχυρός άνδρας της Coco-mat, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα φορούσε παπούτσια δικής του κατασκευής από κοκοφοίνικα.

    Διαβάστε επίσης:

    Πωλ Ευμορφίδης: Δίχασε το Twitter η εμφάνιση του Mr Coco-Mat στο Προεδρικό Μέγαρο

    Πωλ Ευμορφίδης: Ποιος είναι ο αντισυμβατικός επιχειρηματίας που πήγε με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο



    ΣΧΟΛΙΑ