• LIFE&STYLE

    Πωλ Ευμορφίδης: Δίχασε το Twitter η εμφάνιση του Mr Coco-Mat στο Προεδρικό Μέγαρο

    • NewsRoom
    Ο Πωλ Ευμορφίδης με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, στο Προεδρικό Μέγαρο

    Ο Πωλ Ευμορφίδης με το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, στο Προεδρικό Μέγαρο


    Την πιο πολυσυζητημένη εμφάνιση στη δεξίωση προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας στο Προεδρικό Μέγαρο έκανε ο επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας Coco-Mat.

    Ανάμεσα στις εντυπωσιακές τουαλέτες και τα ακριβά κοστούμια, ο «αντισυμβατικός» Πωλ Ευμορφίδης κατάφερε να ξεχωρίσει, αφού επέλεξε να φορέσει στην επίσημη δεξίωση ένα κοντομάνικο πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι και ένα ζευγάρι… σανδάλια. Έτσι μάς έχει συνηθίσει άλλωστε, καθώς ο ίδιος δεν φοράει ποτέ κοστούμι και γραβάτα. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν καπνίζει, δεν τρώει κρέας, δεν πίνει αλκοόλ και δεν έχει κινητό!

    Ο γνωστός επιχειρηματίας, μάλιστα, είναι προσωπικός φίλος του βασιλιά Γουλιέλμου-Αλεξάνδρου και της βασίλισσας Μαξίμα, στους οποίους προσέφερε ως δώρο δύο ξύλινα ποδήλατα, με τα ονόματά τους χαραγμένα πάνω σε αυτά. Σημειώνεται ότι τα ποδήλατα κατασκευάστηκαν με ξύλα από τα καμένα δέντρα της Εύβοιας.

    Το βασιλικό ζεύγος ενθουσιάστηκε με την κίνηση του επιχειρηματία.

    Βέβαια, η αντισυμβατική εμφάνισή του ήταν αυτή που σχολιάστηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Twitter, όπου βρέθηκε στα πιο δημοφιλή θέματα συζήτησης.

    Ο Πωλ Ευμορφίδης στο Προεδρικό Μέγαρο
    Ο Πωλ Ευμορφίδης στο Προεδρικό Μέγαρο

    Δείτε μερικά tweets:

    Διαβάστε επίσης:

    Πωλ Ευμορφίδης (Cocomat): Πλωτά ποδήλατα, παραγωγή στον Καναδά και νέα ξενοδοχεία

    Έμμα Ευμορφίδη (EF 93): Χειροποίητα, ανακυκλώσιμα και οικολογικά παπούτσια από τα ρετάλια της Cocomat



    ΣΧΟΛΙΑ