• LIFE&STYLE

    Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπι Κόλτρεϊν – Ο «Χάγκριντ» του Χάρι Πότερ

    • NewsRoom
    Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπι Κόλτρεϊν - Ο «Χάγκριντ» του Χάρι Πότερ


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο «Ρούμπεους Χάγκριντ» του Χάρι Πότερ

    Ο γεννημένος στη Σκωτία ηθοποιός Ρόμπι Κόλτρεϊν, ο οποίος υποδυόταν τον ρόλο του Χάγκριντ στις ταινίες του Χάρι Πότερ, πέθανε σε ηλικία 72 ετών, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA Media, επικαλούμενο την ατζέντη του.

    Ο Βρετανός ηθοποιός, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν ‘Αντονι Ρόμπερτ Μακ Μίλαν, γνωστός παγκοσμίως για τον ρόλο του ημιγίγαντα Χάγκριντ, πέθανε σήμερα στο νοσοκομείο Φορθ Βάλεϊ Ρόγιαλ στο Λάρμπρετ της Σκωτίας, ανακοίνωσε η ατζέντης του Μπελίντα Ράιτ, ευχαριστώντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του.

    Ο ηθοποιός ήταν πολύ αγαπητός στα παιδιά σε όλο τον κόσμο για της ερμηνεία του καλοσυνάτου, αδέξιου ημιγίγαντα με την πλούσια γενειάδα Ρούμπεους Χάγκριντ, ο οποίος βοηθά τον νεαρό μάγο Χάρι Πότερ και τους φίλους του στις περιπέτειές τους στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια.

    Στην πραγματικότητα, είχε ύψος 1.86μ. αλλά για τις ανάγκες της ταινίας τα ειδικά εφέ έδιναν την εντύπωση ότι ήταν πολύ πιο ψηλός.

    Το «αντίο» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ

    Η δημιουργός των βιβλίων της δημοφιλούς σειράς «Χάρι Πότερ» δημοσίευσε μία εικόνα με εκείνη και τον ηθοποιό, για να ευχηθεί στην οικογένειά του συλλυπητήρια και να αποχαιρετήσει τον Κολτρέιν.

    «Δεν θα γνωρίσω ποτέ ξανά κάποιον σαν τον Ρόμπι. Ήταν ένα απίστευτο ταλέντο, ένα ολοκληρωμένο, και είχα την τύχη να τον γνωρίσω, να δουλέψω μαζί του και να γελάσω μαζί του. Στέλνω την αγάπη και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, πάνω απ’ όλα στα παιδιά του» έγραψε.

    Διαβάστε επίσης:

    Σάρωσε το Maestro στο MEGA – Υποκλίθηκε το Twitter

    Οι σωστές αποφάσεις Καρακούση, τα σχέδια του Κυριακού, τα νεύρα του Αλαφούζου και γιατί τα έχει πάρει στο… κρανίο ο Δ. Μιχελάκης της CosmoteTV



    ΣΧΟΛΙΑ