• Media

    Σάρωσε το Maestro στο MEGA – Υποκλίθηκε το Twitter

    maestro


    Καθήλωσε η πρεμιέρα του Maestro με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA.

    Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 12 χρόνια απουσίας, με μια προσεγμένη δουλειά κινηματογραφικών προδιαγραφών προσφέροντας στους τηλεθεατές όλα όσα περίμεναν με ανυπομονησία.

    Τα κινηματογραφικά πλάνα, το εξαιρετικό καστ, η μουσική επένδυση που σε ταξιδεύει και το καλογραμμένο σενάριο είναι μια συνταγή που γνωρίζει καλά και μας έχει άλλωστε συνηθίσει.

    Γυρισμένο στους μαγευτικούς Παξούς, το Maestro κόβει την ανάσα από το πρώτο κιόλας λεπτό και κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο. Είναι μια ιστορία γεμάτη πάθος, ερωτισμό και σασπένς, με φόντο τη σκληρή ελληνική πραγματικότητα. Πραγματεύεται κοινωνικά θέματα, ενώ διαθέτει στοιχεία αυτοσαρκασμού και κωμωδίας. Αδιαμφησβήτητα πρόκειται για μια σειρά που θα στεκόταν αντάξια δίπλα σε άλλες του Netflix.

    Η μεγάλη επιτυχία αποτυπώνεται τόσο στα σχόλια του κοινού στα social media όσο και στους πίνακες τηλεθέασης, αφού η σειρά του MEGA κατέγραψε το εντυπωσιακό 34,2% στο Δυναμικό Κοινό 18-54 και το 31,4% στο Γενικό Σύνολο, αφήνοντας πίσω της όλα τα άλλα προγράμματα.

    Στις γυναίκες 25-44, η σειρά σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 42%. Το Maestro παρακολούθησαν περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2,3 εκατομμύρια.

    Στο Twitter το hashtag #Maestro εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση των Δημοφιλέστερων Θεμάτων ξεπερνώντας τα 15.000 Tweets, ενώ διατηρεί τη θέση του μέχρι και σήμερα το πρωί.

    Το Maestro αφηγείται αριστοτεχνικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσα από 9 συγκλονιστικά επεισόδια, που θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο MEGA, ενώ ήδη ετοιμάζει τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

    Σημειώνεται ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς ανέβηκε στο megatv.com και θα είναι διαθέσιμο για 13 ημέρες ακόμα. Σε λιγότερες από 10 ώρες, το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 100.000 χρήστες.

    Μετά το τέλος του επεισοδίου, ανέβηκε στο megatv.com και στα Spotify, Apple και Google podcasts το «Maestro» Podcast με τη συζήτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου για όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της σειράς.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν διαθέσιμα, το πρώτο podcast, στις πρώτες ώρες της ανάρτησής του, είχε περισσότερες από 30.000 μοναδικές ακροάσεις -πρωτοφανής έναρξη για podcast στην Ελλάδα- και βρίσκεται ήδη στην κορυφή των Apple και Google podcasts αλλά και στα πρώτα trends του Spotify.

    Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου:

    Δείτε μερικά από τα κορυφαία tweets:

    Διαβάστε επίσης:

    Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το Maestro είναι η καλύτερη δουλειά μου



    ΣΧΟΛΙΑ