• LIFE&STYLE

    Σκοτώθηκε στην Ιταλία η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Χάρι Πότερ (video)

    • NewsRoom
    Η άτυχη Adrienne Vaughan και η οικογένειά της

    Η άτυχη Adrienne Vaughan και η οικογένειά της


    Μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο παιδιών της σκοτώθηκε η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury των ΗΠΑ, γνωστή για την έκδοση των βιβλίων Χάρι Πότερ, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια ταξιδιού αναψυχής στην Ιταλία.

    Ο λόγος για την 44χρονη συγγραφέα, Adrienne Vaughan, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα από την προπέλα σκάφους.

    Το ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε η ίδια με την οικογένειά της συγκρούστηκε με ιστιοφόρο ανοιχτά των ακτών της Ιταλίας με αποτέλεσμα η Vaughan να εκτοξευτεί και να προσγειωθεί μεταξύ των δύο σκάφων.

    Στο ιστιοπλοϊκό διεξάγονταν μία γαμήλια δεξίωση, με ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας να δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν όταν ξαφνικά η μουσική σταματάει και όλοι σπεύδουν να δουν τι τους χτύπησε.

    Μέσα στη θάλασσα βρίσκεται η κόρη της 44χρονης, η οποία παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια ανάμεσα στα συντρίμμια.

    Από το ατύχημα, τραυματίστηκε ο σύζυγός της, Mike White, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο «Castiglione di Ravello», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο, όπως μεταδίδουν τοπικά δημοσιεύματα.

    Δείτε βίντεο-σοκ:

    Η 14χρονη κόρη της Vaughan, Liana και ο 11χρονος γιος της, Mason δεν τραυματίστηκαν, αλλά υποβλήθηκαν σε ψυχολογική θεραπεία μετά το σοκ που βίωσαν.

    Ο 30χρονος οδηγός του ταχύπλοου νοσηλεύτηκε επίσης με τραύματα στα πλευρά και τη λεκάνη του — και φέρεται να βρέθηκε θετικός στις τοξικολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, μετά τη σύγκρουση, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

    Διαβάστε επίσης:

    Άννα Πατάκη: Οι εκδόσεις και τα βιβλία σας για το καλοκαίρι



    ΣΧΟΛΙΑ