• LIFE&STYLE

    Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουμε μετά το ντους για τέλεια επιδερμίδα

    • NewsRoom
    ντους


    Μετά από ένα χαλαρωτικό ντους, είναι η κατάλληλη στιγμή για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας. Λόγω του ότι οι πόροι μας μετά από το ντους είναι ανοιχτοί, το δέρμα μας είναι έτοιμο για να αναζωογονηθεί και αυτό. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους και tips για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε την τέλεια επιδερμίδα βήμα βήμα.

    Πριν ακόμη σκουπιστείτε καλά, βάλτε ένα ενυδατικό λάδι σε όλο σας το σώμα ή μια κρέμα ενυδάτωσης ώστε να “φυλακιστεί” η ενυδάτωση, στο δέρμα σας. Κάντε απαλές κινήσεις ξεκινώντας από τα πόδια κι ανεβαίνοντας προς τα πάνω, στους γλουτούς, την κοιλιά, τα χέρια.

    2. Σκουπίστε απαλά το σώμα σας 

    Τώρα με μια απαλή πετσέτα, σκουπίστε το σώμα σας. Μην το τρίβετε με βίαιες κινήσεις γιατί μπορεί να δημιουργήσετε ερεθισμούς στο ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα. Μη νομίζετε πως θα χάσετε χρόνο, ίσα ίσα!

    3. Βάλτε serum στο πρόσωπό σας

    Οι πόροι λοιπόν είναι ανοιχτοί, το ζεστό νερό και ο ατμός έχουν κάνει τη δουλειά τους και ήρθε η στιγμή για να βάλετε ορούς serum στο πρόσωπό σας. Κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλα για να απορροφηθεί τέλεια.

    ντους

    4. Βάλτε λάδι στα μαλλιά σας 

    Πριν τα χτενίσετε, βάλτε λάδι στα μαλλιά σας για να γίνουν λεία, απαλά και να μην σπάσουν με το βούρτσισμα. Επιμείνετε στις άκρες κι έπειτα χτενίστε τα με μια χτένα με με αραιά δόντια.

    5. Περιποιηθείτε τα νύχια σας 

    Τα πετσάκια και τα νύχια έχουν μαλακώσει. Μπορείτε λοιπόν τώρα να  περιποιηθείτε τα χέρια και τα πόδια σας, κόβωντας τα πετσάκια και τις παρονυχίδες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα tips για υπέροχες μπούκλες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα μυστικά του τέλειου μακιγιάζ για να δείχνετε υπέροχη στις φωτογραφίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βήμα βήμα δείτε πώς γίνεται το black smokey eyes



    ΣΧΟΛΙΑ