• LIFE&STYLE

    Νέα έρευνα αποκαλύπτει το χαρακτηριστικό των ανθρώπων που είναι άπιστοι

    ζευγάρι


    Τα μοναχοπαίδια έχουν τη φήμη ότι αναζητούν προσοχή και ότι είναι εγωιστές. Τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας, πάντως, δεν κάνουν την εικόνα τους πιο ευνοϊκή, αλλά το αντίθετο. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, τα μοναχοπαίδια είναι πιο πιθανό να εξαπατήσουν τους συντρόφους τους.

    Η έρευνα διεξήχθη από την Illicit Encounters, μια ιστοσελίδα για παντρεμένους που θέλουν να φτιάξουν μια παράλληλη σχέση. Η ιστοσελίδα διαπίστωσε ότι η πλειονότητα των χρηστών του (34%) είναι άνθρωποι που είναι μοναχοπαίδια, δηλαδή δεν έχουν αδέρφια. Το 28% των μελών είναι τα πρωτότοκα παιδιά των οικογενειών τους και το 23% είναι τα νεότερα αδέλφια. Όσον αφορά τα μεσαία παιδιά, η έρευνα έχει καλά νέα καθώς είναι τα πιο πιστά, αφού μόλις το 15% των χρηστών της ιστοσελίδας αποτελείται από μεσαία αδέλφια.

    Η ιστοσελίδα Illicit Encounters συμπεραίνει, λοιπόν, ότι τα μοναχοπαίδια είναι πιο πιθανό να εξαπατήσουν επειδή θέλουν προσοχή. Ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας, Christian Grant, λέει:

    “Είναι γνωστό ότι ένα μοναχοπαίδι μπορεί να βιώσει το αίσθημα της τεράστιας μοναξιάς στην παιδική του ηλικία και αυτό έρχεται να το στοιχειώσει στις μελλοντικές τους σχέσεις.Έχοντας στερηθεί την προσοχή για τόσο πολύ καιρό, έχουν ανάγκη από αυτήν. Αυτό εκδηλώνεται όταν ο/η σύντροφος κάποιου/ας εργάζεται για πολλές ώρες ή ταξιδεύει συχνά για δουλειά. Έτσι, το να συνάψει μια άλλη σχέση είναι η λύση. Στην άλλη πλευρά της κλίμακας, ένα μεσαίο παιδί περιβάλλεται από αγαπημένους γονείς και αδέλφια. Δεν μεγαλώνουν με την ίδια ανάγκη για αγάπη και προσοχή, ενώ είναι, επίσης, περισσότερο άνετα σε στιγμές απομόνωσης.”

    Αυτή δεν είναι η πρώτη μελέτη που υποδεικνύει ότι μόνο τα μοναχοπαίδια είναι πιο πιθανό να είναι άπιστα με τους συντρόφους τους. Μια μελέτη του 2015 με 43.000 άτομα από την Seeking Arrangement κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρεις στάσεις που δεν απολαμβάνουν οι γυναίκες στο σεξ (και οι λόγοι!)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά: Οι άντρες είναι πιο έξυπνοι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρία πράγματα που κάνουμε μετά το σεξ και είναι εντελώς λάθος



    ΣΧΟΛΙΑ