• LIFE&STYLE

    Τρεις στάσεις που δεν απολαμβάνουν οι γυναίκες στο σεξ (και οι λόγοι!)

    ζευγάρι


    Πολλές φορές τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από όσο νομίζουμε! Αυτό συμβαίνει και με μερικές στάσεις στο σεξ, τις οποίες (τελικά!) οι γυναίκες δεν προτιμούν και τόσο πολύ. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη βρετανική έκδοση του περιοδικού Women’s Health και στην οποία συμμετείχαν 1200 γυναίκες, υπάρχουν κάποιες στάσεις που όχι απλώς τους αρέσουν λιγότερο, αλλά δεν τις ικανοποιούν και δεν τις κάνουν να απολαμβάνουν την σεξουαλική πράξη εκείνη τη στιγμή. Αυτό, βέβαια, στηρίζεται σε συγκεκριμένους λόγους που θα δείτε παρακάτω!

    1. Στάση 69

    Στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα έγκειται στον συγχρονισμό μεταξύ των δύο. Δεν είναι και τόσο εύκολο να απολαμβάνει η γυναίκα το στοματικό που της κάνει ο άντρας, παράλληλα με την προσπάθεια να τον ικανοποιήσει με το δικό της στοματικό. Πέρα από το θέμα της συγκέντρωσης και της δυσκολίας στην ταυτόχρονη απόλαυση, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως πολλές είναι οι γυναίκες που όταν ο άντρας τους κάνει στοματικό θέλουν να τον κοιτούν, μιας και βρίσκουν την οπτική επαφή ιδιαίτερα ερεθιστική.

    2. Doggy style ή «στα τέσσερα»

    Το πρόβλημα στη στάση αυτή είναι πως σε πολλές γυναίκες η διαδικασία είναι επίπονη, λόγω του ότι το πέος “βρίσκει” στον τράχηλο της γυναίκας. Ανάλογα με την ανατομία της, λοιπόν, είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει αυτό, κι έτσι η γυναίκα να μην το απολαμβάνει και τόσο πολύ εφόσον υπάρχει πόνος. Πέρα από αυτό, εάν η διαδικασία γίνεται γρήγορα και με μεγάλη ορμή, η ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας στεγνώνει, κάτι που δεν είναι επιθυμητό κατά την πράξη.

    3. Ιεραποστολικό

    Ναι, η πιο κλασική στάση στο σεξ έχει κι αυτή τα προβλήματά της, σύμφωνα με τις γυναίκες. Το θέμα είναι πως σε αρκετές περιπτώσεις το πέος δεν ερεθίζει επαρκώς τα σημεία που πρέπει στον γυναικείο κόλπο. Έτσι, οι γυναίκες αισθάνονται συχνά πως είναι η λιγότερο κατάλληλη στάση για να “ανέβουν” σεξουαλικά! Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει πιο συχνά, αν πρόκειται για αντρικά μεγέθη κάτω του μέσου όρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιδού η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνουν οι άντρες στις γυναίκες μετά το σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά: Οι άντρες είναι πιο έξυπνοι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα αποκαλύπτει πως όσοι είναι σε σχέση τείνουν να βάζουν περισσότερα κιλά



    ΣΧΟΛΙΑ