Ανακοίνωση αναφορικά με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν και σημάδεψαν την απονομή των βραβείων MAD το βράδυ της Τετάρτης, εξέδωσε το MEGA.
Το κανάλι αναφέρει ότι η προβολή των βραβείων από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις των προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας.
«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των MAD Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σταθμός.
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ κατά Μεντβέντεφ: Τον κατηγορεί για ανευθυνότητα επειδή πρότεινε προμήθεια πυρηνικών στο Ιράν
- Το «Ταξίδι στο Φως» του Σταύρου Ξαρχάκου συνεχίζεται και το φετινό καλοκαίρι με την υποστήριξη της METLEN
- Lamda Development: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
- ΟΤΕ: Την ακύρωση 8,84 εκατ. ιδίων μετοχών και την απόσχιση κλάδου ενέκρινε η ΓΣ
