• LIFE&STYLE

    Χαμός στα MAD VMA 2022: Ήρθαν στα χέρια Snik και Light – Φυγαδεύτηκε η Παπαρίζου, τραυματίστηκε η Κορομηλά

    • NewsRoom
    MAD VMA


    Σκηνές βίας και χάους εκτυλίχθηκαν στα MAD Video Music Awards 2022, που διεξήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Κλειστό Γήπεδο Taekwondo, με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό τράπερ, Snik και Light, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια.

    Μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική αμαυρώθηκε από το ανεκδιήγητο περιστατικό που έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων. Όλα ξεκίνησαν με σπρωξίματα μεταξύ των δύο τράπερ στην εξέδρα των επισήμων, με τον κόσμο να τους χωρίζει.

    Τα βραβεία διεκόπησαν για περίπου 15′ προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο, υπήρξε στη συνέχεια και δεύτερη ένταση.

    Την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα απένειμε βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, ο Snik και ο Light, μαζί με άτομα της προσωπικής φρουράς των δύο πλευρών αντάλλαξαν γροθιές και κλωτσιές.

    Ακριβώς δίπλα τους ήταν η Έλενα Παπαρίζου, η οποία φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά στην πλάτη. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε online φαίνεται η στιγμή της συμπλοκής και η τραγουδίστρια να φυγαδεύεται προκειμένου να γλυτώσει τα χειρότερα.

    Δείτε τα βίντεο:

    Αν και ήταν να βρεθεί στη σκηνή για να παραλάβει βραβείο, αλλά και να τραγουδήσει, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον χώρο, μετά τα επεισόδια. Σε άλλο βίντεο, φαίνεται η ίδια να πλησιάζει την Ιωάννα Παλιοσπύρου προκειμένου να φύγουν μαζί και να κατευθυνθούν σε ασφαλές μέρος.

    Από τη συμπλοκή των δύο τράπερ, τραυματίστηκε και η Ρούλα Κορομηλά, όπως μετέδωσε μέσω Instagram, η influencer Soula Glamorous.

    Ρούλα Κορομηλά
    Ρούλα Κορομηλά

    Από την πλευρά του, ο κόσμος στο Twitter και γενικότερα στα social media καταδίκασε το περιστατικό και αποθέωσε την Έλενα Παπαρίζου για την επιλογή της να αποχωρήσει από τα βραβεία.

    Αποχώρησε και ο Νίκος Βουρλιώτης

    Το περιστατικό καταδικάζει και ο ράπερ, Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος αποχώρησε αηδιασμένος από το γήπεδο Taekwondo χωρίς να παρουσιάζει κάποιο βραβείο.

    Νίκος Βουρλιώτης

    Τι λέει το MAD

    Με ανακοίνωσή του, το MAD που διοργάνωσε τα βραβεία αναφέρει ότι καταδικάζει τη βία οποιασδήποτε μορφής. Παράλληλα, τονίζει ότι δεν θα προβληθούν στην τηλεόραση οι βραβεύσεις και τα acts των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον καυγά.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση του MAD:

    «Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής.

    Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

    Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει.»

    MAD VMA 2022
    Η ανακοίνωση του MAD

    Η «συγγνώμη» του Light

    Ο ένας εκ των δύο «πρωταγωνιστών» της βραδιάς μέσω Instagram ζήτησε συγγνώμη για τον πανικό που προκλήθηκε με τον Snik.

    «Ένα ‘συγγνώμη’ στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Έχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Light στο Story του, ενώ θέλησε να πει τη δική του εκδοχή των όσων έγιναν.

    Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ζήτησε να μη βρεθεί σε κοντινή απόσταση με τον Snik και παρέθεσε μήνυμα που αντάλλαξε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

    LIGHT

    LIGHT

    Διαβάστε επίσης:

    Τα Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ έρχονται για 3η χρονιά στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ