• LIFE&STYLE

    Η τρυφερή σέλφι της Αλίσα Μιλάνο με την 4χρονη κόρη της

    μιλανο_Αλισα

    Αλίσα Μιλάνο


    Μια τρυφερή φωτογραφία με την πανέμορφη 4χρονη κορούλα της δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αλίσα Μιλάνο. Αν και τελευταία η γνωστή ηθοποιός ασχολείται περισσότερο με πολιτικά, αλλά και κοινωνικά θέματα στα social media, αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της μια πιο προσωπική στιγμή. Η Αλίσα Μιλάνο, γνωστή από τους ρόλους της στη μικρή οθόνη σε σειρές όπως «Οι Μάγισσες» και «Στη Λεωφόρο του Μέλροουζ» έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι. Το 2011 έφερε στον κόσμο τον Μάιλο Τόμας, ενώ τρία χρόνια αργότερα γέννησε την μικρή Ελιζαμπέλα Ντίλαν.

    Πριν από μερικές εβδομάδες η ηθοποιός και ακτιβίστρια μαζί με την οικογένειά της αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στο Μπελ Έαρ λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

    Μάλιστα, μέσω Twitter είχε απευθύνει έκκληση, στην οποία και ανταποκρίθηκαν οι αρμόδιοι, προκειμένου να σώσει τα επτά άλογά της, τα οποία βρίσκονταν εγκλωβισμένα. Όπως αργότερα, ενημέρωσε η ίδια, το σπίτι, αλλά και τα ζώα της σώθηκαν, ωστόσο λόγω του έντονου καπνού από την φωτιά δεν μπόρεσε να επιστρέψει άμεσα.

    Σήμερα η ηθοποιός μοιράστηκε ακόμα μία φωτογραφία του συζύγου της και των παιδιών της να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

    View this post on Instagram

    ❤️

    A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

    View this post on Instagram

    i love you

    A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλίσα Μιλάνο: «Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης όταν ήμουν έφηβη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από την εκπομπή του Παπαδάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος σχεδιαστής αποχώρησε από το Project Runway Greece (video)



    ΣΧΟΛΙΑ