Στο χθεσινό επεισόδιο του Project Runway Greece οι σχεδιαστές των τριών ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο η ομάδα που εντυπωσίασε τους κριτές περισσότερο με την κολεξιόν που δημιούργησε και αναδείχθηκε νικήτρια ήταν η μαύρη. Οι διαγωνιζόμενοι της νικήτριας ομάδας έδωσαν την ασυλία της εβδομάδας στην Μαργαρίτα.
Οι χαμένοι παίκτες από τις άλλες δύο ομάδες επέλεξαν έναν παίκτη από την κάθε ομάδα ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Έπειτα από αρκετή συζήτηση, η ροζ ομάδα ψήφισε την Παναγιώτα, ενώ η μπλε την Μαρία.
Με τη σειρά της η κριτική επιτροπή αποφάσισε να φύγει η Μαρία από το παιχνίδι, ενώ μια δεύτερη ευκαιρία δόθηκε στην Παναγιώτα.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Η νικήτρια των 2.500 ευρώ και η αποχώρηση (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καρανίκας: Άχρηστη και ανίκανη αντιπολίτευση στην κοσμάρα της, τώρα ασχολείται με το αν έχει πτυχίο ο Λαζαρίδης
- ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου – Στο τραπέζι ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ
- ΔΝΤ: Ανησυχία για τα νέα μοντέλα ΑΙ της Anthropic – Έκκληση για ενίσχυση των μέτρων κυβερνοασφάλειας
- F1 Λεκλέρκ: Το πάθος είναι ακόμα εκεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.